Fler naturvetare i de övre kvaliteter och college

Bra utbildning är viktigt för ytterligare ekonomisk och teknisk utveckling i vårt land. Fler vetenskap studenter ska vilja följa naturvetenskapliga ämnen och studera vidare. I praktiken är detta intresse fortfarande att falla på en gång. Vad görs? För att göra utbildningen mer attraktiv är föremål Natur, Life och teknik införs. En intressant metod, som kräver en mer detaljerad förklaring av läroplanen.

Om- andra fasen

Bra utbildning är en viktig pelare för ekonomisk och teknisk styrka i ett land. Men utbildning i vårt land, den sista gången en hel del kritik. Läroplanen skulle vara alltför splittrad och läroplan överbelastning. Det finns stora frågetecken sätta på vad eleverna faktiskt har lärt sig i skolan. Universiteten tycker att kunskapen om ämnet är inte vad det brukade vara. Ofta måste borstas upp. Dessutom är det helt klart anmärkningsvärt att intresset för de så kallade exakta vetenskaperna i vårt land är fortfarande otillräcklig. Särskilt flickor skulle falla ut, eller ointresse inte ens vill slå in på en detaljerad studie. För att ta itu med denna förändring som beslutades med verkan från den 1 augusti 2007 för att anpassa den andra etappen av gymnasieutbildning på ett antal punkter. Således också infört en ny integrerad vetenskap kurs. Det kallas Natur, Life and Technology, kort sagt NLT.

Moduler

På NLT valde ett modulärt tillvägagångssätt. Moduler låta eleverna bekanta med alla den senaste utvecklingen i samband med teman ?? S som idrottsprestationer, kriminaltekniker, klimatförändringar, mp3-spelare och rattfylleri. För att göra yrket mer attraktivt, är det tänkt att dekorera ytterligare moduler med gästföreläsare och laborationer. Samtidigt alla tretton moduler är redo och antalet kommer att utökas ytterligare. Under ett år eller två kommer det att finnas femtio, kanske sextio. Eftersom en skola beräknas att varje år endast elva moduler per elev kan behandlas, kommer det att finnas av studenterna och skol val måste göras. Det är uppenbart att om några år av olika grupper NLT elever kommer att dyka upp, var och en med en annorlunda sammansatt uppsättning moduler. Det är, om det tillvägagångssätt faktiskt kommer att fånga på.

Flickor, naturligtvis också välja naturvetenskapliga ämnen

Designen ser mycket mousserande. Det är fullt tänkbart att attraktionen med den nya strategin kommer att öka kraftigt, även om många tycker traditionella naturvetenskapliga ämnen ganska tråkig och svår. Nu är det hopp och förväntan att fler flickor kommer att välja naturvetenskapliga ämnen. Livet i lådan NLT och behovet av att arbeta tillsammans i grupper, är arbetet förväntas bli flickorna positiva. Mycket mindre kommer bara att gå vidare till torra NLT kunskap i ämnet, men till samverkan mellan läroplanen med den dagliga miljö vi lever i. Fördelen är att eleverna ser att till exempel krävs tillräckliga kunskaper i fysik för alla typer av intressanta funktioner och naturvetenskapliga ämnen gör har ett värde. Framtiden får utvisa om det verkligen hjälper eller att ytterligare justeringar kommer att behövas. Om det fungerar, kommer de att kunna röra sig mer framgångsrikt universitet och andra sekundära studier.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha