Friskt och glänsande hår

Friskt och glänsande hår, vilken kvinna vill inte? Det gjorde verkligen verkar en positiv effekt på ditt utseende, men du kan också må bra om dig själv. Vad kan du göra för att få friska och vackra glänsande hår?

Haircare

Det första du tänker när håret är att välja rätt schampo. Detta kan verka som en svår uppgift eftersom det finns så många olika schampon finns. Några exempel: för torrt eller skadat hår, färgat hår, för fett hår, normalt hår för extra volym, anti-mjällschampo, anti-härva schampo för känslig hårbotten och så stund. Bestäm vilken villkor håret innan du sätter någon schampo i din varukorg. Dessutom finns det många andra grooming schampo för ditt hår. Tänk på balsam. Även vid valet av ett balsam, är det viktigt att anpassa den till tillståndet i håret. Det är vanligt balsam, balsam som du kan låta ditt hår utan att skölja ut eller kanske en hårinpackning passar bättre med att ta hand om ditt hår. Använd balsam på din hårbotten, men inte bara på resten av håret. Föremålen har mest behöver ett balsam. Hårbotten själv tillhandahåller framställning av fett. Med hjälp av en balsam i hårbotten är onödigt och kan även göra håret fett. Användningen av en konditioneringen är viktig för fuktreglering och skydd av håret. Definitivt ett måste för friskt och glansigt hår!

Tvättning och torkning

Både schampo och balsam för gäller följande: skölj håret efter tvätt ut. Lämna inte någon tvålrester i håret. Tvätta håret inte är för varmt, för att undvika torrt hår. Ljummet vatten är den bästa temperaturen för att tvätta håret. Skalorna anges efter fuktgivande balsam hans arbete kan göra. Ett tips för extra glänsande hår, skölj håret med kallt vatten. Kallt vatten orsakar nagelbanden stänga igen med en blank yta efteråt. Efter tvätta håret så här: torkning. Detta är en känslig fas för ditt hår. Många gör misstaget att gnugga med handduken genom grovt hår. Du är vått eller fuktigt hår är vid denna tid, dock mycket bräcklig, med resultatet att det finns trassel bildar eller bryta hår. Det bör klargöras att dessa åtgärder står i vägen för friska och glänsande hår. Det bästa sättet att torka håret är omslag i en handduk. Ge håret tid att torka, försiktigt klappa eller massera fukten in handduken. Nu håret är fuktigt kan du kamma håret med en borste. Kamma håret från botten till toppen, tills borsten befriats.

Stylingapparater

Föning håret kan orsaka skada, men det är inte nödvändigt så länge du ordentligt föna håret. Sätt hårtork inte är i högsta läget, och inte på den högsta temperaturen. Detta gör för en tråkig, torr skadat hår. Håll dig borta från ditt hår och flytta luftflödet genom håret så att värmen inte torkar bara på samma gamla plats. Dessutom finns det gott om produkter på marknaden för att skydda håret från värmen av fön, curling eller uträtning järn.

Hälsosam mat

Förutom att använda rätt schampo, balsam och stylingverktyg, det finns flera faktorer som kan ha en positiv effekt när det gäller friskt och glänsande hår. Dessa inkluderar rätt kost. Av varierade kursen och hälsosam kost är viktigt för allmänna hälsotillstånd. Fortfarande finns det några extra vitaminer som kan ge friskt och glänsande hår. Dessa inkluderar vitamin A som omfattar torrt kan förhindra hår, vitamin B som kan stimulera hårväxt och vitamin C för kulörbeständighet. Så du ser det att ta hand om varierad och hälsosam kost kan definitivt höja värdet på en hälsosam, glänsande hår. Förutom en hälsosam kost har också sin naturliga fuktighet. Så stanna tillräckligt kvalitet.

Tillräckligt med sömn

Eftersom vår hud och hårceller är särskilt nattetid ?? uppdatering, är viktigt för friskt och glänsande hår en god sömn. Dessutom kommer du över natten för att vila och sedan bearbeta dagens händelser. Resten är viktigt att de incitament som ofta leder till stress i vårt nuvarande samhälle, för att motverka. Stress är en negativ faktor med avseende på friskt och glänsande kvalitet av hår.
(0)
(0)
Tidigare artikel Mirena spole
Nästa artikel Urinvägsinfektion

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha