Fighting Bananflugor gör det

Kampen mot fruktflugor är lättare än vad som ofta tänkt. Du måste ta itu med dessa insekter? Upptäcka på den här sidan hur man slåss fruktflugor. Insekterna ger en smutsig känsla och säkert när de är på din mat eller dryck.

Bananflugor verkar inte vara bara älskare av frukt, samt drycker såsom kaffe, vin, öl och mjölk. Speciellt när något om dagen verkar intresserade av fruktflugor. Finns det mat att ruttna i papperskorgen? Även då hans fruktflugor ofta snabbt tillgängliga. Vi tittar först på ursprunget till fruktflugor och senare kommer vi att fokusera på att skingra dessa flugor.

Etnicitet fruktflugor

Plötsligt finns fruktflugor och du har ingen aning om var detta kom från. Bananflugor är väl kunna överleva under sommaren och nästan alla flugor gå i vintervädret död. De lever främst i socker från frukt och speciellt på sommaren för att få ordning på detta. När det är varmt, är varelser ständigt föröka sig och verkar vara den mängd av dessa djur för att fortsätta att expandera. Ju varmare på sommaren, och ju längre en sommar varar, var de mer fruktflugor till slut. Det verkar nästan omöjligt att undvika fruktflugor, särskilt när du inser att fruktflugor bokstavligen gått igenom de minsta sprickor och hål. Stänga fönster och dörrar har knappast känna av och det finns även andra lösningar behövs för att ta itu med fruktflugor.

Attraktivitet fruktflugor

Bananflugor lockas till olika typer av mat och dryck. Generellt kommer en bananfluga på off frukt, men frukt är förvisso inte det enda som lockar en fruktflugor. Likaså komma ut på fruktflugor:

 • Frukt är ruttna.
 • Te och kafferester.
 • Tofsar blommor som redan för ett tag.
 • Växter som ruttnar.
 • Tepåsar som du redan använder.
 • Gödningsmedel eller trädgårdsjord.

Först när du tar bort källan, är det möjligt att utrota fruktflugor. Om du inte gör något för att roten till problemet förblir fruktflugor föröka sig och det blir fler och fler fruktflugor. Fritvliegjes det finns endast om det finns en särskild källa till näring. Ibland ser bra att hitta detta, men generellt kan man vara säker på att en svärm av fruktflugor inte kommer för ingenting.

Utvisa och kämpa fruktflugor

Det är ibland svårt att erhålla den slående metod för att bekämpa fruktflugor. Under denna rubrik kommer vi att diskutera ett antal möjligheter att ta avsked av fruktflugor. Det måste sägas att det är klokt att eliminera källan till fruktflugor. Du har ingen aning om var fruktflugor att äta eller inte klarar av att ta bort källan? Då kan det finnas andra intressanta möjligheter.
 Göra en fälla facket: Du kan fånga fruktflugor med ett fall. Ta en skål med plast och lägg ett lager av sylt här. Prick hål i facket och se till att det finns en liten entré för fruktflugor. De fruktflugor gå i koppen och då de inte kan återvända. De fruktflugor kommer att dö i koppen och sedan kamp är framgångsrik.
 Att göra en fälla flaskan med en plastflaska och låta det sista lagret av läskedrycker bakom. Skär av toppen av flaskan och skruva av toppen av flaskan och sedan i resten av flaskan. De fruktflugor kan flyga lätt i höst detta sätt och det finns ingen väg ut.
 En fälla med glas: Använd ett glas och fyll den med något sött. Nästa göra ett lager av transparent film över glaset och prick några hål i plasten. Insekterna kan flyga på detta sätt i glaset och kommer att njuta av söt delikatess. Tyvärr kan fruktflugor inte gå tillbaka och hösten lyckades.
 En fälla med glas och papper: faktiskt denna metod är densamma som tidigare. Emellertid är ingången till fällan tillverkad av ett pappershorn och inte av plast. Se till horn med den lilla sidan i botten av glas hänger.

Andra tips för att bekämpa fruktflugor

Du kommer att upptäcka på den här sidan hur man slåss fruktflugor. När du behöver är att ha fler tips för att bekämpa fruktflugor klokt att titta på det igen på andra sidan. Hur undviker man fruktflugor? Tänk på följande för att undvika fruktflugor:

 • Endags väska i en soptunna. När maten ruttnar det lockar frukt flyger till. Ge mat en chans att ruttna och undvika både en otäck luften fruktflugor.
 • Packa all mat och dryck som du använder.
 • Se till att kylskåp och köksluckor isoleras som möjligt. På detta sätt kan fruktflugor är fortfarande vid källan, men kommer att distribuera luften långsammare.
 • Håll kök och platser där du äter så rena som möjligt. Bananflugor älskar mat som är ruttna och kommer på luften.
 • Stå inte alltför långa blommor. När blommorna börjar lukta det är dags att kasta bort det.
 • Rengör mikrovågsugnen regelbundet. Det kommer alltid att finnas matrester bakom och naturligtvis lockar frukt flyger till.
 • När frukt mognar mer och mer fruktflugor ner på frukten. Vid varmt väder kan du lagra frukt i kylskåp för att utvisa fruktflugor.

Lider du av fruktflugor? Då har ni lagt märke till på denna sida att drivningen av bananfluga inte behöver vara svårt. Om du fortfarande inte att driva ut fruktflugor med alla dessa tips? I så fall kan du fortsätta att förstöra hela flocken. En elektrisk flugsmälla är bäst lämpad för att vända en svärm omedelbart. Är du verkligen fanatiker? Då kan du naturligtvis fruktflugor tacklas med en gammaldags flugsmälla.

(0)
(0)

Taggar

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha