Fossila företagskulturer

Många företag är verksamma som de har gjort i århundraden. Datorer har förenklat arbetet och se till att personalstyrkan har minskat, men det är fortfarande för lite använder sig av möjligheterna. Möjligheter för anställda som arbetar roligare och mer flexibla, utan att det kostar företaget pengar. Detta kallas HNW.

The New Work

Spells släpps med nya sätt att arbeta. Naturligtvis finns det tillfällen när alla anställda ska vara närvarande. Möten och gruppmöten planeras och avsikten är att de inblandade så finns det också, men snyggt 9-5 är inte föråldrad. Är alla fastnat i trafiken, både på baksidan och på vägen, varför är det nödvändigt? Våra unga, välutbildade arbetstagare vill ha mer frihet och självständighet. Också när det gäller deras arbetstid. Och det är inget fel med det, men när arbetet utförs.
Den generation ungdomar som kommer in på arbetsmarknaden ser det nu annorlunda än patent än den äldre generationen. De känner sig mycket mer kontakten med öppen källkod mentalitet. Vi är alla att göra med en produkt, kan vem som helst lägga till något och förbättra. Så tillsammans skapar vi den bästa produkten. Makt och avskärmning kunskap är inte lika viktigt. Vad det ses som viktigt är samarbetet och det slutliga resultatet.
De yngre arbetstagare har vuxit upp med datorer, Internet och väl bevandrade i sociala medier. De vill också att använda detta i sitt arbete och använda den. Genom att använda sociala medier, de hålla kontakten med sina kollegor så att de kan arbeta tillsammans och få något fråga om det finns några tvivel eller osäkerhet. Sociala medier ser också till att arbetsgivarna inte förlorar sitt grepp om arbetarna. För mer information, se artikeln: Distansarbete och sociala medier.

Arbeta i molnet

Fler och fler företag använder molnverktyg. Detta gör det möjligt för din verksamhet som ett online-personalsystem inrättas. Du kan ordna nätet personaladministration, planering och tidsregistrering. Även kollegor använder, till exempel Google Drive samarbeta med dokument och presentationer. Dessutom finns det moln verktyg för kalandrering, att göra-listor, hålla koll på arbetade timmar, online-seminarier etc.

Nackdelar med det nya arbetet

  • Gränsen mellan arbete och privatliv blir tunnare.
  • Chansen är stor att du kommer att arbeta mer och fler timmar, eftersom ditt hem på natten fortfarande något och slutföra det nakijkt.
  • Du bör också ha en plats i hemmet där du kan sitta lugnt arbeta.
  • Den anställde kräver självdisciplin. Du bör kunna sätta dig i arbete. Om du inte kan, är detta inget nytt sätt att arbeta för dig. För att hantera friheten är ansvar ett krav.

Fördelarna med det nya arbetet

  • Tillåta flexibel situation hem och arbete är lättare kombinera.
  • Mindre papper och kräver mindre kontor.
  • Mindre frånvaro. Personal med en förkyld nu rapporter är inte sjuk, men att tillbringa en dag att arbeta hemifrån.
  • Arbetstagarna har ofta roligare i sitt arbete.
  • För arbetsgivaren är det att minska kostnaderna. Du behöver mindre kontorsbyggnader. Optimal användning är gjord av datorutrustning. Det är mindre rest, vilket sparar på resekostnader och du behöver färre chefer.

Framtida

Vad framtiden har ingen vet, men nya sätt att arbeta kan också hjälpa. För få lärare vid universitetet kan användas online högskolor. Denna lärare kan tala för fler studenter och att eleverna kan ställa frågor kvaliteten i undervisningen garanteras. Sjuka människor skulle vara över telefon eller dator kan hålla kontakt med sina GP så att de inte har någonstans att gå längs att hålla ett öga på hygienkrav för patienterna. Inte heller skulle du som en mindre besvär, eftersom de kan begära en intervju med en läkare, så att du spara en lång väntan i väntrummet. Det finns förmodligen fortfarande mycket att tänka sig andra möjligheter.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha