För varje yta lämplig väggfärg

Vill du ge väggarna en ny färg? Sedan kan du men bäst check vad ytan du har och vad muurfverf du kan använda det bäst för detta. I denna artikel kommer jag att diskutera de vanligaste typerna av vägg färg och bearbetning, även i renoveringsarbeten.

Pulverlackering och pasta

Egenskaper
Den så kallade. Väggfärg under de senaste åren har gjort en hel del entré. Det finns flera orsaker till detta. Först den starka inkurans av den tidigare rentvå, vidare enkel bearbetning av de nuvarande pulver och klistra färger, behöver du bara att blanda med vatten, och slutligen det faktum att du kan använda dem i en mängd olika sätt. Bortsett från dessa enkla former av vatten att blanda med pulverfärg och pasta, som betecknas i måleriet med kladdfria väggfärg, finns kvar färdiga väggfärg som är dyrare men också bättre kvalitet. Den tidigare kladdfria väggfärg, finns i pastellfärger, inte bara utgöra en billig men mångsidig färg som är användbar för många ändamål. Speciellt på färskt gips och i områden som är utsatta för stora temperaturvariationer, bildar de en bra vägg och innertaksbeläggningen. I synnerhet när risken för kondens förekommer, till exempel i kök badrum, stall och liknande, de är idealiska, eftersom de arbetar absorberar i viss utsträckning. Bra kladdfria väggfärg är därmed ganska hållbar.
Om ytorna är lämpliga: kalkputs, cementlager, gips kalk och cement, tegel, fiberplattor, natursten.
Olämpliga eller mindre lämpliga: gips och kalkputs när det redan är målad med olja eller diserpesieverf vidare: trä, metall och glas. Du kanske undrar hur en sådan ytterligare med vatten som blandas färg smetas ut kan vara. Detta är resultatet av kompositionen. Eftersom det har införlivats i lim, som också löser sig i vatten, får man en beläggning med ett slags lim täckning, så att de är torka-resistenta är GE. Genom att tvätta bort med vatten, men dessa enkla varit blandade färger inte resistenta. Märkligt nog är emellertid den stora täckförmåga på färgen.
Bearbetning
I de flesta fall, en gång tillräcklig färg, Detta är i vissa fall inte vara helt tillfredsställande, kan man återigen luftig göra om. Förresten, torkar färgen eller ränder. Som med andra färger det bästa resultatet uppnås flera gånger för att järn kors över varandra: så först upp vertikalt, horisontellt delad och sedan en annan vertikal panorering.
Nya plåster
För nya plåster så är det rekommenderas att gnugga dem väl med en trasa så att eventuella lösa korn tas bort. I själva verket är det särskilt besvärande om denna frigjorda granulerna under färgning och fäster sig i både borste och färgskiktet.
Gamla kalkskikt
Alla med något lösa kalkstenslager bör tas bort genom att låta med en spatel eller genom att skrapa. Tvätta dammiga eller smutsiga ytor med en våt borste eller skurborste. Fukt cirklar, kan sot och rök fläckar isolera genom att täcka med lämpliga resurser.
På en yta av gammal valpsjuka
Denna kombination är inte att rekommendera.

Färdiga väggfärger

Hur bekväm och billig att kladd aanmengverven beskrivna ovan kan vara, för alla syften och ändamål inte använder dem. Till exempel att inte stöter eller arbete på de platser där färgen helst bör vara tvättbar. För sådana tillämpningar, ta den färdiga väggfärg, även om igen det finns en skillnad, nämligen väl och inte absorberar arter. Din färg återförsäljare kan naturligtvis informera dig och du behöver det för att peka på att om du vill använda väggfärg till exempel kök eller badrum. I sådana fall är de uppenbarligen att plocka upp fukt. Förresten, så alla färdiga väggen målar tvättbar och kan även rengöras med vanligt rengöringsmedel. Det är en givande färgtyp, som kan användas för många ändamål.
Bearbetning
Omålad puts eller slipade väggar och tak
I motsats till användningen av blandkladdfria väggfärger, måste vara i behandlingen av ?? verkliga ?? färdiga väggfärger, färsk gips eller slipning först vara helt torr innan den kan målas. En torktid PML. 6 månader bör i detta fall beaktas. Därefter skall ytan väl dammas. Eftersom många murverk färger kräver en viss utspädning, vara noga med att följa tillverkarens anvisningar. Starka dränerande väggar kan behandlas med en primer.
Med kladdfria väggfärg eller rentvå målade väggar och tak
Gammal rentvå eller kladdfria väggfärgskikt måste tas bort så bra som möjligt. Rentvå rockar med en spackel och en pensel, kladdfria väggfärg lager med vatten och svamp. Sprickor skrapa och poesi. Hela ytan jordar på ett lämpligt väggfärg primer och en dag för att torka. När det bara en gammal rock kladdfria väggfärg går, kan du ta bort det oftast gör med vatten och svamp. Den färdiga väggfärg kan spädas enligt anvisningarna.
Med tvättbara väggfärg målade väggar, tak och tapeter
Den gamla tvättbar väggfärg rengöring med syfte att vara specifikt marknadsförs ytrengöringsmedel. Väl skölj med rent vatten och låt torka. Sprickor skrapa och poesi. Den väggfärg kan spädas enligt anvisningar.
Med glans måla målade väggar och tak
Det gamla lagret med en av de särskilda ytrengöringsmedel rengöring. Skölj med rent vatten och låt torka. Sprickor skrapa och poesi. Jordar med en primer motsvarande måla. Skildrar med den ursprungliga ytan anpassade färg. Men du bör vara medveten om att på grund av kvaliteten på den ursprungliga yta som alltid kommer att stöta bort kondens.
Målning tapet
Lös, rivna skrivbordsunderlägg första bijplakken och kanterna på pasta på nya avsnitt riva och inte skära, eftersom det ger en bättre kurs. Möjligen tjocka kanter och sömmar slipas och bra torka. Hörn och kanter med en liten borste målning, sedan de stora områden med en stor borste och slutligen rulla med rullborsten. Kan spädas väggfärg enligt anvisningarna.
Tvättbar skapa tapet
Vill du göra vanliga tapet tvättas samtidigt behålla den ursprungliga design, kan du använda en mjuk borste en gång över järn med en transparent färg. Tapeten kommer också att få en civiliserad satin glans.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha