Frieschdagblad ?? Christian regionala tidningen

Den Frieschdagblad är en tidning som skapas från den kristna övertygelse. Den Frieschdagblad statliga journalistik från denna bakgrund i det godas tjänst som det uttrycks i den kristna traditionen. FD är därför sanning, oro för människor och världen och sundhet. Under året som tidningen hundra tioårsjubileum bör FD ändå sätta huvudet i hans knä. Den Frieschdagblad kommer till euron i händerna på NDC.

Frieschdagblad


Frieschdagblad

Den Frieschdagblad finns i 2013 hundra och tio år. Tidningen är en oberoende tidning som har rätt att existera i provinsen bredvid Leeuwarder Courant. Det finns några samarbeten mellan FD och LC. Den Frieschdagblad tryckt på pressar av Leeuwarder Courant och tidningarna sitta tillsammans i väskorna i tidningen räddare, som tidningarna i 2013 var runt morgontidning tillsammans.

Strängt väder

Den Frieschdagblad fel flera gånger i hårt väder. Åtgärder måste se framsteg, åtgärder som till exempel pengar från abonnenter begärdes. I maj 2013 Frieschdagblad startar igen så ?? talan. Alla prenumeranter får tidningen skickade ett brev hem förklara varför och hur mycket pengar tidningen måste fortsätta att visas.

Däck

Bindningen mellan tidningen och läsare är stark. Det är den starkaste bindningen i Nederländerna mellan abonnenten och tidningar vet Frieschdagblad. Tidningen ägs av Föreningen Frieschdagblad. Den ekonomiska krisen, tidningen för stora problem, eftersom det finns färre annonsintäkter. Tidningen körs på abonnenter och annonsintäkter och nu företag på grund av krisen mindre reklam, intäktsnedgången kraftigt. Med abonnemangen är ganska bra. Varje vecka abonnenter, men det kompenserar inte förlusten av intäkterna från annonser.

Kostnad

Den Frieschdagblad kan inte skära ned på kostnaderna. Tidningen är redan gjort mycket billigt, särskilt jämfört med andra tidningar i landet. Ett litet team gör en överraskande bra tidning och korrespondenter nöja sig med en liten belöning. Förra året kostnadsbesparingar genom att göra saker tillsammans med andra parter.

Stöd

Tidningen frågade maj 2013 stöd till sina abonnenter. Den händelserika historia av tidningen är full av mirakel och det kan mycket väl fortfarande ett konstigt att läggas till. Aldrig utan framgång överklagat till läsarna.

Fråga

Tidningen har på kort tid ?? 500 tusen, - nödvändig. Då tidningen kan ta itu med den svåra period under våren 2013. Den Frieschdagblad är värt investeringen av läsarna, säger Friesch tidningen. Tidningen kan fortsätta att få nyheter av värde och tjäna friserna och framtiden.

Present

Tidningen är stöd på två sätt:
 • gåva;
 • livränta.
 • En enda donation har inga övre och nedre gränser och är inte avdragsgilla från inkomstskatt. En periodisk förmån tillfaller Association Frieschdagblad och har en undre gräns ?? 2500, -.

  Frieschdagblad

  • Den banknummer 29.39.17.620
  • Reviusstraat 1
  • 8913 HT Leeuwarden

  Ärvt

  Den 1 juli 2013 tillkännagavs att Frisch Dagblad för en euro förvärvades av NDC Media Group, utgivare av Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden och New Dockumer Courant.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha