Förhållande, hålla ihop eller inte?

Adel Hallström Februari 28, 2016 Miscellanea 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vem drömmer inte om den perfekta partnern? Livet är bra endast om den drömmen prins eller prinsessa bredvid dig på väg i livet. Men när du är tillsammans, ofta visar det sig att den andra är inte så perfekt och själv för den delen. Vad gör du? En ny sökning? Att arbeta på din relation? Att arbeta på dig själv?

Och de bodde ??

Livet är inte en Hollywood-film. Även om det hela började så romantiskt och hade du planerat så att verkligen den här gången skulle det vara bra, rätt ute i de långa striderna. Den första kampen var ett faktum, de första sprickorna "ta form. Besvikelsen är stor. Den andra är ouppnåeligt och det gör ont. Du känner dig ensam.

Ouppnåeliga

Smärtan av onåbar annan är kanske den största smärtan. Du vill vara tillsammans, men något kör dig ifrån varandra. Du längtar efter glädjen av att vara tillsammans, under förutsättning att andra ska ge. Det var så vackert och verkar nu vara allt i bitar. Det finns ingen kontakt.

Beroende kontra oberoende

En del av lösningen ligger i att alltid vara känslomässigt oberoende av båda parter. Om en av parterna är inte och den andra personen, bryter sedan. Den oberoende part tar bort eftersom han eller hon känner sig fångad och hävdade. Ofta finns det en rollfördelning: när du spelar den beroende, då jag kan ta med mig den oberoende roll och vice versa. Om båda parter känslomässigt oberoende, så finns det ett ömsesidigt beroende som kan pågå länge, men i vilken tillväxten av både personer i stillastående tid.

Emotionell självständighet som grund

Livet är en process av tillväxt. Vi växer tillsammans, men för det mesta vi växa individuellt. Mognande är en individuell process. Ingen kan ta detta för dig. Ingen kan hindra dig detta.

Skulden

Om det inte går bra, ger vi ofta andra skulden. Möjligt att du är i stort sett desamma, men om den andra inte känner igen och inte förändras, du skjuter något på det. Så du kommer tillbaka till dig själv. När du arbetar på dig själv och dina beteendeförändringar, kommer att uppträda också ändra andra. Negativa mönster i att bryta relationen börjar alltid med dig. Du är den enda som du kan ändra, är den enda på vem du kan utöva reellt inflytande dig. Det kommer en punkt när denna insikt gör dig stark.

De gamla inte längre räcker

Om du ändrar och den andra inte, då det kan komma en tid när du ser att det är dags för dig att släppa taget om förhållandet. Den enorma obligation som utvecklas i en relation, som gör det bryta är smärtsamt att ge upp relationen. Men om du ser och känner att du inte kan leva med det liv du lever nu, då fördröja beslutet slöseri med tid och ansträngning.

Bara ytterligare?

Det finns många faktorer som spelar in när man betänker att avsluta en relation. Du bör vara beredd att vara ensam. Att många vågar inte. Sedan vänta tills någon kommer. Du hoppa från en relation till en annan. Det är tillrådligt att vara ensam för en stund, när du blivit mer mogen för, du vet själv.

Breaking Up?

Om du verkligen är engagerad i varandra, då är du inte rädd för relation, som tillhör det, du vet. Engagera problemet kräver ansträngning och ofta mod och ändå förmågan att göra allt gick på ett bra sätt. Ibland är det nödvändigt och önskvärt att separera. Det finns så mycket att vinna om du går för det tillsammans. Par terapi med en terapeut som förlitar sig båda parter kan vara till hjälp. En tredje part krävs ibland. Inte vem som helst kan räkna ut detta strukturella problem som måste läras. Det kan också vara så att kan förmedla en nära vän eller släkting att frigöra utrymme är att komma närmare varandra.

Gör något förändras?

Vad du möter i en relation, du ofta också mot igen i en annan relation, om du hade lärt sig någonting. Dan var inte separera lösningen. Så småningom kommer du framsteg i din förmåga att skapa och underhålla relationer.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha