För minst 50 euro extra pengar under 2008

I år är den minsta ett tilläggsbelopp till förfogande. Kommunerna ger denna förmån, det extra stöd är skatt. Kom berättigade till detta? Lämna inte pengar!

Är du berättigad till femtio euro under 2008?

Förra året var det minsta för en extra avgift på 50 euro. Statssekreterare Aboutaleb social- har också årets extra pengar ges till kommunerna för personer med en minimiinkomst. Kommunerna får ytterligare resurser för att ge en mer framträdande plats här, så att dessa pengar når de människor som har ekonomiska svårigheter.
Varje kommun blir något skillnad i att avgöra om någon har rätt till denna extra avgift för att vara. Det viktigaste kravet är att din inkomst inte överstiga 120% av minimilönen och att din makt är inte över existensminimum. eller ett gift par eller sambor ?? 10 650)
Som bosatt i kommuner nedan kan du kontrollera vilka återvinningsregler i din kommun direkt på webbplatsen Denna webbplats initieras av stiftelsen StimulanSZ och Nibud.
  • De Wolden
  • Goirle
  • ISD South Friesland
  • Nederweert
  • Olst-Wijhe
  • Tholen

Förmodligen fler kommuner kommer som kommer att bära sin egen uppsättning av krav, kommer jag att lägga detta så snart som möjligt efter. Tabellen nedan visar de inkomstgränser till så det kommer att användas av de flesta kommuner, är detta ingen garanti för att detta faktiskt kommer att följas av din kommun. De belopp som anges i tabellen är alla inkomster per månad inklusive moms, exklusive semester.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Scrooge blir runt jul besväras av sitt samvete och ja 50E dvs 4E per månad. e, etc. medan Familj med tusentals euroos per månad vadderad. Den förbrukar mer Derren gemenskap, kommer att betala ett sammanlagt mindre än en person. Galnare fortfarande en får på toppen av singlarna har alla händer till = och förmåner avdrag här och där foten överföring så och så. Familj förra såg det i 1000 och fickor euro per månad och på toppen av samhället en gång 800E per månad för barnvakt kriget. Eftersom ja, måste skydd vara alltså och så och så och bekväma för fru men priset måste betalas av andra. Som om familjepolitik men inte smutsiga nog för ensamstående kvinna och man. 50E för minima. Du skulle vilja spola toaletten och inte räkna varje öre.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha