Fit, vital och hålla sig frisk under graviditeten

Stenulf Nordlund December 27, 2015 Hälsa 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Under graviditeten, är det möjligt att känslor ibland råda. Det är möjligt att ibland du kanske inte känner dig bekväm i din hud. Det finns flera sätt att förhindra negativa känslor få övertaget. Vilka är dessa sätt? Och hur ska du se till att du är frisk, passform och förblir avgörande under graviditeten?

Hålla sig frisk, vital och passar under graviditeten:

  • Lyssna på din favoritmusik
  • Gör andningsövningar
  • Gå en promenad varje dag
  • Simning under graviditeten
  • Försök att skratta så mycket som möjligt

Lyssna på din favoritmusik

Musik kan du känna inom en kort tidsperiod helt. Genom att lyssna på din favoritmusik ser ni till att stressnivån minskar. Det bidrar också till att lyssna på din favoritmusik för att undvika en depression. Om du inte är bekväm i huden under graviditeten, är det klokt att retirera själv och lyssna på din favoritmusik. För att starta positiva varje dag, är det möjligt varje morgon för att lyssna på några av dina favoritlåtar innan du börjar dagen.

Gör andningsövningar

Enkla andningsövningar som fokuserar på inandning och utandning kan göra dig avslappnad. Dessa andningsövningar kan också orsaka stress, ångest och även smärta reduceras. Detta beror främst på att du fokuserar på andning och inte de dåliga känslor och / eller de platser där du har ont. Genom att göra andningsövningar är alla vitala organ fyllda med syre.
En enkel metod är att sitta rakt och andas in djupt, håll andan då åtta till tio sekunder, sedan andas ut långsamt. Den här övningen kan göras flera gånger i rad för att få kontroll över dina känslor. Andningsövningar kan göras flera gånger om dagen. Glöm inte att regelbundet fokusera din uppmärksamhet på andningen medan du arbetar, du omedelbart känna skillnaden.

Gå en promenad varje dag

För att hålla sig i form under graviditeten är klokt att daglig halvtimmes promenad i maklig takt. Genom att dagligen under en kort promenad till kvaliteten på din sömn kommer att bli bättre, vilket gör din kropp på natten bättre utrusta. Bra ställen att ta en promenad inkluderar: längs stranden, i en park eller i skogen. Även när det gäller ditt hem kan vara en vandring.
Försök så mycket som möjligt att gå, till exempel, ta trapporna i stället för rulltrappan eller hissen. Gör shopping genom att gå till mataffären, låt hunden ut och behandla dina barn gå till skolan. Men lyssnar noga på din kropp och sluta gå om du känner dig obekväm eller upplever smärta. Drick mycket vatten eller hälsosamma juicer för att förhindra uttorkning.

Simning under graviditeten

Det är möjligt att träna på låg intensitet under graviditeten. Ett bra sätt är att simma eftersom simning är ett säkert sätt att hålla sig i form under graviditeten. När du simmar, är det kardiovaskulära systemet av kroppen sätts i arbete, vilket garanterar att du är avslappnad. Simning under graviditeten är särskilt trevligt eftersom du inte bara vikten i magen inte känner.

Försök att skratta så mycket som möjligt

Ange ett trevligt samtal med din partner, en vän eller ditt barn. Det är också roligt att titta på en komiker att sätta ditt roliga ben att arbeta eller titta på en film så att du får en bra känsla. Välj en film som verkar kul och titta på denna film till exempel med vänner eller med din partner. Filmer kan ses på olika ställen, bland annat på bio eller hemma i soffan. Tittar på en film är ett bra sätt att flytta dina tankar och negativa känslor till positiva känslor.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha