Förhållande missbruk

Ingelöf Wahlgren December 26, 2015 Hälsa 16 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Förhållande Addiction inte bokstavligen betyda att du är beroende av relationer. Det betyder att du inte kan lossna från partner som behandlar dig ovänligt, likgiltig eller till och med våldsam. Du pratar hans beteende alltid bra, och är övertygade om att om du ger honom tillräckligt med kärlek kommer att förändra din partner känslomässigt skadad i kärleksfull man du ser i honom. Intensiteten i känslorna förvirra dig med kärlek.

Vad gör förhållande missbruk exakt?

Om du är beroende förhållande, betyder det inte att du vill spela igen, men nya relationer. Du har en relation med en känslomässigt skadad man * som behandlar dig illa, och du kan inte komma bort från honom. Du tar en stor del av ansvaret, och är övertygade om att om du ger honom tillräckligt med kärlek, kommer han att förvandlas till kärleksfull partner som du ser i honom. Varje gång han loveless dig, respektlöst eller våldsamma behandlar, lägga skulden på sig själv. Hans beteende du talar väl; Han hade en svår barndom, eller är upptagen på jobbet. Tror du att allt nya strategier som du hoppas de kommer att förbättra er relation. Ju oftare du kommer att behandlas likgiltiga och respektlöst, ju mer du ber sin kärlek. Intensiteten i den känslomässiga berg- och dalbana där du sitter, förvirra dig med kärlek. Du blir beroende av de små stunder när du får hans kärlek och godkännande, och du kanske undrar om det är kärlek, eller en besatthet. Under sex, känner du en anslutning med din partner att du normalt inte känner. Därför kön spelar oftast en stor roll i relation missbruk. Även sex används ofta som ett medel för makt.
Normalt, om du verkligen lyckas göra dig fri från att göra denna olyckliga förhållande, faller igen för samma typ av människa; en känslomässigt skadad man som behandlar dig illa.
* Denna artikel är skriven om relationen missbrukare hustru. Men det finns relationsberoende män, även om det är mindre vanligt.

Det kan vara vackra "

Kvinnor som är utsatta för missbruk relation är mycket omtänksam. De är ofta omedvetet, män som är känslomässigt skadade. De vill rädda honom.
Vad vi ofta ser i denna typ av relation är att under den första perioden är så överväldigande bra att det verkar för bra för att vara sant, men snabbt sätta den nedåtgående spiralen. Ett förhållande missbrukare kvinna avslutar relationen när hon inte är förödmjukad eller hotad. Hellre än att möta den hårda verkligheten, fantiserar hon om hur trevligt det skulle vara och sätter sitt yttersta för att förverkliga sin utopi. Hon ignorerar det faktum att hon gör det är allt annat än lycklig i en relation och ibland kväljande och farlig. Hon föreslår en enorm uthållighet ut i sin vilja honom ?? bota ??. Eftersom de ibland skymta hennes ideal, insisterar hon trots alla förödmjukelser. Hon blir psykiskt beroende och kan bli isolerade från sin omgivning. Ett förhållande missbrukare kvinna besatt att göra sin partner för mening, och tror att om de bara göra det eller det, kommer han att behandla henne väl. Tyvärr försvinner hennes kärlek i avgrunden av partner och kommer att göra mycket för att förändra situationen.
En relation missbruk kan leda till allvarliga hälsoproblem på grund av kronisk stress situation som det innebär. Även osäkra situationer, särskilt om partnern är våldsamma.

Det krävs två för att dansa tango

Ofta någon med en relation missbruk, liksom partner de väljer, känslomässigt skadad. Hon kommer från en familj där lite kärlek gavs och hon inte hört. Om en kvinna har fått lite kärlek, kommer hon att vara mycket försiktig i ersättning till andra. Eftersom hennes föräldrar inte var kärleksfulla människor, de har en tendens att falla på en man som har egenskaper avvisa förälder. Ironiskt nog känner hon med honom till mods. Eftersom hon inte kan ändra hennes föräldrar i att älska omtänksamma människor, det är nu den andra chans: hennes partner hon ändå förändras. Eftersom de inte kärleksfulla relationer är van vid, tar hon nöje i denna situation och hopp, vänta och kämpa. Hennes undergiven, självuppoffrande beteende kommer bara att ytterligare stärka den negativa beteendet hos sin partner, och vice versa. Hennes självkänsla är låg. En stabil, kärleksfull, respektfull man som visar intresse för henne, hon inte märker.

Behandling

Robin Norwood, psykoterapeut och författare, skrev 1986 en bok med titeln: Så länge han är lycklig. Hon beskriver i detalj här, egenskaperna hos en relation missbruk, där självuppoffring leder till, och hur du kan bryta sig loss från den här situationen. Boken publicerades 1986 och omtryckt många gånger. I flera städer kallas Norwood grupper inrättas. Dessa är anonyma självhjälpsgrupper för kvinnor som kan arbeta på sig själva genom ömsesidigt stöd och erkännande. Det finns också möjligheter att bedriva individuell terapi för att bli av med en relation missbruk, såsom psykoterapi eller NLP-terapi.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (3)
Lissbet Ström
  Like 0   Dislike 0

Jag känner igen mig i här, jag är klar med det, hoppas jag orkar hålla igång.

Doritha Hammarström
  Like 5   Dislike 0

Även jag känner igen mig i ovanstående. Gjort mycket för att återställa. Så småningom kom upp något: den Tuintje Idea. Om skriftlig och skrivas om i form av en bok som heter: Gardening i huvudet - på väg till en sund självkänsla. Och i nästan åtta år i en fantastisk relation ??!

Annizette Odenberg
  Like 2   Dislike 0

Gosh, detta ff överraskad att läsa. Jag känner igen mig i totalt här, och mannen i fråga har förpliktelse utfärdar till mig. Jag antar att även under "känslomässigt skadad" är?!? Jag håller stickande energi i mannen får tystas, ignoreras, fördömde som jävla irriterande tik pissa. Ibland vill han se mig, så jag är glad, och vi har en topp dag, och sedan besväret startar igen. Det är en slags ond cirkel som jag har nästan två år igen doorloop.Ik försöka sparka vanan genom att inte kontakta mer, som ibland två bra veckor, eller två dagar ?? Och när jag började skicka meddelanden, då finns det inget slut längre. Och att tystnad från honom är olja på elden. Jag är helt förtvivlade och desperata. Jag vill inte förlora honom, men så vidare, jag kommer att bryta, äter det energie.Heb hade flera sessioner med en psykolog, till ingen nytta. Vad ska man göra? Vi är super kär i varandra, så känslan för varandra är jag tror det ?? Vi är alla bara två känslomässigt ok. Finns det hopp för oss?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha