Friska snacking undvika för mycket socker i arbetet

Det är mycket lättare att inte äta för mycket socker i arbetet genom att låta ditt sug efter socker under kontroll. Hälsosamma mellanmål och några enkla justeringar kan hjälpa dig med detta i ditt dagliga liv.

Ett ögonblick ...

Det är viktigt att göra en effektiv insats och arbeta på din sockerberoende. Har du någon aning om hur mycket socker du äter dagligen genom på jobbet för att äta alla typer av snacks? Kasta alla dessa sötsaker i papperskorgen, är det dags för ohälsosamma mellanmål över. Sätt också under perioder med många helgdagar och födelsedagar när det finns alltid fler kakor och godis erbjuds av kolleger ?? s. Undvik platser på kontoret där garanterade sugary snacks erbjuds, såsom cafeterian. Istället får du din egen matsäck, och du njuta av exempel på en lunch i parken. Den friska luften kommer att göra din kropp bra, liksom en kort promenad.

Regelbunden ätande

Den främsta anledningen till att du längtar söt mat och snacks till lågt blodsocker. Ett av de enklaste sätten att hålla pilen på socker äter regelbundet. Konkret innebär detta att du äter tre måltider om dagen. Kompletterat med nyttiga snacks som frukt, nötter, frön och torkad frukt. Även under rusningstid på jobbet, är det viktigt att ta sig tid att vara säker på att inte hoppa över lunchen så att du kan slappna av och som redan används energin kan fylla.

Frukost

Hoppa över frukosten verkligen inte över. Genom att inte äta frukost ditt blodsocker sjunker så att du kommer att gå mycket snabbare längta efter godis som innehåller för mycket socker. Frukost innan du går till jobbet, så din glukosnivån når rätt nivå innan du kommer till jobbet. En bra frukost består av protein och mer korn granola. För extra protein kan du också lägga till ett ägg till frukost.

Tillsammans är vi starka

Ta med dina vänner, familj och naturligtvis dina kollegor ?? s medvetna om det faktum att du tror att du äter för mycket socker och andra ohälsosamma mellanmål. Utan tvekan finns det ett antal kolleger ?? s som vill ta itu med deras sockerberoende. På så sätt kan du motivera och uppmuntra varandra att hålla ut och att motstå läckra chokladkakor. Tillsammans dig starkare.

Lunchpaket

Ta med din egen lunch och nyttiga snacks med dig för att arbeta. Ge frukter som äpplen, päron och persikor. Denna typ av frukt är lätt att äta. Fyll din lunch med sallader. Lägg till din sallader, grönsaker såsom paprika, gurka, sallad och tomater. Arbeta med en liten dressing gjord med olivolja. Har du fortfarande göra mer meningsfullt i ett skräpmat mellanmål, väljer osaltat och osötad marker. Det är emellertid bättre att föra ett förråd av torkad frukt som ett hälsosamt mellanmål.
Läs etiketterna på de livsmedel du köper i affären. Men också på allt du köper i cafeterian på jobbet. De flesta produkterna är namenlijk full av konstgjorda sötningsmedel och har praktiskt taget inget näringsvärde. Försök också att undvika att göra med hunger eller sug efter socker livsmedel.

Hälsosamma mellanmål

Om det är nödvändigt, begränsa dig till goda, nyttiga snacks som du har förberett. Undvik alla färdigförpackade snacks som finns på ditt arbete. Ta en kollega hembakade kakor eller kakor med det, då du bättre än denna synd med en färdigförpackad bit godis som du knappt känner dig hungrig eller sug efter socker humöret.

Fatta ett beslut

Och slutligen, gör ett medvetet beslut att sluta äta för mycket socker och på så sätt bli av med din sockerberoende.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha