Film: The Day After Tomorrow

Göran Mörner Februari 27, 2016 Underhållning 16 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
"The Day After Tomorrow" är en film om den globala uppvärmningen på grund av växthuseffekten. Detta leder till klimatförändringar, det vill säga en istid. Här är detaljerna och detaljerad berättelse.

Allmän informationsfilm

Filmregissören tillhandahölls av Roland Emmerich. Manus och produktion, även han tog på sig själv. Han har bland annat under 2012, riktad 10 000 BC och Independence Day. Filmen varar 124 minuter och är på engelska. Filmen kom ut 2004 och klassificeras enligt olika film stilar: action, äventyr, science fiction. Populärt denna film är också en katastrof.

Skådespelare - nyckelroller

 • Dennis Quaid - Jack Hall - geolog och expert väder
 • Jake Gyllenhaal - Sam Hall - student, son till Jack
 • Sela Ward - Lucy Hall - läkare, ex-fru Jack, mor till Sam
 • Kenneth Welsh - Vice President Becker - förste vice ordförande, senare i filmen USA: s president
 • Ian Holm - Terry Rapson - brittisk professor vid skotska vädret "Hedland Climate Research Center"
 • Dash Mihok - Jason Evans - Jack kollega
 • Jay O. Sanders - Frank Harris - kollega Jack
 • Emmy Rossum - Laura Chapman - flickvän Sam
 • Arjay Smith - Brian Parks - vän Sam
 • Austin Nichols - J.D. - Nytt vän Jack, Laura och Brian
 • Tamlyn Tomita - Janet Tokada - Meteorologe som arbetar för NASA
 • Perry kung - President Blake i USA

Story

Jack Hall är en geolog och väderexpert och värderas högt i sitt område. Vid en FN-konferens, talar han om klimatförändringen genom en rekonstruktion av den senaste istiden, en paleo-klimatmodell. Under en av sina sista expeditioner på isen har han undkommit döden. En stor bit is bryts av till följd av den globala uppvärmningen. Jack Hall jämför filmen i ytan av bit is till storleken på Rhode Island. På detta sätt, några av de chefer i världen så imponerad. Han säger också att om vi inte uppmärksammar till växthuseffekten att den globala uppvärmningen kan leda till en ny istid. "Kanske i 100 år, kanske mer än 1000 år kommer vi åtminstone inte gå igenom i våra liv," Jack avslutar hans argument. Världsledarna sitter tillsammans vid denna konferens, och de flesta par frågar. Vice ordföranden i USA kom på idén om "Ice Age" skrattretande på. Efter konferensen, berättar den brittiska professorn Terry Rapson till Jack att han tror på sin modell.
Sam, son Jack, är en 17-årig pojke som har hög intelligens. Hans föräldrar bor separat av passionen Jack i hans bana. Sam har inte sett mycket av sin far i sin ungdom. Därför, de två verkar lite främmande. Han lämnar New York med Brian och Laura som han bildar ett team till en interschool tävling. Under matchen, laget på rätt spår. Sam ser en pojke från teamet i organisationsskola, stirrade på Laura och han kan knappast hantera det, eftersom Sam hemlighet själv har en crush på Laura. Efter den första dagen av spelet finns det en reception där pojken från det andra laget, JD, erbjuder Laura en guidad tur. Du kan se besvikelsen i hans ögon när hon JD går längs. Brian uppmanar honom att berätta för henne hur han känner.
Samtidigt olika katastrofer som händer runt om i världen: Los Angeles träffas av tromber, jätte hagel bollar i Japan, snö i Delhi, Indien. I den skotska vädret Terry Rapson, märkning hans kollegor att det finns flera bojar i Nordatlanten visar en signifikant temperatursänkning. Han ringer Jack. Terry Rapson tänker smältande polarisen stör obligationer och rädslor som Jack modell har kommit i rörelse. Den nationella meteorologiska institutet i Washington, det finns inget annat som kan förklara händelserna, med undantag för den klimatmässiga återuppbyggnaden av Jack Hall. Jason och Frank, Jack kollegor, som arbetar med Jack och Janet Tokada, meteorologe som arbetar på NASA, en förutsägelse modell. Det finns så mycket turbulens presidenten upphäver luften. I ISS, ser vi bilder av jorden. Astronauterna har utsikt över en jordglob full av moln, där flera superceller bildas. ISS och Terry Rapson skicka sina data till Jack team för att få en korrekt prognos modellen. De upptäcker att det finns tre super-cyklon celler har sitt ursprung på mark som bara tjockna. Ögat av super storm är cirka 80 kilometer bred. I ögat är plötsligt klart väder och vindstilla men plötsligt temperaturen sjunker till -150 ° så som fryser allting. Vid denna punkt, inser Jack att hans modell väl kan vara sant, även om han inte hade förväntat detta. Hans modell förutspår att världen går in i en ny istid under en period av fyra till sex veckor. Jack försöker övertyga vice ordförande att evakuera en stor del av Förenta staterna. Han lyssnar inte på Jack ord och är mer oroad över ekonomin.
I Manhattan, där en omgång Sam, även konstiga saker hända. Fåglar migrerar, avlopps, kraftiga regn de senaste 3-4 dagar inte längre svälja och är knähöga stativ, driver tunnelbanan under, är trafiken överbelastad.
Sam kallar sin far, han frågar om han kan ta det första tåget. Eftersom tågen inte kör av översvämningarna, säger JD För Sam, kan Laura och Brian bo på hans lägenhet. På nyheterna de hör att det är verkligen och lämna beslut till Philadelphia där lillebror JD sitter på internatskola. I hallen de vill ta hissen, men Sam ser att inte sitta bra. Plötsligt el slocknar och alla går ner för trappan. Väl framme vid ytterdörren, gatorna redan under vatten. De börjar att gå igenom de översvämmade gatorna. De måste gå högre, så de bestämmer sig för att gömma sig i biblioteket. Strax före inträde, hjälper Laura en agent och en afrikansk kvinna med sitt barn i en bil eftersom de kan tala bra franska. Men kvinnan glömmer hennes handväska i bilen och går till Laura, men hennes ben skadades genom att kollidera mot en platta. Hon kunde inte se detta, eftersom vattnet är redan upp till midjan. Sam ser plötsligt en flodvåg av tiotals meter hög genom gatorna kommer på dem och hjälper Laura precis i tid i biblioteket. En stor grupp människor ligger i biblioteket. Det frysning utanför och vattnet som Manhattan har sedan helt förstörd, är isen så småningom börjar vara under ett tjockt lager av snö. GSM-master går lika men sedan allt är platt. Radioapparater fungerar inte, även om Brian med hans vackra huvud hålla mixtra med en kopia.
Sam är ute efter en fast telefon i biblioteket för att söka råd av sin far. Jack säger att det kommer att bli kallare och kallare. De kommer att behöva stanna inne och försöker hålla det så varmt som möjligt. Han säger också att fryser stormens öga alla super. Tillbaka i stora salen på andra strandsatta där ser någon som folk gå utanför. En stor grupp beslutade också att lämna och gå söderut. Men Sam försöker stoppa dem, till ingen nytta. Med sina vänner och några andra tar dem att underblåsa tillbaka i ett kontor med en öppen spis och böcker börjar att överleva.
Nu är New York drabbades av en flodvåg, har Jack prognosmodellen ytterligare avslöjade göra, nu när han vet att prognosmodellen inte var nära i fråga om tid. Den nya istiden skulle ha varit ungefär åtta till tio dagar. Denna gång han kommer att släppa rapporterar direkt till presidenten. Han ber att evakuera de södra staterna, i norr är det för sent. Presidenten kommer att höra Jack förklaring att hans son är på Manhattan och tror på Jacks evakueringsplan. Tillbaka i sitt eget kontor Jack gör sig redo att gå till New York från Washington för att rädda sin son. Det är långt men hans kollegor Jason och Frank för att hjälpa honom och gå. De lämnar med bilen, men till Philadelphia stränder dem för mycket snö och fortsätta till fots. Eftersom snön är ganska tjock och sikten är mycket dålig, inte de tre män inte märker att de går över ett glastak. Frank faller med sin vikt genom glaset och tvingas skära sin egen rep för att rädda de andra två, och faller i ett tomrum av ett köpcentrum. De passerar en skylt där kroppar ligga under ett lager av snö. Små indikationer visar att det är den grupp som har lämnat biblioteket. En tid senare, Jack upptäcker att han kan se längre och plötsligt blir det tydligt igen. Han förstår genast att han befinner sig i stormens öga. Jason dukar under för kyla och svimningar. Jack måste snabbt gå någonstans inuti. Han skjuter Jason delta i ett kök i en restaurang och hoppas att vara kallt för.
Evakueringen av Washington DC väljer presidenten att stanna så länge som möjligt. Alla evakueras till Mexiko. Den bilkortege av presidenten inte göra det till Mexiko. Vicepresidenten är där vid den tiden och är nu president. Samtidigt Laura och Sam startade en personlig intervju. Laura frågar efter den coolaste semester Sam. Han berättar om en tio dagars resa med sin far att fiska. Laura verkar tråkigt, men Sam försvarar sitt val genom att berätta för mig att det var så trevlig som han kunde dra tio dagar med sin far. Han berättar för henne också att hon är anledningen till att han kom in i laget. Han vågar äntligen visa sina verkliga känslor och hon kysser honom.
Flera timmar senare, märker Sam att Laura inte kommer att vakna upp. Såret hon lidit under flygningen, är infekterad. Bibliotekarien som också stannade kvar blir några medicinska böcker. Snart förstår att Laura har en blodförgiftning och penicillin behöver eller kommer de att dö. Ett par timmar eller dagar innan en stor ryska fartyget strandsatta mellan gatorna i New York. Sam drar en stol, försöker göra snöskor och tycker droger är ombord på fartyget. Brian och J.D. kommer inte bara att låta honom gå och lämna med honom. På skeppet de hittar mycket snabbt den första hjälpen rum och en flaska av penicillin. När de passerar längs matsalen att behöva ta lite mat, kommer det att finnas trasiga vargar lidit fartyg lukt människor. En bit av dem i benet av J.D. och de tre de lämnar skeppet kvävas Sam genom en avledande. De måste också skynda eftersom ögat av super storm hänger över dem och fryser allt på en sekund. De är precis i tid i biblioteket och i rummet med de andra. Dörren bakom dem och alla fryser snabbt sliter sidor från böcker så att branden i elden inte slocknar.
Flera timmar senare, Jason vaknar upp med viss smärta i huvudet och Jack beslutar sig för att gå vidare. Nästa morgon de vaknar upp från solstrålning. Vädret är vackert och en gång ut ur sitt tält, märker de ett fartyg som var rätt bredvid dem halvt begravda i snön. Att döma av deras ansikten, de är mycket imponerad. De går igenom New York där Frihetsgudinnan halv begravd under snö och is. Genom Jason GPS de är vid varje given tidpunkt på biblioteket och Jason tycker synd om Jack att se att biblioteket inte längre i snön och isen. Jack tror inte att Sam inte gjorde det och fortsätter letar efter en liten öppning för att komma in i biblioteket. På baksidan såg han den övre bågen av ett fönster i en snö kulle och rusar mot den. Jack och Jason söka i biblioteket och ser en dörr med en liten stråle framträder gult ljus kommer. De öppnar dörren och ser en eld och bränna några ingeduffelde människor. Jack lyser hans ljus på ansikten för att leta efter Sam. Sam tittar upp och säger: Det är min far.
Vädret rensar upp finns det inga moln längre. Gruppen räddas med helikopter och från luften som på taken av höga byggnader i New York ännu fler människor som överlevde klimatförändringen. Helikoptern är klart att Laura och Sam är ett par med ett leende och Jack ger sitt godkännande.
Den nya presidenten kommer att hålla ett tal till världen. Han tackade de länder som har fått FN-års support, som nu erbjuder hjälp. Han kallar att arbeta tillsammans och hjälpa varandra och världen civilisationen att återuppbygga. Filmen avslutas med en bild från rymden där ISS kan man se att alla de norra delarna av världen är begravda under snön och isen, och att det är äntligen klar igen.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Andre Hazes, DRE
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha