Finansieringsmöjligheter

Att gå praktik utomlands måste praktikanten se till att utbildningen kan finansieras. Det finns flera sätt för eleven att göra det. Nedan finns åtta tillfällen överlämnas.

Finansiering för praktik utomlands

Den utländska praktik är nödvändiga för att studenten på grund i denna tid av fortsatt globalisering, internationella kontakter är mer regel än undantag. Den -toekomstige medarbetar studerande skall känna världen, har internationell erfarenhet och erfarenhet av att arbeta med människor från andra kulturer. Även om de sociala nätverk som Facebook, Linkedin, Twitter och Hyves virtuella kontakter och kommunicera, slår ingenting internationella ansikte mot ansikte kontakter och en period av fysiskt arbete tillsammans för att få värdefull erfarenhet. Det främmande praktik möjliggör praktikanten att göra det. Även utländska praktik är inte obligatoriskt för alla, bör varje elev se det på grund av de fördelar den erbjuder som en nödvändighet och en skyldighet för sig själv att gå minst en praktikplats utomlands.

Finans praktik

Nedan listas olika sätt att finansiera praktik utomlands:
Klient
Praktikperioden utomlands kan täcka kostnaderna för praktikanten ge en avgift. Men en praktikplats utomlands inte alltid måste initieras av ett utländskt bolag. Till exempel är holländska företag ofta letar efter nya marknader och partnerskap, och vissa företag är därför ofta villiga att skicka ett projektförslag grundar sig på en student praktik att forska utomlands eller på ett företag. Tillväxtmarknaderna är intressanta destinationer innan. Företaget som instruerar i en sådan situation ofta vara villiga att täcka kostnaderna för projektet.
Scen Projekt som finansieras av regeringen
Utrikesdepartementet ger stöd till organisationer för att genomföra projekt. För närvarande finns det ett sådant program, SBOS, och de organisationer som godkända projekt kan hittas på webbplatsen för SBOS. Organisationer som har godkända projekt kan nås exempelvis genom studenter att avgöra om det praktik utomlands är möjliga inom sina projekt.
Självfinansiering
Studenten kan söka för att finansiera sin egen utbildning. En genomsnittlig utbildning till de afrikanska länderna och att befria Latinamerika för ca 2-3 månader ?? 2000 - ?? 3000. En del av dessa kostnader kan kalla den studerande genom att hyra sin egen studenten för praktikperioden och genom att använda den studerande. Skolan eller universitetet har ibland vissa fonder där eleverna kan få hjälp. Ibland sina besparingar används och föräldrar och vänner kan också bidra.
Fundraising för ett projekt
Man kan också formulera ett projekt med alla projektkostnader som kommer med det och medfinansiär att söka. Man kan närma sig olika myndigheter och företag för finansiering. Skolor och klubbar kan mobiliseras till handling som en matlagning eftermiddag eller organisera en välgörenhetsorganisation promenad att samla in pengar. Studenten kan också, till exempel en blogg och be företagen att lista deras webbplats på bloggen för en viss avgift.
NUFFIC:
Nuffic, den nederländska organisationen för internationellt samarbete inom högre utbildning och har en webbplats där det finns flera möjligheter för forskare och praktikanter från högre utbildning. Med en meny kan du ange vad de vill göra och i vilket land de vill göra praktik. Därefter visas olika möjligheter till finansiering. I översikten är olika fonder. För vissa fonder, kräver godkännande lång ledtid. Framtida praktikant gör klokt i att på ett tidigt stadium för att se vilka möjligheter och vilka krav de måste uppfylla.
Leonardo da Vinci
Detta är ett praktikprogram för yrkesinriktad gymnasieutbildning. Studenter kan inte tillämpa sig, men måste göra det genom sin skola. Fonden riktar sig till praktikplatser i Europa och vill köra på en annan kontinent praktik kan man inte komma hit och man måste leta efter andra möjligheter.
Sociala nätverk
Hittills sociala nätverk som Youtube, Facebook, Twitter, Linkedin och Hyves fortfarande inte används för att samla in pengar till praktikplatser. I kombination med en blogg där en viss produkt erbjuds, till exempel, en e-bok dokument, kan man också samla in pengar till en praktikplats utomlands.
Webbsidor
Många webbplatser erbjuder praktikplatser vilket innebär att ersättning ges till studenten eller om vissa kostnader täcks. Flera sådana platser kan hittas på Internet. Det är bra att ha välinformerade och ändå ha ett ansikte mot ansikte möte med en anställd vid ett sådant kontor eller hemsida.
Ovanstående lista är inte uttömmande finansiering och en kan själv leta efter kreativa möjligheter och utveckla nya sätt att finansiera praktik. På grund av de fördelar kostnader för utlandspraktik inte bör ses som en kostnad utan som en investering.
(0)
(0)
Tidigare artikel Bevis för Big Bang

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha