Fotbollsspelare: Mario Balotelli

Kanske den mest framstående spelare i Euro 2012 är Mario Balotelli. Denna italienska anfallaren för närvarande spelar i Manchester City, men förutom hans enastående fotbollskvaliteter Balotelli har också ett bra exempel på hans upproriska och agerar.

Ungdom

Mario Barwuah föddes den 12 augusti 1990 i Palermo i Italien. Hans föräldrar var invandrare från Ghana.
Mario var utsatta för sjukdomar och var ofta på sjukhus därför. Hans föräldrar var oförmögen att betala alla kostnader för vård och beslutat att släppa honom för adoption. Och så, Mario Balotelli i familjen som bodde i Concesio.
Han levde helt för fotboll och spelat fotboll själv på AC Lumezzane, och när han var han var utvald för det första laget 15 år gammal. År 2006, när Mario var 16 år gammal, blev han kontrakterats av Internazionale på lån med option att köpa.

Internazionale

Under säsongen 2006/2007 kom Balotelli i huvuddelen av Internazionale. Efter att ha spelat en stund med ungdomar att få sin officiella debut på December 16, 2007, och tre dagar senare var han i utgångs mot Reggina som han gjorde två gånger. Från 2008 till 2010 Balotelli hade en hård tid i Italien. Balotelli, men också internazionale och resten av Italien inte klickade med varandra. Så i bortamatcher Balotelli var föremål för rasistiska kommentarer från läktaren. Mario var också regelbundet osams med sin tidigare tränare Mourinho. Efter diverse problem och tjänstefel Balotelli bestämde sig för att fortsätta sin karriär på annat håll, och i augusti 2010 undertecknade han ett kontrakt med Manchester City som tog honom till 30 miljoner.


Manchester City

I augusti 2010 undertecknade Balotelli i Manchester City i England, där han fick nummer 45. Men vet Mario är här inte att bete sig och få tillbaka regelbundet för att hålla fast vid sin tränare, den här gången Roberto Mancini. År 2011-2012 var Balotelli jättestor två röda och åtta gula kort i 25 matcher.

Landslaget.

Efter upp till två gånger till Ghana för att ha förkastat Balotelli slutligen ut för det italienska landslaget i slutet av 2010. Även vid EM 2012 Balotelli är med i truppen, men ges honom av tränaren att han är avstängd igen som om han missfall. Men bortsett från vissa störningar och håller inte med förändring, det finns inget denna extrema hände och Mario Balotelli beter sig som alla andra fotbollsspelare.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha