Fördelar och intäkter med havre

Nordal Hagelin Februari 29, 2016 Miscellanea 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Havre är en av de mest använda spannmåls i kosten för dem som vill ha en bättre livskvalitet, med olika interna och externa applikationer. Det är ett funktionellt livsmedelskomposition som anges i den mänskliga dieten.

Denna spannmål, som matar barn och vuxna sedan dess, och har egenskaper som mycket viktiga näringsämnen, vilket garanterar välfärden och förebygga sjukdomar som cancer, till exempel!

Möt näringsämnen havre och dess fördelar för hälsan

Den är rik på vitaminer, som stärker kroppen i allmänhet, proteiner, kalcium, magnesium, kisel och järn, vilket gör tänderna och ben starka och säkerställer förhindrande av många andra brister orsakas av frånvaron av sådana mineral.

Tack vare den stora mängden fibrer, regelbunden konsumtion av havre säkerställer att tarmen fungerar perfekt, undviker kända lat tarm problem, gör det möjligt att absorbera de näringsämnen som kroppen behöver och eliminera toxiner. Studier visar havre effektivitet i att förhindra tarmtumörer.

Fibrerna nytta för diabetiker, att ansluta sig till socker från mat och får det att falla mer långsamt i blodet och för dem med höga kolesterolvärden, sänker LDL, förhindrar fettet deponeras i artärerna, vilket förhindrar hjärtsjukdomar. Dessutom är dessa fibrer ger en känsla av mättnad, sålunda personen äter mindre och tunna.

Havre är en komplett mat på alla sätt och anses vara en speciell energi till människor som har stor fysisk eller mental ansträngning, som barn och idrottare och utvecklingen av fostret hos gravida kvinnor.

Deras användning sträcker sig utöver foder, som används för extern behandling som i eksem och andra hudproblem. Förutom hypertyreos används för att förebygga, behandla urinvägsinfektioner, migrän och andra sjukdomar.

Man kan hitta i form av havre kli, flingor och mjöl, och tre sätt mycket näringsrik och kan användas på många olika sätt i gröt, tårtor och kakor, bland annat. Hur mycket fett, är det rekommenderat att du köper den kvantitet för kortvarig användning, så att det inte är härsken.

Här är tre recept att använda havre i hem behandlingar

FACE MASK

INGREDIENSER:

  • 2 msk havregryn;
  • 1 msk vatten.

- Blanda ingredienserna och knåda väl, applicera blandningen på gasväv och lämna på ansiktet i 15 minuter.

MASK FÖR LUGN HUD sön brann

INGREDIENSER:

  • 1/3 kopp havre;
  • 1/4 kopp honung;
  • 1/2 dl vatten.

- Blanda spannmål och vatten och koka. Låt svalna och blanda honung till en pasta. Applicera på huden och låt stå i 5 minuter, ta bort med kallt vatten.

Blöjutslag BABY

- Placera en handfull spannmål på en bit bomullstyg, såsom en blöja, som bildar en bunt. Placera denna bunt i ett kar med varmt vatten och låt barnet som sitter i att vatten i flera minuter. Gör detta varje dag tills utslag gå att ge.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha