Flera sätt att ta bort hår från benen

Många kvinnor tycker att det är svårt, de hårstrån som växer på benen. Släta ben är i själva verket så bra, men ibland tar det en stor insats för att få dem släta. Det finns flera sätt att ta bort hår från benen. Alla metoder har fördelar och nackdelar. Du kan bestämma vilken väg som är bäst för dig.

Raka

Rakning är fortfarande det vanligaste sättet att ta bort hår från benen. Med ett rakblad, de flesta kvinnor får ett slätt resultat och det är inte svårt. I butiken finns alla typer av rakhyvlar till salu. Rakhyvlar speciellt för kvinnor anpassas till kurvorna av den kvinnliga kroppen. Du kan knepiga ställen som ditt knä lättare nå dem.
Användning vid avlägsnande av hår från benen med ett rakblad alltid en särskild rakkräm eller gel. Detta förhindrar irritation och sår. Dessutom har den en fuktgivande effekt som gör benen kommer att torka ut mindre snabbt. Engångsblad är gjorda för att användas endast en gång. Du kan eventuellt göra något mer med det, men kvaliteten kommer att försämras snabbt. Välj bättre för lite dyrare rakblad som kan användas längre. Dessa är mycket skarpare och därmed ge ett bättre resultat. För att förhindra att din rakblad dämpar snabbt, du gör honom efteråt torrt. Om du inte gör det kommer han rostar. Förvara den i en sluten behållare med ett lager av baby olja eller vinäger. Så du kan göra det längsta.

Hårborttagningscreme

Hårborttagningscreme är som rakning en smärtfri hårborttagning. Du applicera krämen på benen, låt det blöta och ta bort krämen då benen med en speciell svamp. Det är i början ibland svårt att korrekt med denna kräm för att gå. Om du har ont i sent till arbetet, kommer håret stanna kvar, men om du tar för lång tid att låta det arbetet, kan detta få skadliga effekter för din hud. Test i förväg bra eller om du inte är allergisk mot krämen. Detta kan ske genom att föra den försiktigt på en liten bit hud.

Epilering

Naturligtvis kan du ta bort med pincett hår för hår, men lyckligtvis finns det snabbare sätt att epilering. Med en Epilady håren dras ut med en hög hastighet. En stor fördel med epilering är att håren längre hålla sig borta och även mindre mörk och mjukare växa tillbaka. Köpa en Epilady är en stor investering för en bra enhet om du förlorar 100 €. Efter denna investering, du verkligen har några år inga fler kostnader. Plockning är inte bara smärtfritt och dessutom tar det mycket tid. Du når också en mindre jämnt resultat än rakning.

Vaxning eller hartser

När vaxning eller vaxning håret är lika ägnas åt epilering. Detta har fördelen att det tar lång tid för håren komma tillbaka. Vaxning kan göras med hjälp av speciella hartsremsor. Här är en klibbig sida med en hartsbeläggning. Du håller remsan på benet, driver honom och dra honom sedan i en rörelse. Wax är flytande och ge dig först på benet. Då du trycker en remsa mot den och dra remsan inklusive vax benet utanför.
Växer och hartser kan göras både hemma, men du kan också få det gjort på kosmetologer. Fördelen är att du är säker på att alla hårstrån tas bort. Växer och hartser är båda inte smärtfri och mindre lämpliga för kvinnor med känslig hud. Dessutom är det också dyrare än rakning eller plockning, särskilt om du har det gjort av någon annan. Du kommer att få en slät yta, där du kan njuta av långa. Det är också rekommenderas om du vill njuta av en längre period av släta ben, till exempel på semester.

Permanent hårborttagning

Och slutligen kan du vara ännu permanent hårborttagning. Detta kan göras med hjälp av elektrisk hårborttagning, IPL eller laserbehandling. En stor fördel är att du är frälst väl underifrån för ditt hår. För detta behöver du dock behöva flera behandlingar. Dessa behandlingar är mycket dyra, du är så ett par hundra euro per förlorad kroppsdel. När du har en massa hår, kan det vara en bra lösning.

Hur man väljer rätt metod?

För att bestämma rätt metod för dina ben, kan du prova flera olika sätt. Om du har känslig hud, måste du se upp med tweezing, vaxning och hartser. Hårborttagningscreme kan också orsaka irritation. Testa produkterna som du vill använda på en liten bit hud, så du förhindra att dina ben några dagar, röda och smärtsamma. Om du har så mycket hår växer tillbaka snabbt, kan du välja en metod som håret längre håller sig borta. För mjukt, är ljust hår är tillräcklig för att raka benen då och då. Glöm inte att ta hand om din hud alltid efter vaxning. Täck dina ben med kräm för att motverka uttorkning.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha