Floral Park Keukenhof 2010

Keukenhof är en av de mest berömda blomsterparken i världen. En show med mer än sju miljoner blommor lockar årligen mer än 800.000 besökare från alla hörn av världen. Under 2010 kommer Keukenhof gång att erbjuda ett brett program för unga och gamla. Keukenhof 2010 invigs den 17 mars 2010. Årets tema är "From Rusia med kärlek."

Keukenhof

Keukenhof är en av de mest berömda blomsterparken i världen. Det lockar runt 800.000 besökare varje år från hela världen. Keukenhof består av 32 hektar mark där sju miljoner krokusar, påskliljor, hyacinter, tulpaner, liljor och andra växter kan beundras. Utanför blommorna är även att besöka olika utställningar. Under 2010, parken geopendvan 18 Mars t / m 16 Maj. Keukenhof har flera paviljonger, alla namngivna efter den kungliga familjen.
  • Oranje Nassau Pavilion
  • Willem Alexander paviljongen
  • Beatrix paviljongen
  • Juliana Pavilion
  • Wilhelmina paviljongen

Agenda 2010

I år Keukenhof har ett brett program för unga och gamla. Till exempel, Tulip 4 dagar! Kul för en dag ute med familjen. Det fullständiga programmet för Keukenhof kan hittas här.

Historien om Keukenhof

Om mer än 60 år, Keukenhof känd som "" blomsterpark. Det är därför en av de mest besökta parkerna i Nederländerna varje år mer än 800.000 besökare. Men vad var Keukenhof innan det blev en berömd blomsterpark? Var nu är Keukenhof var i den 15: e århundradet, jagad av lords. Eftersom herrarna kom hit ganska ofta med sin personal var också örter som samlats på denna plats. Dessa användes i köket på slottet Jacoba Bayern. Därav namnet "Keukenhof"
Området där Keukenhof nu ligger var en gång en del av den magnifika godset av Slot Teylingen. Efter Jacoba Bayern död i området var ägdes av en rik köpman familj. Dessa var Baron och Baroness van Pallandt. De bjöd in ett antal arkitekter för att skapa en design för sina nya trädgårdar runt slottet. Denna design är fortfarande grunden för den nuvarande Keukenhof. Idag är Keukenhof ägs av en stiftelse.
År 1949 för första gången anordnade en blomsterutställning på gården. Detta utvecklades till ett årligt evenemang. Detta lockar fortfarande tusentals besökare.

Information

Praktisk information om Keukenhof.
Öppning 2010
Dagligen från 08:00 till 19:30 timmar
Priser Inträdes 2010
Vuxna ?? 14,00 per person
65+ ?? 14,00 per person
Barn ?? 7,00 per person
Parkering ?? 6, - per bil
Parkering gratis
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha