Finansiera sitt eget hus 2015

En privat hus i 2015 blev dyrare, men är ofta billigare än att hyra. Nedgången i bolåneräntor sedan 2013, köpa ett hus i 2015 extra billigt. Extra billig finansiering så, medan hyrorna under de kommande åren kommer att gå upp kraftigt. Låga räntor har en större effekt på månatliga betalningar än den tidiga och snabbare återbetalning av dina lånekostnader. Ta inteckning sig själv ytterligare genom att förhandla fram en lägre ränta premie.

Innehåll

  • Boränta 2015 är lägre och en billig finansiering är därför möjligt
  • Om du har en befintlig inteckning eget hem eller en ny inteckning?
  • Billig finansiering
  • Lägre inteckning billigare än tidigare inlösen
  • Återutläggning innebär lägre boräntor
  • Kommer Bolåneräntor ned ytterligare under 2015?

Boränta 2015 är lägre och en billig finansiering är därför möjligt

Bolåneräntor faller. Om förra året för en period fast ränta om 10 år, hade 5,5% betalas nu som bara kunde vara 3% eller lägre. Denna minskning på över 2,5% punkt representerar en minskning av din månatliga räntekostnader med så mycket som 45%. Lägg till att den kraftiga nedgången i priset på ett privat hem och ditt eget hem har blivit relativt billig 2015. Särskilt när man jämför det med en hyresfastigheter där årshyran öka till 6% är möjlig. Denna hyreshöjning kan mycket väl användas av många hyresvärdar. Speciellt bostäder behöver pengar, och nu äntligen har möjlighet att avsevärt öka sina hyror.

Om du har en befintlig inteckning eget hem eller en ny inteckning?

Fördelen med en inteckning sjunkande, fälls främst på köparna av ett nytt hem. De som tar ut en första inteckning. De skulle göra klokt i att be om tillräckligt bra citat och jämföra anbuden. Detta kan till en början lätt hitta på nätet istället. Detta gäller även för dem som vill inteckning refinansiering eller vars fast ränta period kommer till ett slut så att inteckning måste förnyas. De som vill ansluta till en annan leverantör av bolån, eftersom det ger fördelar räntekostnader, skulle göra klokt i att också hålla ett öga på om det finns en straffränta betalas. Det är ett straff att du betalar befintliga inteckning långivaren eftersom du hade för avsikt att lämna tidigare. Som dröjsmålsränta plus ny inteckning tillsammans är lägre än den ränta du betalar nu är att byta till en annan leverantör i allmänhet förnuftigt. Dröjsmålsräntan är också en ytterligare avdragsgilla. Om räntebindningstid är över, har du händerna fria. Den enda begränsningen är att du hittar en ny inteckning långivare i tid och din bank för dem informerade om tid.

Billig finansiering

Billig finansiering kommer inte att vara en punkt i 2015, men det finns alltid någonstans billigare. Som förväntar sig bolåneräntor kommer att fortsätta att sjunka, välja en rörlig ränta och en att slå när bolåneräntan är på sin lägsta punkt. Andra bara nu välja ett långsiktigt räntebindningstid, men att vid en låg bolåneräntor.

Lägre inteckning billigare än tidigare inlösen

Medierna fokuserar starkt på förtida återbetalning av en del av inteckning och naturligtvis har accelererat återbetalningar fördelar. Du har mindre chans att återstående skulder och din inteckning går ner. Men om du lyckas att stänga på en ny inteckning som erbjuder en 20% fördel, kan påskynda återbetalningar knappt konkurrera. Naturligtvis kan du göra både och påskyndade återbetalningar och uppnå en lägre inteckning. Men sitter i en lägre inteckning nackdelar. Så du har genom förtida återbetalning mindre gratis pengar tillgängliga och det kan också hända att du måste betala en straffränta. Förtida återbetalning verkar särskilt lämplig för personer som har en ansenlig mängd på sparkonto är på en låg sparkvot. Vem kraftigt förtidsbetalning och senare fortfarande de pengar som behövs igen innan han vet förlita sig på en inteckning oro och det är tveksamt om det är en billig inteckning.

Återutläggning innebär lägre boräntor

Bankerna har riskklasser för en inteckning. Ju högre lånet högre räntepremie. Genom att återbetala leder till en lägre riskkategori, den risk banken tar bort och du kan be om en lägre inteckning: inteckning, minska ränteskillnaden innebär lägre bolåneräntor. Sänk dig själv som din inteckning och finansiera din egendom så till lägre kostnad.

Kommer Bolåneräntor ned ytterligare under 2015?

Den viktigaste frågan är om bolåneräntor under 2015 kommer att fortsätta att sjunka. Svaret är att ingen för närvarande vet. År 2013 lät herr Zalm ABN AMRO oss veta att bolåneräntor under 2013 inte skulle falla. Vi vet nu bättre och en ytterligare nedgång kan inte uteslutas 2015. Visst om ekonomin inte plocka upp snabbt och efterfrågan på pengar på en relativt låg nivå kommer att fortsätta i förhållande till perioden före bolånekrisen som har kommit från USA blåsa över. Men med väntar fortfarande på din inteckning kommer också att gå ner. Men om å andra sidan kommer att öka den ekonomiska tillväxten och efterfrågan på pengar, vilket också kommer att gälla för inteckning. Dessa effekter vi ser i mitten av 2015 och sannolikt även genomgår 2016.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha