Framgångsrik bantning: Inga fler kostvanor!

Dieter överflöd nuförtiden. Många dieter lovar att du kommer att gå ner i vikt mycket snabbt. Emellertid upp till 5 kg per vecka. Även om detta är faktiskt ofta händer, folk brukar komma snabbt ha gjort efter en diet. Endast 5 procent av de människor som har fått kost och, faktiskt, ligger kvar på en lägre vikt. Hur kan detta vara?

Vad faller utanför våra kroppar?

De flesta dieter är baserade på en plötslig go mindre annars äter. Det är viktigt att veta vad som kommer att hända i din kropp för att förstå varför så ?? s kost inte fungerar.
Burning glykogen
När du går på en diet, är reserverna i kroppen upp. De första reserver tas upp av kroppens glykogenreserver. Glykogen är ett socker och huvudsakligen lagras i levern och i skelettmuskel. Ett överskott glykogen lagras energi och det bryts ned av energibehov. När du gå ner i vikt med en snabb diet du först förlorar glykogenreserverna.
Fuktförlust
Dessutom finns det också 2,7 gram per gram av glykogen lagrad fukt. Detta kommer också. Fukt upptar hälften av vikt förlorade under de första två veckorna av en diet!
Bränna fett
Först när glykogen blir tom, bränt fett. De muskler och organ fungerar genom att för fettsyror i stället för glykogen. Hjärnan, dock inte fungerar på fettsyror. De har så ?? s 120 gram glukos som behövs per dag, som normalt är gjord av glykogen. För att lösa detta kan ketonstoffen bildas från acetylacetat av 4 kolatomer i storlek. Detta åstadkommes i blodet och därmed behovet av hjärnan hos glukos minskas. Men fortfarande finns ett underskott på cirka 30 gram. Under nedbrytningen av fett är också fri glycerol. Denna omvandlas till glukos i levern. Som levererar återigen 20 gram glukos. De sista 10 gram protein tillhandahålls av vid brott till aminosyror. Dessa proteiner kan komma från muskelvävnad, så att muskelvävnaden förloras under viktminskning.
Förbrännings proteiner
Med långa kost med mycket låg eller mycket obalanserad diet, eller förutom fettsyror brände också proteiner med långvarig fasta. Dessa proteiner är inte bara från muskler, utan också från hjärtat och lungorna. För att göra dagliga 10 gram glukos för hjärnor har 30 gram protein per dag. När en person 40 dagar det är fast försämras så mycket protein som det leder till döden. Fettdepåer kan inte förhindra detta.

Vilka är effekterna av dieter

Nu vet vi vad som händer i våra kroppar när vi äter mindre eller annorlunda, kan vi bättre förstå varför bantning är inte bra
Dieter kommer fram!
Folk tror att en hunger i samband med viktminskning. Vid den tidpunkt då denna hunger är där och du inte äter, din kropp kommer att skada mycket mer sparsam med de inkommande näringsämnen. Glykogen är normalt närvarande i kroppen på en standardnivå. Under en diet, kan kroppen inte behålla. När, efter en diet är plötsligt mer väder ätit, vill kroppen att öka glykogen butiker. Det skulle sålunda förhindra att den återigen har för lite energi i framtiden.
Din kropp kommer också att arbeta mer ekonomiskt. När du börjar äta mer igen, kommer du att din kropp ser detta som ?? matrester ??! Den lagrar överskottet ?? ?? mat och fyller fettdepåer snabbt igen. När du anländer du börjar banta igen och skapar den ökända jojo effekt.
Du faller till stor del av uttorkning och muskelförlust
Även om du faktiskt kan gå ner i vikt med dieter, detta är inte att gå ner i vikt på rätt sätt. Du vill förlora fett, inte vatten eller muskler.
Förlust av värdefulla mineraler
Med förlusten av fukt touch värdefulla mineraler förlorade. Konsekvenserna blir att du får oönskade symptom som trötthet, huvudvärk eller nervositet.
Lätt
Till en början verkar det här sättet att gå ner i vikt snabbt och lätt att gå, men någon gång reserverna i kroppen. Då visar det sig att du inte gå ner i vikt trots diet.
Det är skadligt för din ämnesomsättning
Ibland, efter en diet, inte har så stora effekter på din ämnesomsättning. Men om du är ofta på diet, detta kommer verkligen att bli problem kan börja ge.

Men hur?

Tänk inte mer i termer av dieter
Som vi har sett har inte dieter. Du tror att du är en bättre kost kommer du att känna att allt är lättare och att du kommer att lyckas. Detta är inte fallet. Dessutom röra frustrerade när det verkar som om du inte kan gå ner i vikt och du behöver inte hålla den. Du tror att du är i andra områden därför inte kommer att lyckas och att du känner dig dålig genom att äta mindre, annat går mindre bra. Mat kan även vara en besatthet! Dieter innebär också att det är en temporär affär. Men gå ner i vikt inte gillar det. Gå ner i vikt innebär ett annat sätt att äta och att öva och det betyder hålla ut och förändring.
Det handlar inte om att äta
Dieter kan göras genom att äta färre kalorier. Ofta hjälper inte eftersom det finns en annan anledning till varför du handlar på något sätt med mat. Du bör leta efter dessa orsaker och ta itu med dem.
Bry dig inte till de siffror som anger skalan
Din vikt på vågen är inte alltid konstant, och kan luras. Har du till exempel bara en halvliter vatten att dricka, kommer du att se det tillbaka på skalan. Men är du inte kommit! Detsamma gäller frukt och sallader. Om du har en hel del muskler, som ger extra tyngd, men det betyder inte att du är för fet. Så bli inte avskräckt om skalan visar ännu en gång. Det kan lätt ha en väldigt oskyldig orsak.
Gå ner i vikt sker genom att konsumera mer kalorier än det gå
Så lära sig goda och hälsosamma matvanor, men inte göra ett mål för att äta så lite som möjligt. Det är bara ohälsosamt och frustrerande och hjälper dig i det långa loppet, ingenting!
Gå ner i vikt kan göras genom att bränna fett
När du bränner fett? När du flyttar! Vare sig du gillar det eller inte; Om du vill gå ner i vikt, måste du flytta dig.

Bedöma om du gå ner i vikt genom att titta på
  • hur mycket energi du har.
  • hur väl dina kläder passar.
  • de goda vanor som du självlärd.
  • skalorna, men då endast en eller 2 gånger i veckan. Pin inte hålla dig till det nummer som anger skalan. Du får upprepade gånger stå på vågen, men sedan göra ett diagram för att se om det är i allmänhet en nedåtgående linje. Dominerar aldrig vågen!
(0)
(0)
Nästa artikel Montignac dieten

Kommentarer - 2

Allt detta låter mycket logiskt, men i praktiken är det alltid mycket nedslående. Vid något tillfälle du ge upp för då faktiskt misslyckats varje försök och du verkligen inte vet hur.

Fokusera inte på dieter, fokusera på motion och hälsosamma matvanor. Om du att du kommer att falla utanför denna sjö insats i ditt dagliga liv. Det är ett sätt att hålla den full. Det ger inte de snabbaste resultat, men det bästa och mest hälsosamma!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha