För långsam dator? Så du gör det snabbare!

Valand Lindholm December 27, 2015 Elektronisk 10 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Om du gör tung användning av Internet finns det en hel del på din dator gå utan att du har sett. Tänk på virus, din sökhistorik eller cookies. Också ofta installera program på din dator som du faktiskt inte, eller knappt har använts. Använda datorn leder till en ansamling av hälften bort programvara och fragmenterade filer. Dags för våren rengöring verkligen så, eftersom alla dessa saker leder till en avmattning på din dator. De flesta människor vet inte hur en dator kan starta och köra snabbare. Lyckligtvis finns det många billiga och ibland till och med fri programvara ?? s tillgänglig på Internet, det här jobbet enkelt och helt kan göra för dig. Här är en steg för steg guide för att göra din dator snabbare.

Steg 1: Antivirusprogram

Ibland datorn kör långsammare, eftersom du har drabbats av en eller flera virus. Så välj först för ett virus, som du kan ofta gratis eller till låg kostnad nedladdning från Internet. En sådan scanner går genom hela datorn och ta sedan bort maskar och virus. Se till att du regelbundet ladda ner en ny version eller en ny typ av programvara; det vill säga kontinuerliga virus, som inte kan hantera föråldrad antivirusprogram.

Steg 2: Rengöring Software

Vad göra ?? s program, som rensa datorn? Mjukvara, som fokuserar på att ta bort överflödiga filer får följande typer av filer från datorn för att städa upp röran:
  • Tillfälliga Internet-filer, sökhistorik och cookies
  • Index datafiler
  • Kopior av filer i Word, Excel och andra vanliga applikationer används
  • Innehållet i papperskorgen
  • Innehållet i Urklipp
  • Temporära filer på datorn

Steg 3: Registrera programvara

Vad gör ett program som optimerar din Windows-registret? Denna typ av programvara kommer att skanna din registret för att söka efter fel i det. Fel uppstår, till exempel på grund delar av gamla programvaran fortfarande står, har du försökt att ta bort. Eller att drivrutiner saknas eller är skadad. Också vara så att gamla program du inte längre används aktivt, men fortfarande körs i bakgrunden.
Windows-registret är således mycket större och datorn blir mycket långsammare där. Windows har nu en mycket mer tid behövs för att läsa in, söka och läsa data från registret. En Registry Cleaner rensar upp röran. Eftersom ett sådant program tar också bort programvara eller delar därav, är det lämpligt om du alltid har ett register rengöringsprogram körs för att skapa en säkerhetskopia.

Steg 4: Defrag mjukvara

Degragmentatie programvara ser till att luckor, fragment och mindre utrymme tas bort i registerfilerna i Windows. Faktum är omgrupperade innehållet i registret. Detta säkerställer att datorn går mycket bättre och gör din dator mycket snabbare.
Defragmentering fragmenterade filer via ett program tar relativt ganska tidskrävande. De flesta program kan ?? s visuellt se vad som händer och att vara ärlig, det är ganska kul att titta på. Du måste defragmentera datorn ofta räcker en gång var tredje månad.

Hur ofta använder du det här programmet?

  • Vänd datorn programvara eller registret rengöring en gång i veckan till en gång varannan vecka för att hålla din dator snabbt och rent.
  • Kör alltid din virus eller om det är för att beskatta på din dator, sedan ge ett manuellt kommando ungefär en gång i veckan för att skanna saker otäcka hot.
  • Defragmentera datorn ungefär en gång per kvartal.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Nante Jonsson
  Like 4   Dislike 2

Snälla, jag ville fråga där jag fick min dator nu 8 år och har alltid arbetat med stor glädje han är nyligen mycket långsamt och det fungerar inte jag fint fick olika människor frågade vad jag kunde göra för dig att de säger bör föra honom än vad de kan se ner nu som har gjort en bekant till mig och fick honom tillbaka och när han gjorde inget mer behövs, han har flera nya funktioner låter nu du gör det, han hade bättre har en ny kan kopen.nu Jag google dator långsam klicka nu hoppas jag för din webbplats där du kan hjälpa mig jag vänder kontrollerade CCleaner men inte mycket jag försöker allt själv gör jag har lärt mig det är faktiskt allt själv men här jag inte kommer ut, mischein kan Du hjälper mig för en låg kostnad och holländarna eftersom det annars niet.bijvoorbaat kommer att tacka dig

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha