FIFA 15 bästa spelarna: Eredivisie och holländska

Eredivisie är den högsta, och den enda spelbara i FIFA 15 holländska, fotbollsligan. Spelare i denna division är inte särskilt populär inom FIFA Ultimate Team spel del, eftersom det spelar lite riktiga shiners i Eredivisie. Jo det finns många holländska som spelar i europeiska ligor, där du kan tjäna en massa mynt. Vilka är de talanger i Nederländerna? Vilka spelare som spelar i Premier League för lag som Ajax, Feyenoord och PSV är bäst?

2015 Ultimate Team och laganda

Ultimate Team är den mest populära delen av fotbollsmatch FIFA. För att kunna spela den här delen av spelet måste spelaren ha en konsol, laptop eller PC med en Internetanslutning. Eftersom du spelar mot miljontals andra människor runt om i världen. Genom att köpa spelarnas kort och handel med objekt, chefer och spelare kan du tjäna mynt. Detta är i spelet valuta Ultimate Team kan du köpa nya spelare. Dessa fotbollsspelare, i form av spelkort, kan placeras i ditt fotbollslag. Du måste dock vara noga med att bra spelare kan hitta varandra på planen. En spelare född i Nederländerna och Ajax, Feyenoord eller PSV har inte mycket gemensamt exempel på en spelare född i Kenya som spelar i den engelska Premier League.
Depay, den bästa spelaren i Premier League

Eredivisie i FUT15

Den holländska Eredivisie är den enda tävlingen som spelas i spelet. Den Jupiler League och klassen är inte tillgängliga i spelet. Så du inte kan förpassas till en lägre division som i Premier League är fallet. I Eredivisie FUT15 en grogrund för unga talanger och spelare som fortfarande kan växa en hel del. Det finns dock, hittade lite stora stjärnor i den holländska ligan, men tack vare de unga talanger är Eredivisie ändå mycket intressant att investera i. Dessa spelare ofta citerar Veckans lag; de bästa prestanda spelarna i det aktuella fotbolls veckan. Här kommer fotbollsspelare till exempel, har vunnit en hel del eller helt enkelt spelat bra i den verkliga matcherna.

Bästa nederländska i spelet

Nederländerna FIFA 15 har ett stort antal toppspelare som arbetar på stora klubbar som Manchester United, Bayern München och PSG. De kommande tre spelarna är, enligt FIFA, det bästa när det gäller totalt betyg:
 • Robben, rätten mittfältaren av Bayern Munchen utmärker tack vare hans dribblings konst och hög hastighet. Han kommer från tyska Bundesliga och i FIFA 15 är redan 31 år gammal, men fortfarande ett fast värde för hans lag. Han är den bästa fotbollsspelare med en holländsk medborgare.
 • Robin van Persie har Manchester United anfallaren den övergripande bedömningen 88 och är en tillgång för alla klubbar i Ultimate Team. Han spelar i elitserien i England; Premier League. Statistisk kallas skjuta Robin van Persie får en 90/100. Han är därmed en av de bästa anfallarna i FIFA. Han är en mycket skicklig dribbler.
 • Wesley Sneijder, CAM av den holländska nedstigningen. Han spelar i den turkiska Süper Lig med Galatasaray i FIFA. Wesley har mycket höga statistik för både passar som dribblingar och kommer att vara mycket produktiv i hjälp om du sätter honom i hans favoritställning

 • De tio bästa spelarna i ligan

  Följande spelare är anställda av lag som spelar i Nederländerna, men inte nödvändigtvis är född i detta land:

  Tre största holländska talang

  De tre talanger till 22 år med en nederländsk nationalitet:
 • Memphis Depay, PSV, 21 år, 78 totalt betyg
 • Adam Maher, PSV, 22 år, 75 totalt betyg
 • Jean-Paul Boëtius, Feyenoord, 21, 75 totalt betyg

 • I ovanstående påståenden används statistik från spelare som är på grundkartan. Speciella kort av spelare som är i form samt spelare som tillhör Veckans lag eller Team of the Year, ingår inte i tabellerna. Dessa kort är i själva verket bara under en kort period av tid som är tillgänglig.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha