Fråga efter hand en turkisk flicka

Om du har bröllop planer med en turkisk flicka, är det viktigt att du ber om hennes hand. Idag är mer en symbolisk händelse. De har inte riktigt har bett om tillåtelse att gifta sig med flickan i fråga. Men det gör inte ont att veta hur allt fungerar.

Beredningar

Innan faktiskt har hand flickan frågade Vanligtvis finns det en bekant mellan de två familjerna. När detta möte sker beror på det kommande bröllopet. Vissa par väljer att presentera sin älskade liknar sina föräldrar, tar andra längre vänta här. Historiskt, att det bara var okända människor för hand flickorna kom för att be, men detta sker knappast i dag.
Det är mycket viktigt att du titta noga på den dag då du kommer att be om hand din vän. Köpa en kostym rekommenderas starkt. Du kan anta att bruden också kommer att göra sitt bästa för att se så vacker som möjligt. Pojken ingår även blommor och choklad att ta hem till sina föräldrar och flickvän.

Sanningens ögonblick

Där är du då du, din flickvän, hennes föräldrar, dina föräldrar och kanske till och med syskon. Föräldrarna brukar tala småprat när man dricker en kopp kaffe och choklad. Det är en uppgift för bruden att sätta kaffet. En månghundraårig tradition är en hel del att hälla lite salt i kaffet till brudgummen. Tanken är att en man som älskar sin flickvän, kommer kaffet dricker alls trots dålig smak. Efter denna affär tillhör fadern av brudgummen ta till orda. Han säger standard meningen ?? Allahın Emri peygamberin kavliyle kızınızı oğlumuza istiyoruz ??. Här flickans far brukar ge ett positivt svar. Naturligtvis sker detta efter en spänd stunds tystnad. Därefter är ringarna fästes.
Ett par som bara deras ringar har buck

Därefter

Efter denna dag du inte pojkvän och flickvän, men sözlü. Sözlü betyder bokstavligen ?? ?? lovat. Du har verkligen lovat varandra för att gifta sig. Turks hålla massor av partying så att du och din sözlü fortfarande kommer att nå mycket få milstolpar. Du kommer att få en förlovningsfest, en henna fest och bröllop.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha