Flyg till London via Rotterdam med Transavia

Från måndag 27 oktober 2008 start Transavia flyg från Rotterdams flygplats till London Luton, nordväst om London. På vardagar finns det två flygningar per dag och på helgerna en overs. Bara en timmes flygresa, den livliga metropolen London väntar på dig, älskar att gå ut några dagar i mellan att göra en affärsresa eller för att göra din julhandeln.

KLM

Transavia tror att det kan erbjuda ett bra alternativ för resenärer genom från Rotterdam flygplatsen för att flyga till London Luton, nu KLM flyg Rotterdam London Heathrow avbröts.

Avgångstider

Fly från Rotterdam till London på en veckodag med Transavia, göra eller tidigt på morgonen eller tidigt på kvällen.
På helgerna du flyger på lördagar klockan 14:05 och söndagar kl 20:15.

Rotterdam flygplats

Fungerar som ett dotterbolag 100% av Schiphol Group och strävar efter att vara den bästa flygplatsen i Nederländerna, flyger från Rotterdam flygplats en lättnad jämfört med kaos på flygplatsen. Bekvämlighet och tidsbesparing är vad upplevde alla passagerare på Rotterdams flygplats till alla bekvämligheter för alla resenärer.

Accessibility

Med bil: Rotterdam flygplats ligger direkt på A13.
Med kollektivtrafik: via Rotterdam Central kommer alla transporter till och från Rotterdam flygplats arrangerad av RET.
Parkering: Alla parkeringsplatser ligger inom gångavstånd från Rotterdam flygplats.
Taxi: direkt framför avfarten Rotterdam flygplats att hitta många taxibilar

Transavia.com

Nyligen sidan av Transavia namnges som ledare av förteckningen över tillväxten av internetförsäljning i Nederländerna, rangordnade efter intäkts storlek butiker. Nästa år Transavia samtal själv den största online-butiken i Nederländerna.

Böcker med Transavia

Utom din biljett kan du också ordna din vistelse på ett hotell och / eller lägenhet, hyrbil, reseförsäkring och boka möjliga händelser mycket lätt online på Transavia. Lätt gör det, ordnade allt och tydligt strukturerad.

London Luton

London Luton flygplats ligger strax nordväst om staden London, och huvudvägen till motorvägen M1. I närheten ligger järnvägsstationen. Varje större större nod i London är ansluten till trein.Met tåget dig inom en halvtimme på St Pancras internationella järnvägsstation i London. Från LTN är regelbundet] ?? ?? Easybus, bussar till staden London.

London

Ingen annan stad har så många attraktioner och staden London. Big Ben, Tower Bridge, Hyde Park, St Paul ?? s Cathedral, Buckingham Palace, Tower of London, British Museum och Houses of Parliament för att nämna några. Den underjordiska nätverket i London ?? Röret ?? är ett utmärkt instrument för att snabbt se staden.

Shopping och shopping

Inga fler härliga stad att göra julhandeln än London!
Njut av shopping i de stora klassiska och enorma varuhuset Harrods eller Oxford Street med sina 300 butiker, varje butik och lagra fanatiker ett måste! Huruvida chic Bond Street i Mayfair. Prada, Gucci, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana finns i Sloane Street i Knightsbridge. Kort sagt, njut!

Transavia säljer biljetter till stora evenemang

Som Formula One, Wimbledon, elitserien engelska fotboll, konserter, musikaler och operor. Gör ett besök i London oförglömlig genom att besöka den prestigefyllda tennisturneringen i världen: Wimbledon!

OS 2012

London är alltid i rampljuset. Nu har de de olympiska spelen för år 2012 är att föra in, London kommer att bli överväldigade av all internationell uppmärksamhet. En stor möjlighet att vara allt liv och London är redan att gå besök.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha