Forgotify - Glömt musik på Spotify

Vollmar Lundgren Februari 27, 2016 Underhållning 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sedan februari 2014 webbapplikationen Forgotify existerar. Ansökan kan hittas alla glömda låtar som är registrerade med programmet Spotify, en tjänst som gör att musik kan strömmas. Av de 20 miljoner låtar på Spotify, har ca 20% aldrig spelat. Detta är cirka 4 miljoner låtar. Och medan Spotify nu funnits i cirka sex år. Dags att göra något åt ​​det, fann Spotify.

Forgotify

Forgotify är en musiktjänst som kan användas i din webbläsare. Tjänsten du bekanta dig med glömd musik. Du kan antingen surfa till Vad är speciellt med den här tjänsten är att du inte kan välja vilken musik du vill lyssna på. Vid användning du får fram med ett slumptal. Numren väljs slumpmässigt har aldrig lyssnat på på Spotify. Via Forgotify prova vad siffrorna i uppmärksamhet. Lyssnaren av låten kan avgöra detta genom att dividera låten "Dela" eller höra nästa "Nästa".
Medial uppmärksamhet
För Forgotify är redan mycket uppmärksamhet i media. Chansen är därför stor att snart ingen siffra är mer ongeluisterd på Spotify. Forgotify fått i media väl; delvis på grund av sympati som strålar att glömma siffrorna ändå ge en andra chans.
Initiativ Spotify
Initiativet till denna webbplats kom från Spotify. Det finns fyra miljoner låtar i Spotify som aldrig lyssnade på. Detta är tjugo procent av det totala antalet låtar som kan hittas i Spotify. Dags för förändring, enligt dem. Dessa fyra miljoner nummer därför erbjuds i Forgotify.

Spotify

Spotify är en tjänst som du kan strömma musik lagligt. Som en fri användare detta är lagligt eftersom reklam spelas av musiken. Också prenumerera på Spotify är därför möjligt du lagligt lyssna på din favoritmusik utan reklam. Kostnaderna är då ?? 10 per månad. Tjänsten ses som ett alternativ till iTunes. Till skillnad från Forgotify du behöver ett program för att spela musik. Det är i Spotify app som finns på mobiltelefoner.

Musikaliska vinster på Forgotify?


Siffrorna på Forgotify har aldrig spelat. Man skulle kunna tro att det verkligen ingenting i mellan att lyssna är värt. Eller är det fortfarande förlorade skatter som finns? Döm själv på Forgotify eller se vad du tycker om den här listan, slumptal hittades, se Forgotify ...
 • Atom- Darmflora - Darmflora
 • Danny Kaleikini - Aloha Oe
 • Nino Ferrer - Mon Copain Bismark
 • Jeff Pike - Väntar på elden
 • Loope - Vajco
 • Darryl Rhoades - Road Food
 • Al Denson - På upbeat
 • Peter Hope - Scurry Bug
 • Steve Teston - Allt i en dröm
 • Emi Wakul - Sexton
 •   Like 0   Dislike 0
  Kommentarer (0)
  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha