Fotboll: FC Utrecht

Loffe Ericsson Februari 28, 2016 Sport 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
FC Utrecht är en Major League klubb i Holland. De är en bra mitten-motor ibland dra vilka priser gör. FC Utrecht har många återkommande anhängare och expandera själva arenan sedan vidare ut också. I den här artikeln kan du läsa allt om FC Utrecht.

Framväxten av FC Utrecht.

Dos är ett av de första fotbollsklubbar som spelade i arenan Galgenwaard. DOS står för "stark genom motion. Denna klubb var mästare 1958. År 1970 kom tre klubbar i Utrecht dem samman för att bilda en. Velox, Elinkwijk och DOS anslöt FC Utrecht. De Galgenwaard var hem till FC Utrecht.

Topscorers


Arenan

Det fanns redan prata stadion i 1930. Men den planen inte sätta direkt. Sedan 1936 Galgenwaard existerar. Inledningsvis var Galgenwaard arenan då användas för flera sporter. Som Cees Stam fick världsrekord i cykling tävlingar 1974 till hans namn i Galgenwaard. Emellertid började boendet till åldrandet. Nyheten om att arenan så nära tilldelas den internationella pressen.
År 1982 den nya arenan klar för användning. Det var för den tiden en mycket modern arena. Det fanns många utgångar så att hela arenan kunde avslutas inom tre minuter. Ändå vände arenan ut några små och föråldrade detta igen.
Under 2004 påbörjades byggandet av en ny arena. Byggnaden var en sida som innebar att supportrarna innehåller vissa sidor på vintern utan tak över huvudet var. Nu arenan är utrustad med skyboxes, verwaming, storbildsskärmar och 24 500 platser. Emellertid finns gespeculeert nu på en ny stadion. Detta är förmodligen en ny plats. Arenan ska rymma 44.000 personer och VM ska spelas i den.

Utmärkelser

 • FC Utrecht har aldrig gedegradeert
 • FC Utrecht vann 1985, vann 2002 och 2004 FC Utrecht i KNVB Cup
 • År 2004 vann FC Utrecht Johan Cruijff skalan
 • FC Utrecht har tjänat fyra stjärnor för sin ungdom, är detta det högsta

Supportrar

De flesta fans som kommer till Galgenwaard, bor i Utrecht. Sedan 1981 finns en anhängare förening som uppfinner regelbundet atmosfär åtgärder för FC Utrecht. Ändå är det inte bara positivt stöd. Den Bunnik sidan är den så kallade hårda kärnan. De orsakade en hel del störningar och upplopp, även efter spelen. Eftersom den nya arenan är nästan omöjligt att komma samman. Idag Bunnik Side är den sida som ger mest atmosfären men upploppen är nu mycket samarbetsvillig och besöka ett spel en rolig dag ut för unga och gamla.

Trän

FC Utrecht tåg på sport Zoudenbalch. Detta ligger bakom arenan och ligger inom gångavstånd. De tider då FC Utrecht tåg är:
 • Måndag -> 14:30
 • Tisdag -> 10:30
 • Torsdag -> 10:30
 • Fredag ​​-> 10:30

På dessa dagar kan man se spelarna så länge de går på löpträning etc noga, och brukar be efter några autografer eller chatta med spelarna.

40 år FC Utrecht

För detta tillfälle var det skapat en bok. Dessa kommer att vara 22 augusti för första gången att underkasta sig gamla FC Utrecht spelare: Jean Paul de Jong, Leo van Veen och Joop van Maurik. Den här boken kommer att säljas efter matchen mot Willem 2 i fläkt butikerna.

UEFA

Efter att ha besegrat Celtic FC Luzern är KF Tirana FC Utrecht nu i gruppspelet i UEFA ligan. I denna pool, de spelar mot följande klubbar:
 • SCC Napoli
 • Steaua Bukarest
 • Liverpool FC

Nästa spel kommer att spelas 16 torsdag September, det är bortamatchen mot SCC Napoli.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha