Fit i vinter

Öjer Sandin December 27, 2015 Hälsa 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
När sommaren går mot sitt slut och du är förvånad över att du inte kommer efter laze och äter alla typer av mat och dryck under semestern, vill du vara så vältränad som du känner efter semesterperioden under hösten. Vissa människor går som en galning för att arbeta med gym och kilometer som körs. Om så intensiv träning är inte din karaktär, är det ofta dömt att misslyckas, eftersom på nolltid du gonna göra ursäkter till varför du inte kan eller är det återigen flaskhalsen. Inte nödvändigt, eftersom de för att hålla sig i form, det finns många fler alternativ, som också är lättare att passa in i det dagliga livet.

Flytta

Faktiskt flytta ?? ?? det magiska ordet och du kan inte fly till där för att flytta, vill vi också att efterlikna en mängd olika enheter. Gammaldags motion är bra för människor. Människan är inte gjorda för att bara sitta, kan kroppen mycket väl vara annorlunda. Eftersom kroppen inte är byggt, så det är om dig i din dagliga mönster är att bygga något som växling mellan sittande, gå, stå och liggande. Det betyder inte att om du har ett stillasittande jobb, du bara måste flytta så många timmar du måste zituren, för detta inte skulle vara genomförbart. Men du kan leta efter variation, balans.
Motion är alltid bra, men efter sommarlovet är det rätt tillfälle att slå fast att skön känsla av sommaren. Vänta inte för länge, men ta det ögonblick då vardagen börjar igen. Genom att ta itu vid denna tid, är det mer sannolikt att få in det i datorn. Hur hanterar ni det?

Gör hela misshandeln

Arbets Mönster
Ett mönster av många sitter du bryta genom att växla detta med regelbundna promenader. Gå på toaletten, gå till kaffemaskinen, gå till en kollega. Om du kan nå din destination med trappor, så gör det. Men det kan också genom lunchtid bara för att få lite frisk luft, i luften och du har tur om du också kan gå i trevliga omgivningar. Alternativt flytta dig har med stor sannolikhet gjort under semesterperioden och det är bra för kroppen. Innehav så.
I butiken där du ofta inte kan gå eller stanna mellan nu och då är också viktiga. Frisören kan sitta ner under skärning, i detaljhandeln hjälpa människor och gå runt. Det beror på jobbet eller hur du kan ge variation formuläret. Om denna nödvändighet är begränsad, göra det mesta av dina rasterna.
Byggnadsarbetare å andra sidan rör sig ofta från hans / hennes yrke mycket. Sittande, stående och gående används ofta omväxlande, ibland också med en hel del vikt. Här är det återigen viktigt att lyfta rätt. Det är möjligt att han eller hon är glad över att sitta ner med pausen. Omvänt, men som växlar miljön, och detta gäller för alla, verkligen inte fel. Använd också bryta stunder.
Överklaganden utbyta starkt när det gäller timmar, tänk på många yrken i hälso- eller säkerhet, är det ännu viktigare att alternera. Hela din biorytm kan alla trasslat till och det kan vara ett avlopp på ditt immunförsvar. Därför är det möjligen ännu viktigare att hitta en balans i ditt arbete mönster i promenader, sittande och stående. Anpassa ditt system där det är möjligt och så låt det vara en förlängning av din semester.
Militära patroner
För många människor är det också sant att livsrytm till arbetet är i ett fast mönster. I och för sig inte, om alla delar där men finns representerade. På kvällen träning eller trevlig promenad med hunden eller bara en bit cyklar ?? Det är varje bra sak att göra. Brukar du göra det med en annan, är den sociala delen också runt hörnet och är bara bra.
Är det dåligt att hänga ut för en paus på bänken framför TV? Nej, så länge det inte är en ritual, eftersom säkert i kombination med ett stillasittande jobb du brukar få balans egentligen för lite motion. Det är synd att den fria rörligheten av semestern släppte genast, så sätter den knappen.

Montera och hålla

Så om du kommer tillbaka trevlig och passform av semestern, kontrollera innan du dagliga mönster än du slår över allt radikalt direkt. I din dygnsrytm få en bra balans, hålla dig frisk. Det är självklart att du också måste titta på din diet och sedan utvärdera vad du har i samband med rörelsen du har ätit under semestern. Definitivt äta lokala produkter, som passar temperaturen, tillsammans med regelbunden motion, men att du inte kommer ?? även om du tar ditt glas alkohol.
Alkohol
Naturligtvis är vi inte främjar alkohol, men folk är där för att se att de inte har kommit under helgerna, eftersom de har ätit och druckit. För många är dock också sant att de är mer med rörelsen ?? ofta obemärkt ?? är engagerade och sedan ser att så länge balansen där, men också uppmuntra ditt glas kan ha eller kan inte äta vad som är starkare när det gäller kalorier.
Mentala tillstånd
Att vara fit också höra hur din hjärna gör det och det har definitivt varit mer i relaxläge under sommaren. Det är en signal om att du kan titta på din dagliga mönster för att titta. I vilken utsträckning du kan utan alltför mycket stress, eftersom vi ofta talar om, fortfarande gör ditt arbete? En utmaning är en sak, men om du ständigt på tårna är att uppnå något som går fel i processen och du måste utvärdera huruvida detta är jobbet åt dig. Eller har du en dålig arbetsmiljö, ta initiativ till att leta vidare. Vanligtvis miljön är inte med dig förändras, så tar emot direkt eller något annat sökning där du har den för att passa.
Om trycket är allt i huvudet, så tänk bara att du kan också ränder i ett pressat schema. Se om ditt arbetsschema måste vara så full, men glöm inte din sociala agenda. De uppgifter väl fördelade med två förvärvsarbetande föräldrar i familjen och ni verkligen gör vad agendan är så full? Frågor som du kan besvara och där, till exempel tillfälligt som kan ge ut på dagordningen redan kontrollera om du kommer att må bättre.

Slutligen

Håll dig i form och har du fått ?? utom om du har och sjukdom ?? egna händer. Du kan växla så mycket du vill, men poängen är att det verkligen behöver. Om känslan efter sommaren är bra är att det kanske signalen att gå att arbeta där och även passa på hösten och vintern för att komma in.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha