Framtiden: vegetariska man

Fler och fler människor blir vegetarian. Är detta bara en trend, eller kommer det att fortsätta i framtiden? Kommer i framtiden än någon är vegetarian? För dem som har avsagt köttet i vår tid, är det en dröm och en möjlighet. Stiff rovdjur skratta åt dig när du kommer upp med dessa galna idéer. Men om vi tittar på det objektivt, är det inte en mycket realistisk förutsägelse som vi inga djur äter mer? Kanske verkar det fortfarande långt borta, men det visar sig vara ganska möjlighet.

Anledningar

Vad finns goda skäl för mänskligheten att sluta äta kött? Dessa är vissa hälsoskäl, till exempel, innehåller kött en hel del fett och överskott ämnen som vi behöver, men även av etiska skäl.
Maten problem
Exempelvis är livsmedelsproblemet delvis lösts genom att minska köttkonsumtion. För att producera ett kilo kött är tio kilo spannmål eller soja. Detta innebär att om det korn och soja inte infogas i kött, kan de vara, och att det är mycket mer mat än är tillgänglig förbrukas. Detta kommer att bli ett positivt steg i riktning mot lösningen av problemet. En ytterligare faktor är att det finns det behövs en hel del vatten för köttproduktion. Dricksvattnet kommer vi aldrig se igen, skulle det vara klokare att använda den till annat. I själva verket finns det också en stor brist på dricksvatten på jorden. Naturligtvis är det sant att vi i vilket fall som helst skulle behöva vara mer ekonomiskt på mat och vatten, det är där det verkliga problemet ligger. Det handlar inte bara om köttet, men den allmänna avfall. Men köttet är en så stor del av problemet, eftersom västländerna är så uppenbart att äta mycket kött. Och varje dag en del av kött, som kostar så mycket mat som äter tio portioner per dag, sjuttio portioner per vecka. Det är därför det är så viktigt att människor är medvetna om detta.
Djurens rättigheter
Det är också viktigt att tänka på de förhållanden under vilka djuren lever som hålls för slakt. Deras livskvalitet har förbättrats under årens lopp eller har gått framåt, men han är fortfarande långt ifrån idealisk. Djur är fortfarande låst i megastalls. Djuren fortfarande göds och vara så snabb där för att göra en vinst är sex. De har ingen frihet, kan de göra val och de är i ångest när de förs till slakteriet med lastbilarna. För de faktiskt kan tänka och känna smärta. Och är det verkligen etiskt alls döda varelser som du vill äta god mat? Idag är vi absolut inte beroende av kött och alternativ är ofta friskare. Vi behöver inte det, vi vill ha det. Och att över liken av miljontals djur som aldrig har känt frihet.
Miljö
Köttet boskap som är tillverkad av, avger mycket CO2. Vilket bidrar till den globala uppvärmningen eftersom den förstärker växthuseffekten. Alla antibiotika och liknande, som ges till djur slutligen släpps ut i miljön, och i grundvattnet. Detta är dåligt för alla typer av organismer och även till mannen själv. Det är inte hälsosamt att få i konstant tillväxthormoner, och detta är verkligen inte sluta när marken är full det är. Och eftersom det är tio gånger så mycket majs eller soja behövs för att växa samma mängd kött, också skapar en hel del ytterligare bekämpningsmedel som hamnar i marken och försvinnandet av regnskogar, att använda hela landet för spannmål och soja.

Ekonomiska argumentet

Naturligtvis finns det många fler argument, men vid sidan av dessa etiska argument, det finns en annan anledning till att vi kommer att sluta äta kött i framtiden. Här är det inte en fråga som skulle vara bättre, etiskt, men det är billigare. Odlat kött kommer förmodligen att vara billigare än kött från djur. Odlat kött är kött som odlas i ett laboratorium, och det kommer från stamceller från djur. Dessa stamceller kan föröka sig mycket ofta och "ospecificerad". Man kan notera att odla olika typer av celler, och om du väljer cellerna kan därför användas för kött för muskelvävnad. Varför detta är billigare än den normala kött? Användningen av djur för kött är ineffektivt. Det kostar en massa pengar, eftersom så mycket mat och vatten går ner, och den äger rum. Dessutom tar det lång tid att göra djur växer och det kostar pengar att slakta dem. Just nu, de misslyckades ändå att producera odlat kött på ett lämpligt sätt, och verkligen göra det ser normala kött, men vetenskapen arbetar på det. Vid denna tidpunkt, är massproduktion av odlat kött ännu inte möjligt, men med den teknik av denna tid verkar det säkert att kunna arbeta i framtiden. Detta innebär att om folk tycker att det är viktigt eller inte, de kommer förmodligen sluta med djur som fortfarande äter kött, eftersom kött från hyllorna kommer att försvinna och avel för kött kommer i dess ställe.

Människor från framtiden

Men vid denna tid, där det inte är så är det dags att det bara odlat kött ges, är också de etiska argument. Ändå människor bara äta kött, deras största gruppen dels genom okunskap, dels genom naivitet. De etiska skäl är uppenbarligen inte tillräckligt för de flesta människor. Vad skulle folk tycker om oss i framtiden? De äter inte kött längre, eftersom det helt enkelt är ekonomiskt fördelaktigt. De ser oss som barbarer? Chanserna är de finna att vi dödar djur för vår mat löjligt. De kommer att säga: "Men förstår ni inte att det är dåligt för miljön och dåligt för mänskligheten, dåligt för jorden, fruktansvärt för djuren?" De kommer att vara glada över att detta har förändrats, det är nu så uppenbart att man inte äter kött. De kommer inte att förstå oss. Hur som helst, så också förstå köttätare vegetarianer inte bra. Och när att framtida människor hade bott i vår tid, hade de förmodligen pratar annorlunda. Människor är, efter alla robotar tid. Dessa etiska frågor kommer inte stannar precis köttkonsumtion, så gör ekonomin. Och om du upp utan kött, är det också mycket lättare med de etiska invändningar mot att äta kött att komma överens. Ekonomiska argument kommer en gång först, och sedan etiken efter det, som ett slags rättfärdigande. "Vi äter inte kött från djur, eftersom vi är emot djurplågeri och miljön," folket säger i framtiden, även om det faktiskt är, "Vi äter inte djur, eftersom det bara billigt odlat kött i butikerna." Hur som helst, alla kanske inte ge förändring etiska argument, som inte gör dem mindre viktigt. De etiska invändningar mot att äta djur fortfarande är giltiga, även i vår tid.
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Jag äter inte kött, men jag äter utanför och tå fisk. Jag har lite argument här. Vilka var argumenten för och emot att konsumera fisk vara?

Argumenten mot att äta kött som jag har gett, det första inte riktigt för att äta fisk. Det skulle vara bättre för maten problem att äta fisk i stället för kött. Fiskar behöver inte all den mat som annars skulle ha folk ätit. Detta kan därför ses som en fördel av att äta fisk som du äter mindre kött går eten.Ook fisk är i allmänhet mycket hälsosamt eftersom det innehåller bra fetter och vitamin B12, vitamin som kan vara den svåraste i vegetarianer , eftersom den måste alltid tas bort från animaliska produkter. De citerar exemplet av ägg och mjölk. Fet fisk mat är mycket gezond.Het miljöargument jag gav mot att äta kött, är egentligen inte ett argument mot att äta fisk. Detta kommer att vara den globala uppvärmningen är inte direkt versterken.Echter, på ett annat sätt är vår konsumtion av fisk eller dåligt för miljön. Problemet är att det finns en enorm överfiske. Vi äter för mycket fisk, kanske är det inte ens mer än friska, men för mycket för världshaven. Enligt FN skulle "kommersiella" fiskarter har praktiskt taget försvunnit år 2050, om vi fortsätta så här. Många fiskarter har länge hotats och är fortfarande äts. Försvinnandet av många fiskar är dåligt för den biologiska mångfalden och balansen i haven, och det är dåligt för fisken att miljö eten.Je skulle säga äta mindre fisk än vad som är möjligt, men problemet är att du ofta inte vet hur djur behandlas. Fisk är i en mycket mer ohyggliga sätt än slagna däggdjur. Det hade länge trott att de inte är mycket intelligent, och ännu inte känner smärta. Men visst fiskar känner smärta och de genomgår stress och ångest. Men de skärs upp levande, eller de kväver långsamt ur vattnet. De kan vara en halv timme i smärta. Dessutom finns det inte ens fisk som kommer från havet, men som odlas. Dessa fiskar har ingen frihet och liv också alla staplade tillsammans, som i bio-industrie.Iets vad är rätt för att fånga fisk är ett problem, är fångsten. Detta skulle kunna omfatta marina däggdjur, delfiner och valar eller sköldpaddor, sjöfåglar och andra arter. Dessa blir intrasslad i fiskekrokar, linjer och nät, vilket får dem att dö en otäck död. Marina däggdjur kväva även under vatten, och det kan vara en långdragen process. Eftersom fisk äts så massiv, är det också fångas en masse, och därmed orsaka en sådan problems.If sista fisken är helt enkelt djur slaktade för vår njutning. Detta är inte nödvändigt, och inte riktigt etiska. Fisk malchines skillnad däggdjur, som är mer likt oss, men det gör dem inte sämre. De kan känna smärta, har känslor och sin egen karaktär.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha