Film Review: Fader ?? dag

Fader ?? dag är en komedi från 1997, som regisserades av Ivan Reitman. Män komiska Robin Williams och Billy Crystal spelar huvudrollerna och arbetar tillsammans för att hitta en påstådd son.

Filmen

Runaway son
Det är en enkel historia som börjar vid Colette Andrews, spelad av Nastassja Kinski, som separata två passioner kommer att berätta hennes son Scott rymde och att det är deras son. Den officiella far, Bob Andrews, spelad av Bruce Greenwood, har gett upp sin son, men Colette vill hitta honom. Hon bestämmer sig för att lura två passioner och berätta för dem att hennes son är deras.
De män träffas på någon som kan berätta mer om Scott och helst de upptäcker att det är samma son. De bestämmer dig för att lokalisera pojken, men när de hittade honom en flickvän, kommer han inte tillbaka den.
Han är förälskad och har hamnat i trubbel med vad man ska göra med knarklangare.
Fäder
De män Dale Putley, som spelas av Robin Williams, är en nervös man som ser inte hans liv och här lite energi ut sätta. Jack Lawrence, spelad av Billy Cristal, är en framgångsrik advokat som överväger med sin tredje hustru till att börja med barn, men det korsar ett konstigt sätt hans väg. Eftersom män är så olika, så det nu levererar och sedan några trevliga stunder.
Dessutom far Bob på väg nu också ett försök att göra pojken.
Väl som slutar väl
Efter att ha rest runt dem hem och sedan Scott Collette kommer säkert att tillföra berätta sanningen, men Scott skulle vilja göra detta. Pojken sätter män separat att de är hans far. Men Jack vet att han ljuger.
Dale tar tillfälligt Jacks bil längs att gå till flygplatsen, men plockar upp en söt dam på där han går till San Francisco, och Jack har kommit att bli pappa tillsammans. Väl som slutar väl.

Översynen

Bakom kulisserna
Filmen är regisserad av Ivan Reitman som har stora filmer på hans namn som Beethoven och Sex dagar sju nätter. Han producerade med Joel Silver, som bland annat var ansvarig för Matrix, denna serie produktion. Med en enorm budget på 85 miljoner dollar en relativt svag filmen gjordes. Warner Bros. kom äntligen filmen ur det men så ?? s $ 25.000.000 spend i lådan.
Aktörerna och historien
Medan Robin Williams med sin karaktäristiska huvudet alltid har dem att skratta, det är inte riktigt en bra film. Billy Cristal och Williams är egentligen inte en trevlig duo. Cristal är inte på sitt bästa och Nastassja Kinski har en svag roll och därför inte kommer från färgen. Pojken vad det handlar om, Charlie Hoff Meier har spelat bättre roller.
Allt som allt, är berättelsen svag, alla mycket förutsägbara och män inte riktigt jolly, göra roliga scener som knappast vara roligt. Endast Williams kan ibland få en laugher i handen.
Filmen är för uthyrning och till salu på DVD och supportrar från Williams kommer att vilja se filmen, men om du verkligen vill titta på en rolig film, du vill att det ska hitta bättre.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha