För första gången att köpa en hund

Visen Malmgren Februari 27, 2016 Natur 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Den växer upp med hundar och det är kanske en självklarhet att han / hon tar en hund i vuxen ålder i sig och den andra tar bort som en hund korsar vägen. Och så finns det en mycket stor mellangrupp, men med det stora antalet hundar i vårt samhälle, är det ett accepterat vad sällskapsdjur ägare kan ge en hel del roligt. Ändå är det bra att inte ta några chanser om du vill köpa ett husdjur.

Vilken typ av hund?

Innan du tar en hund, måste du lämna in dig själv några frågor för att vara säker på om en hund ska komma eller inte. Bara vara en hund älskare, är inte tillräckligt. När allt kommer omkring, delar en hund ditt liv för minst 7 till 8 år för vissa större raser att kanske så ?? s 15 år på mindre tävlingar. Du kommer också att få praktiska saker som vanliga butiker av en hund, måste det vara dags för det.
Förutom att smak skiljer sig och en ganska stor hårig lugn hund som och den andra en trevlig liten log långhårig hund, är det viktigt hur mycket tid du kan och vill spendera spela och gå ut med hunden. Vissa raser har en hel del övning och måste hållas upptagen, medan det finns gott om sorter med några korta promenader per dag från fötterna kan. Sen går till om det finns barn, inte varje hund är lämpligt att ta itu med barn. Kanske du har andra husdjur måste hunden kunna hantera det eller om du inte bestämt ännu vare sig det är en valp eller en vuxen hund. Slutligen, en del människor avsiktligt vill ha en manlig eller kvinnlig och det gör andra människor. Om du har dessa svar på skärmen, kan du bara syftade till att hitta en renrasig hund från en uppfödare eller ett härbärge.

Gå köpa en hund

Orientering är ett måste, men många människor går för yxan när de går på uppfödaren eller skydd. Ändå är det bättre att bestämma i förväg att du tar ett beslut vid det första besöket och absolut ingen hund ta hem. Om du har svårt, se till att du har inga kontanter eller betalkort med dig.
Fatta ett beslut och köpa
Om du har din väl orienterad och har besökt på Internet vid ett eller flera uppfödare och härbärgen, kan du gör ditt val vad det kommer att bli. Ofta valpar i en kull redan distribuerats ?? ?? av uppfödaren. Visst på tävlingarna där avel är svårt eller som är mycket populär, är ofta köer. Icke desto mindre är det viktigt att ha en klick på ett djur direkt och använder i asyl ?? där hunden är redan ?? oftast bättre.
Bröd Breeders
Du inte bara plocka upp en hund genom en annons eller ett husdjur. Kontrollera alltid bakgrunden, vad man ska göra när renrasiga hundar alltid måste vara. En seriös uppfödare är medlem i rasklubben och risken för en frisk hund är många gånger större.
Vill du fortfarande gå in i en annons, se till att du på människor som kommer hem. Se där hunden höjdes de första veckorna i livet, titta på mamman, varelsen bor i huset eller i ett skjul, är det en familj med barn, hur att se hundarna. Om känslan är inte bra och det finns inte en mamma, inte gör det. Detta, om du inte vill vara och vill spara hunden till undsättning. Kontrollera med veterinären och rapportera vad du upplevt på denna valp kvarn eller handlare. Ja vaccination häfte med, måste det finnas åtminstone första valp injektioner ges.
Seriös uppfödare
Normalt en uppfödare inte kommer att ha väldigt många raser uppfödare, ett eller två, oftast släpar det. Dessa uppfödare är inte kontinuerligt kullar och kullar i hemtrevlig ?? ren - miljö höjdes. Hundarna ska vara glad om uppfödaren kommer nära, vid wegduikende hundar något inte står rätt.
För sju veckor, bör en hund inte ingå. Vid denna ålder, finns det åtminstone en valp, och möjligen punktering av hunden är även förut flisas. Omröstnings strömmen, ibland får du något med det, och från en bra uppfödare kan du alltid gå med dina frågor.

Hund hittades ?? sedan ta hem

Om du har hittat en lämplig hund, han / hon går hem. Det är nästan alltid rekommenderas att ta hunden till lydnadsträning. Valpen ska först följa valpkurs. Naturligtvis måste hunden omedelbart ha sitt eget utrymme och några leksaker som är egentligen bara för hunden. En valp kan oavsiktligt göra i en kissa, sedan bara göra det och inte straff. Ge det en signal om att hunden måste kissa plocka tid. ?? Nr ?? säga om han / hon vill göra något och ta valpen omedelbart utanför. Som den snabbaste hunden förstår att han / hon ska göra kissa utanför.
Regelbundenhet är bra för hunden och precis som med barn gäller även hunden som signalerar något om vad som är och vad som inte är tillåtet, måste vara tydlig. Låt hunden bekanta sig med alla typer av ljud.

Slutligen

En hund kan vara ett komplement till år i ditt liv, men det går för år, så fatta ett välgrundat beslut är inte en lyx.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Träd för människor
Nästa artikel Anonym surfning göra det
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha