Fil, historia och framtid bilismen i Nederländerna

Vi blir alltmer i en trafikstockning. Regeringen utarbetar åtgärder, men säkerhetskopior tar bara ökar. Den första filen skapades mer än 50 år sedan av dagsutflykter. Samtidigt trafikstockningar förekommer främst av en strukturell brist på kapacitet, olyckor och operationer. Särskilt under rusningstid är trångt på vägarna. Tisdagar och torsdagar är de mest trafikerade dagarna på motorvägen.

Bilkö

Den första filen i Nederländerna var den 29 maj, 1955 pingstdagen. Det vackra vädret många tyskar på väg till glödlampan, medan holländska kvar för Veluwe. Resultatet blev en trafikstockning vid en rondell i Utrecht, nära korsningen Oude Rijn.
Nederländerna var stolt över den här filen, eftersom en fil innebar att du var ett modernt land. Många människor uppenbarligen hade pengar att ha en bil i besittning. I femtio- och sextiotalet kom den mest överbelastade av dagsutflykter. Det fanns även en utflykt för att titta på filen.

Filinformation

Från slutet av sextiotalet görs rapporter om trafiken på vägarna. År 1978 startade Avro ett radioprogram som heter Auto i bilköer på Avro. Programmet sändes på tisdag och torsdag, som redan var livliga dagar på vägen. Det är under alla dessa år har inte ändrats.
Från början av åttiotalet gick Rijkswaterstaat platser mätutrustning för att mäta trafikstockningar. Det talas om en fil så snart mer än två kilometer motorväg mindre än 50 km per timme körning. Department of Public Works säljer information till trafikavdelningen, ANWB och TomTom.

Orsaker filer

I Nederländerna, 84 procent av alla filer som skapats av en strukturell brist på kapacitet, 12 procent av olyckor och fyra procent av vägarbeten. I Tyskland är bara en tredjedel av alla trafikstockningar som orsakas av strukturell överkapacitet.

Kostnad

En halv miljard euro per år, lika mycket trängselkostnader per år, den nederländska ekonomin. Det är i denna beräkning tar inte hänsyn till kostnader hänsyn bränsle. Oljebolagen skulle konvertera extra 200 miljoner på grund av trafikstockningar i Nederländerna.

Tillväxt

För att tillgodose tillväxten av trafiken för 2010 förväntas fördubblas tågtrafiken i omfattning. Det förväntas att kostnaderna för bilismen 2020 över 20 procent lägre än nu. Tåget kommer att vara eller bli dyrare, så ?? s 13 procent. Vägnätet år 2020 kommer att ha nästan tio procent mer kapacitet, men antalet timmar i filen kommer då har ökat med femtio procent.

Flaskhalsar

De största problemen under 2007 var:
 • A1 Junction Diemen Amersfoort
 • A10 Coentunnel mot Zaandam
 • A4 Hoogmade Haag
 • A13 Delft till Rotterdam
 • A20 Crooswijk Gouda

 • Den längsta trafikstockning var i Nederländerna den 15 januari 2013. Eftersom det var snö på morgonen mer än tusen kilometer trafikstockning.
  På söndag 30 dec, var 2007 inte registrerad någonstans en trafikstockning i Nederländerna, som var för första gången på över fem år.

  Vägavgifter

  Vägavgifter dvs vägavgifter är en av lösningarna ?? ?? regeringen fram för att minska trafikstockningar. Således är användningen av bilen fullastad i stället för fastigheten. Om priserna är lägre utanför rush förväntas att människorna där föredrar kommer att ge. Så bör minska trafikstockningar under rusningstid. Prissättningen är i slutändan inte genomförs.
  År 1975 introducerade Singapore trängselavgifter i alla. Senare, inklusive Hong Kong, Oslo, Stockholm och Tyskland. I Stockholm sedan införandet av vägavgifter massorna under toppen minskade med femton till tjugo procent.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha