Flytta: Var ska jag tänka på när jag går hyra något

Gustaviana Bergmann Februari 28, 2016 Hus & Trädgård 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Samt någon någonsin flyttade in hans liv åtminstone en gång. Lämnar föräldrarnas boet är något som många unga människor ser fram emot. Dagarna och veckorna för effektiv borttagning kommer ett stort antal fall upp till var de bör definitivt tänka på. Med dessa tips, kan du flytta på ett effektivt sätt och utan ytterligare huvudvärk. Spara extra stress på dessa hektiska dagar.

Flytta

Flytta något verkar lätt, men det är verkligen inte. Det finns mer att göra än bara packa och flytta dina möbler och tillhörigheter. Det är lätt arbete om du gör en lista för dig om de punkter där det fortfarande finns tid och uppmärksamhet måste införas. Det finns vissa frågor där alla måste uppmärksamma om han / hon rör sig. Försök med alla dina åtaganden i samband med flytten att lämna datum rörelse.

Internet & TV

Försök att ta reda på i god tid vilken operatör du vill engagera dig. Varje operatör har ett antal paket med alternativ för att kombinera Internet och TV, men självklart kan du också ta isär. Kombinerade paket är vanligtvis något billigare. Gör det själv medveten om att din bästa kvällen öronmärkt tid att jämföra de olika aktörerna. Vilken hastighet av internet erbjuda dem, vad är nedladdningshastighet, ladda ner gräns, ?? Se till att jämföra kostnaden för varje abonnemang. De flesta operatörer har också en tredje möjlighet att kombinera sin Internet och TV, är denna möjlighet telefoni. Se till att du inte är kvar skjuta upp valet av den lämpligaste operatören, eftersom det finns ibland flera veckor krävs för att låta dig gå med i dessa bolag.

Moving Lyft

Har du i huset en bred trappa eller hiss, eller använder du en rörlig hiss. Undersöka möjligheterna i huset just i förväg, eftersom detta skulle undvika att flytta dina problem på din rörliga dag. Det finns inget mer stressande göra dig själv om när du flyttar vissa möbler inte slå på den plats du vill. Om du inte lyfter i hemmet och materialet är för stort eller för tungt, då är du tvungen att hyra en rörlig hiss. Priserna för att hyra en rörlig hiss kan variera mycket rymliga. Det är för din plånbok viktigt att du också ta tid att välja rätt partner. Det finns rörliga hissar som du kan hyra för en halv dag, men det finns också platser som arbetar med timpriser. Om du planerar att vara ensam eller i par för en lägenhet flytta runt timtaxa kan spela till din fördel. I så fall, ofta du inte har mycket saker eller möbler ska placeras i ditt hem, därför du inte lyfter för lång tid att hjälpa flytta.

Depå

Om du registrerar ett kontrakt för att hyra ett hus eller lägenhet som du avtalsenligt att stänga en depositionskonto med banken. Detta är ett separat konto som du måste låsa upp säkra någon form av garanti för hyresvärden. Mängden av garantin är två gånger din månadshyra. Beloppet förblir din, efter uppsägningen av avtalet kan även ha igen om denna "låst" pengar. Om du öppnar konto hos banken och du sätter insisterar, måste hyresvärden också passera genom denna bank att sätta hans / hennes underskrift på detta lagförslag. Hyresvärden kan inte hantera sig pengarna. Denna garanti är ett belopp som hyresvärden skulle kunna försöka ta itu skador på huset eller avtalsbrott.

Försäkring

Kom ihåg att du måste gå från tidpunkten för sammanboende som försäkring. Huvud försäkring är hemförsäkring, brandförsäkring och familj försäkring.
Den hemförsäkring ser till att din inredning och möbler i ditt hem är försäkrade. Brandförsäkring kallas också hemförsäkring eftersom den har en större kapacitet än bara försäkring mot brand. Det skall även täcka skador och huset och dess innehåll. Slutligen har du familj försäkring som tillgodoser för skador du orsakat tredje part av en slump.

Adressändringar

Om du flyttar till ett nytt hem, kan du också bäst att reflektera över de myndigheter som har din adress. I många fall är det viktigt att du själv varnade myndigheter som du flyttar till en ny adress. Du verkligen skyldig att ge din nya adress till befolkningen tjänsten av din nya kyrka. De vanligaste platser där du kommer att behöva passera en adressändring är:
  • Arbetsgivaren
  • Vatten, gas och elleverantörer
  • Familj
  • Vänner / bekanta
  • Idrottsföreningar du hör
  • Banken
  • GP / tandläkare
  • Operatören / tjänsteleverantör
  • Sjukförsäkring

Vatten, gas och el

Tänk på att det även bör göras en överföring av verktyg som vatten, gas och elektricitet. Den tidigare hyresgästen måste koppla det att sluta sina månatliga bidrag till detta, men dessa är inte automatiskt överföras till dig. Det rekommenderas med vilken energileverantörer arbetade tidigare hyresgästen, kan de kontakta dig vid behov för att göra en ny anslutning "för dina data.

Sanering och avfallshantering

Om den första gången du ska lämna föräldra boet och du hyra något, inser du att du själv besitter enorma grejer. Var där i tid för att dela dina tillhörigheter i ett par kategorier. De material som du absolut vill att du kan redan gå stickande i stadiga lådor så att de är redo att gå med dig till den nya bostaden. De saker du inte längre använder bäst kan delas in i två skilda grupper. De material som kan vara reella eller kasserade material som kanske är mer användbar för någon annan. Denna senare grupp av material som du kan möjligen ge till de som du kan ha kul med det, eller försöka sälja dem på nätet för extra pengar.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha