Framgång på spel ?? Anthony Robbins, bokrecension

Alla vill ha framgång och bli framgångsrik i livet! Hur kom du lyckas i livet? Förverkliga dina drömmar. Lyckas genom att bryta den dagliga verkligheten. Fokus och riktar uppmärksamheten på rätt håll. Ställ dina mål ordentligt, vidta åtgärder och fastställas. Anthony Robbins lämnar dig med effektiva tekniker i sin bok visar hur du kan ta livet i egna händer. Upptäck hemligheterna till framgång!

Framgångsrik och bli framgångsrik med boken av Anthony Robbins

Vem som helst kan bli framgångsrik i livet. Vem som helst kan bli framgångsrik i livet? Vad? Genom att läsa boken, Antony Robbins: framgång i luften! Med mycket användbara tips och användbara tips är några små förändringar vara tillräckligt för att uppnå mycket bra resultat! Ett litet utdrag att få en uppfattning om boken blir följande artikel: framgångsrik och lyckas med Anthony Robbins!

Framgångsrik? Dröm din dröm!

Är du också dina drömmar krita berört under livet? Vad drömde du om när du var liten? För att bli en stor författare? Kände du dig när du inte full av energi som du drömt din dröm? Känner du passion flödar när du tänker på din dröm?

Ingen framgång i livet: vad har hänt?

Din dröm är borta genom daglig verklighet. Studera, arbeta, gifta sig, få barn, som alla du smuttar energi. Du känner inte sitta bra i din egen hud. Hur att bryta den dagliga verkligheten för att lyckas, att bli och förbli? Vad är hemligheten bakom framgången? Vad är hemligheten till att hitta din passion?

Framgångsrik? Övervinna rädsla!

Vårt sätt att uppleva saker behöver förändras. Övervinna rädsla, bygga självförtroende, förlorar alla frustrationer och känna sig lycklig igen. Läs mer om rädsla? Läs speciell på ångest och rädsla.

Framgångsrik: Steg 1: Du har ett problem? Koncentrera dig på lösningen och inte problemet!

Om du har ett problem, fokuserar vi på problemet istället för lösningen. Vi fokuserar på det negativa i stället för positiva! Koncentrera alltid på det positiva! Koncentrera därför lösningen och inte problemet!

Framgångsrik: Steg 2: Negativa tankar

Alla negativa tankar vi i dag kastar överbord. Alla negativa tankar om dig själv, dina relationer, ditt arbete, dina kollegor ?? s, dina grannar, din familj, dina vänner, dina barn, din framtid, din ekonomiska situation och etc.
Genom att tänka negativt, din negativitet dra! Underskatta inte kraften i den mänskliga anden aldrig! Omedelbart stoppa negativa tankar! Positivt, vi behöver för att lyckas! Framgångsrik och positiva hör ihop, bli framgångsrik och negativ, aldrig gå tillsammans!
Ingen framgång i livet: Hopplös
Du är i en hopplös situation? Eller har du lärt dig själv och tro att du är ett hopplöst fall? Varför? När du gör ditt bästa? Eftersom du arbetar? Eftersom du har ett barn? Eftersom du vill ha en framtid? Eftersom du vill vara lycklig? Eftersom den förra inte fungerade? Och du undrar nu varför det skulle fungera?
Om du verkligen tror att du är ett hopplöst fall, anser följande: göra en lista över:
 • Alla goda kvaliteter dig själv,
 • Allt du har uppnått i livet,
 • Beskriv alla milstolpar i ditt liv,
 • Beskriv var du är bra på.
Genom att upprätta sådana listor över dig själv kommer du äntligen förstå att ingen, inklusive dig inte, skulle det vara ett hopplöst fall! Se de positiva sakerna och positiva saker i dig själv. Koncentrera dig på de positiva aspekterna av dig själv. Aldrig på negativa! Framgångsrik och bli framgångsrik: fokus på dina positiva egenskaper!
Check
Eftersom du nu tar över rodret för ditt eget liv. Du Cont rulla partiet och ingen annan! Och vi börjar genom att först eliminera alla negativa tankar. Då det kommer att fungera från och med idag MÖJLIGT!

Framgångsrik: Steg 3: Tacksamhet

Genom att vara tacksam, stänger din rädsla och osäkerhet. Det gör du inser att ditt liv är värt att leva för! Hur djupt du kan sänkas, det finns alltid något att vara tacksam för!

Framgångsrik: Steg 4: Power of beslut

Som en människa, har du en unik möjlighet att välja. Om du väljer ett bra beslut, det är en bra förändring du ger.
Ingen framgång i livet: Doubt
Osäkert om att fatta beslut och beslutar? Ska du eller inte studerar? Ska du eller inte gift? Gör det gärna Einstein. Ta ett mynt. Ett huvud beslut valuta dekret B. Kasta myntet och titta indikerar valutan. Är det på väg? Vad känner du när du ser huvudet? Besvikelse eller bara glädje? Besvikelse över huvudet tyder på att beslutet Ett beslut är inte bra för dig.
Abandon
Om du gör ett bra beslut, är inte ett alternativ att ge upp. Om du tar en bra och passionerad beslut, är inte ett alternativ är att ge upp!

Framgångsrik: Steg 5: Övertygelse

Goda idéer är ett stort stöd och där du behöver vara övertygad om:
 • Det finns alltid en möjlighet att förändra saker och ting, så länge jag verkligen vill!
 • Det finns inga fel i livet. Så länge det någonstans kan jag lära mig något är en framgång.
 • Jag kan i varje ögonblick mitt liv förändrats helt genom att anta ett nytt beslut.

 • Framgångsrik: Steg 6: Känslor förändras

  Ändra dina negativa känslor som du fokusera på något positivt. Till exempel:
  På din fritid, inte du sitter tittar på en dålig film. Varför skaffa dig ständigt i ditt sinne spelar en dålig film?

  Framgångsrik: Steg 7: Fokusera på framtiden

  Intensiv fokus på framtiden du drömmer om att ge en hel del entusiasm. Det ger dig att uppnå energi för att få saker och ting faktiskt! Det är en enkel sak att fokusera i rätt riktning.
  Till exempel:
  • Du är på en fest. Fokus nu din uppmärksamhet på paret som i vänstra hörnet, gräl? Med resultatet att du fann det efter bara en bar dåligt parti.
  • Oavsett om du rikta uppmärksamheten på det högra hörnet där alla står att svänga och dans där alla har kul, skrattar och jätten till sitt och sin känsla? Som ett resultat fann man en stor rolig fest?

  Vad du helst tror att du kommer att uppleva!
  Fokus vid alla tidpunkter i rätt riktning, din riktning, koncentrera dig på din framtid!

  Framgångsrik: Steg 8: som Problemlösnings frågor

  • Vad är bra om det här problemet?
  • Vad är fortfarande inte perfekt?
  • Vad är jag beredd att göra för att göra det så om jag vill det?
  • Vad jag vill göra mer för att se till att det är så jag vill ha det?
  • Hur kan jag ha kul att få det hela? Medan jag gör vad som behöver göras för att se till att det är så jag vill ha det?

  Något hemskt som händer i ditt liv
  I allmänhet, är fokus att ta reda på varför det hände. Ställa frågor som: Varför skulle min partner mig så illa? Är fel frågor. Det ger dig ingenting. Sådana frågor går det i detta skede anta att allt är förlorat. Underskatta inte kraften i det mänskliga sinnet inte hittar du vad du behöver. Därför är det viktigt att få dig att fokusera på vad bra är på hela situationen! Dra nytta av dem!
  Jag känner mig instängd. Svar: Hitta den stängda dörren och öppna dörren.
  Jag bär världen på mina axlar. Svar: Sätt världen ner och fortsätta.
  Alla, rik eller fattig, har samma steg började när vi började i dag:
  Ställ dina mål och agera! Håll fast besluten. Framgång beror på BET, inte ibland, men konstant.
  Vinnande börjar börja. Lycka till! Vinnande börjar med tro att du kan vinna!
  • Det finns alltid en möjlighet att förändra saker och ting, så länge jag verkligen vill!
  • Det finns inga fel i livet. Så länge det någonstans kan jag lära mig något är en framgång.
  • Jag kan i varje ögonblick mitt liv förändrats helt genom att anta ett nytt beslut.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha