Framställning barnets ankomst

Framställning barnets ankomst

En baby är lycka och en stor förändring i ditt liv. Vänta inte för returen av hennes moderskap att koka ihop en mysig boet. Förbereda och planera sitt rum innan han behövde för att må bra hemma. En icke-uttömmande förteckning.

Utan du rusar i butikerna från och med den tredje månaden av graviditeten, är det fortfarande rekommenderas att inte vänta tills dagar innan termen för att köpa utrustning och kläder ditt barn behöver. Det kan faktiskt hända förr än väntat.

Barnet, att välja företrädesvis bomull

Detta är den första punkten som du behöver oroa: det layette. Du kommer att klä ditt barn från födseln. Tveka inte att shoppa runt din familj och dina vänner, de säkert har små outfits att låna ut.

 • Var uppmärksam på komfort, underhåll, brist på fara och plast.
 • Ge en outfit i storlek "födelse" och andra pyjamas eller sliprar i "en månad" som ditt barn växer och växer mycket snabbt. Så inte köpa för mycket i förväg, men om och när den växer.
 • Anser också att ditt barn kommer att behöva vara väl täckt kopp, strumpor, västar, koftor, sovsäck, badrock för efter badet. Men några haklappar och bodysuits som knäppt på sidan.

Och om du vill komma i tillverkning av hemma stickat, tröjor, etc., kan du hitta böcker med cheferna, som baby Tidlös Astrid Le Provost.

För tidigt födda barn och låg födelsevikt

Fler och fler butiker erbjuder lämpliga kläder.

Föreningen SOS Prema har etablerat ett nätverk av frivilliga sömmerskor och stickare kvinnor, den lilla feer, designa uppsättningar för "prémas".

Baby rum, en mysig och säker plats

Du kan ha möjlighet att ha ett hus eller en lägenhet stor nog för ditt barn har eget rum. Eller du kommer säkert att utveckla en väl myshörna för lugn.

 • I båda fallen kom ihåg ett par månader före sin ankomst att förbereda allt. Faktum är att om du behöver för att måla, det tar ett tag innan du kan ta en nyfödd.
 • Det är önskvärt att tvättbara material, inte bräckliga, inte farliga från golv till tak. Ditt barn kommer snabbt krypa och vill utforska sin egen lilla värld.
 • Det bekräftar också att butikerna inte är alltför låga eller installera utlopp covers.
 • För att förhindra allergier, bättre undvika mattor eller mattor. För leksaker, kommer du säkert inte missa med baby gåvor.

Läs också: Är ditt barns rum frisk?

Den necessär och baby apotek

Pharmacy sida

Du skyddas inte ditt barn blir sjuka kom snart hem. Som en försiktighetsåtgärd, förbereda det, med råd från din läkare, en första hjälpen-kit. - Dra och är saltare doser. Det bör användas för att rengöra näsan med baby-fluga eller hennes ögon.

 • Antiseptisk, torkning och kompresser för sladd vård.
 • Rehydrering vätskor för diarré.
 • För blöjeksem, tillåta degen med vatten till zinkoxid.
 • Slutligen termometer, paracetamol mot feber och gel för att lindra sin barnsjukdomar.

Toalett sida

 • I sin toalett kit, behöver du våtservetter, bekvämt om du måste flytta. Annars för utbytet vanligtvis föredrar vatten och tvål.
 • En dimma för att rengöra ansiktet.
 • För badet, ta en tvålfri gel pump.
 • En sax för att klippa sina naglar och en nylonborste för håret.

Det väsentliga babyutrustning

I sitt rum, måste du välja mellan vagnen och sängen Den senare är mer praktiskt eftersom det kommer att stanna där tills tre års ålder. Men vagnen är mycket lugnande för spädbarn, så kolla runt dig om någon kan ge dig en för de första månaderna.

Lägg till ett skötbord för att kunna ändra det lite enklare och bekvämare för förvaring.

Att röra sig med det, gå till den främre bärselen, en barnvagn med en barnvagn, ett skal säte för transport med bil.

Om du behöver lämna några dagar, köpa eller hyra en hopfällbar säng. Gå runt din familj och vänner, kommer de säkerligen har hållit utrustning för att hjälpa dig.

Läs också: Begagnade Baby Care: Att kontrollera innan du köper

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha