Fåglar i trädgården - de små sångfåglar

I varje skog, till parken eller trädgården höra hans små sångfåglar och se. Den vanligaste är robin, gärdsmyg, steglits, grönfink och kontroll. De är lätta att hålla isär kala olika färger. Men deras röst är annorlunda.
Rödbröst

Den Redbreast

Storlek
Robin är 13,5 till 14,5 cm.
Färg
Brunt, orange och grått.
Pojken färger under sin första sommar gradvis rött, kommer deras spräckliga ryggen vara fast brun.
Den spräckliga färgen ger god kamouflage för pojken.
Teckning
Orange / rött ansikte och bröst.
Pojken är brun och har gyllene fläckar.
Nest
Robin är en liten skål med löv och gräs i ett träd skreva eller i hål i marken. Boet är mycket väl dold. De har också häckar i fågelholkar.
Häckningssäsong
Häckningssäsongen löper från april till juni, även om de också grubblar redan i februari. De lägger fem till sju vita ägg med bruna rostfläckar. Robin kan föda två gånger per år. Efter 14 dagar den unga lämnar boet. Robin bor ensamma, utom under parningstid.
Den robin häckar i skogen, öppna fält, i häckar och buskar, men också i en fågelholk.
Ljud
 • Tap Tap tap
 • tsieie
Under den nattliga vandringen
 • Tsi
Hans sång är klar. Han har en godtycklig tempo och volymförändring.
Mat
 • insekter
 • maskar och andra mark djur

Uppgifter
Robins mat avgränsa sitt territorium genom att sjunga. Dess flyg är oregelbunden. Robin är nationalfågel England.
Wren

The Wren

Storlek
Den gärdsmyg är 9 till 10 cm.
Färg
Han är rödbrun med en vit ögonbryn rand.
I Skottland, gärdsmyg större, gråare och tyngre randiga.
Nest
Den gärdsmyg är en välvd boet, väl dolda i undervegetationen. Han använder mossa, gräs och fjädrar till sitt bo. The Wren låg två till tre kullar per år och får 5-8 unga, som tillhandahålls av honan. Pojken stanna 15 till 20 dagar i boet och sedan flyga ut.
En gärdsmyg som används i dåligt väder eller en kall vinter holken att sova i.
Ljud
 • högt skallra
 • tsjet tsjet
 • sång är högt med många skallror och drillar
 • från den täta vegetationen; tjerrr

Mat
De letar efter sin mat främst på marken.
 • insekter, såsom spindlar
 • maskar och andra mark djur

Uppgifter
Namnet betyder Wren caveman. Boet är sfäriska och har en flik på sidan. Hanen gör flera bon, honan kan välja var de kommer att fortplanta sig. Om de gjorde ett val klädd mannens boet med fjädrar. Wren har en kort svans som ofta är upplyft.
steglits

De Putter

Storlek
Puttern är 14 cm.
Färg
Svart, vit, röd, brun och gul.
Teckning
Huvudet är svart med vitt och ett rött ansikte. Vingarna är svart med en gul rand.
Pojken har en randig fjäderdräkt.
Nest
Han gör en liten skål med gräs, mossa och poppel eller pil fluff. Honan lägger ägg 5 eller 6, 2 till 3 gånger per år.
Ljud
 • bundet tappats
 • piet

Mat
 • frön
 • uppblåst solrosor
 • fettpärla

Uppgifter
Puttern har en av de mest färgerna på alla fåglar i Europa. Han har en vit, lång och spetsig näbb. Utanför avelsäsongen, levande putters i grupp. Flygningen är kuperad och dans. Puttern är en populär bur fågel.
grönfink

Den Grönfink

Storlek
Grönkroppen är 14 till 15 cm.
Färg
Grönt, grått och gult.
Teckning
Fågeln är grön och grön med gul vinge och svans fläckar.
Nest
Den gröna gör en stor skål med mossa och gräs. Boet är mycket slarviga, kantad med fjädrar och låg på marken i en tät taggiga buske. Den Groenling lägger ägg 4 till 6, 2 eller 3 gånger per år. De lever ofta i små kolonier.
Ljud
Den gröna har två mycket olika Song-typer.
 • tsjuut tsjuut
 • juupp
 • korta drillar
 • wèèèèh
 • sång; hög drill

Mat
 • frön
 • fettpärla
 • Frukter av bingelkruid
 • Elms nötter
 • nypon
 • björnbär

Uppgifter
Den grönfink näbben är stor och koniska. Hanar har klarare färger än honorna. Grönkroppen har en vågformig flygning. De vuxna fåglarna är aggressiva. Om det finns många gröna män på matarbordet kan ses, förmodligen finns det några kalla nätter.
finch

De Vink

Storlek
Finch är 14,5 till 16 cm.
Färg
Orange, rosa, gråblå, vit och svart.
Teckning
De har orange rosa delar, vita ving ränder och en grå huvud.
Den slående dubbel vit vinge band är karakteristiskt för bofink.
Nest
Finch gör ett snyggt boet av mossa och gräs och fodrad insida med hår och fjädrar. Boet är kamouflerade med lavar. Honan bygger boet ensam. Hon lägger fem ägg, 1 gång per år. Inkubationstiden är cirka 11 dagar.
Ljud
Finch har en hög röst och ljudet varierar från plats till plats.
 • rosa
 • Juup

Mat
 • frön
 • fettpärla
 • bröd

Uppgifter
Mellan två vingslag i fink sluter sina vingar. Dess flyg är kuperad. Hanar och honor migrera till separata ställen på vintern. Så om det finns att se en grupp av finkar på vintern eller kvinnor eller män. Kyla uppgifter! Tack, vänliga hälsningar, Coby
(0)
(0)

Kommentarer - 17

Vem har en enkel lösning för kråkor, kajor, skator, korpar ut att hålla din trädgård. De äter upp allt för de små, till exempel. En burk jordnötssmör som är på en dag.

Jag har en kull i trädgården med tre ägg. Jag tycker det är en fink. Ett ägg är redan brutit och undrar om mamma fortfarande kommer tillbaka och om jag kan göra något?

Jag såg bara en vacker fågel och hört sjunga på en förstorad bild det verkar vara en putter! roligt!

Bredvid vårt hus är ett träd med en hålighet. Det är en fågel med unga. Fågeln har en något tärda kopp med en röd övre kant. Bara toppen är röd överallt letade efter fågel med en röd huvud, men ingen som ser ut som Birdie är storleken på en sparv eller något större. Vem vet vad?

Ha en fågel i trädgården, jag kan fortfarande inte se fågeln. det gör en massa oväsen. av s`morgensvroeg till kväll `s. Det går ungefär så, Tjiep Ching Ching och detta hela tiden i rad. de andra fåglarna bort med detta buller. Vem kan berätta för mig vilken typ av fågel det är.

Vi har en kull på gården, men jag kan inte lista ut vilken typ av fåglar eftersom jag ser varje gång bara för att få ljus. Boet är i murgröna på väggen och är relativt liten, ca 7 cm där tre pojke sitter i. Fåglarna är mindre än en sparv med kontinuerliga toner. Färg är brunaktig, men annars svårt att se. I vilket fall som helst, ingen särskild ansträngning ritning, eller snarare tråkig uniform bruinachtigIk se någon skillnad mellan manligt och kvinnligt. Shape är inte särskilt problem, så det är bara något som en fink eller tit, men med en mycket tunn spetsig näbb. Ingen tofs eller andra specialfunktioner. Han ser ganska uppenbara buggar och spindlar i grenar och löv i ett träd. Men han varnade också marken är inte där han bland stenarna för insekter och spindlar zoekt.Ik inte kan identifiera honom, men jag är absolut ingen expert.

I morse observerade vi en fågel i trädgården, med ingen fågel är för långt lika. IOK i ett omfattande fågelbok, det gjorde han inte hitta. Jag kommer probere honom att beskriva så tydligt som möjligt. Färgen är orange-brun, dess vingar som drivs av några lätt färgade ränder. Hans hoofje är ljusgrå, bijde ögon under en svart rand går ner. Enligt vår uppfattning har han ingen svans, men dess vingar är bakom något genom. Det är en äggformad fågel, och dess ben, kan du inte se. Vem kan berätta för mig vilken typ av fågel jag har att göra med.

Igår såg nik första nya fågel i min "trädgård", men jag geeen aning om vad det är. Det är svart och vitt, benen så tunna som t.ex.. En robin och han är högt på benen, han har ungefär samma storlek som en robin utan en mycket längre svans och jag såg honom äta insekter. tyvärr var det inte möjligt att göra en bild. han mest vidhäftar till vattnet. Vem kan hjälpa mig?

I morse den 11 september, 2009 finns det en trevlig liten fågel på fönster gevlogen.Helaas är död Den har en orange grå starr och under bröstet. Vidare är brun-grijs.Het endast ca 8-10 cm. stor. Vad kan detta vara?

Vi har olika fåglar i trädgården, "hedge och gråsparv, bofink, botvinken, redbreast, gröna finkar, flera siskins, crested finch, goudhaandje och lovebirds, naturligtvis, koltrastar och grejer. Varje dag jag mata dem, jag kunde titta på det i timmar sitter , 't tråkar mig aldrig. hälsningar, marina

Jag är bara en fågel sett på min terrass, om ser ut som en bock, men storleken på en gärdsmyg, till koppen en svart fläck med en gul streck vooran koppen, skarp näbb och ganska tam, aldrig sett förut, jag är nyfiken.

Har bara en mycket vacker fågel ses i min trädgård, men vet inte vilken typ det är. Kan någon hjälpa mig? Den har en vacker röd huvud, övre vara vit med svart och vitt bröst och röd buk.

Det är ett välbekant problem. Några tips som kan hjälpa: - Du kan beställa matningsbordet över gröna maskinsatsen. Om du vänder finns det mer än detta, kan de små fåglar flyga igenom, och de stora fåglarna not.- hänga mat vid ett fönster. Småfåglar kan få in där, stora fåglar not.- Om du har en apa träd, buske eller en punktering, kan du mat som innehåller plaatsen.Veel framgång!

Hej Jan, om det är bara mamma kommer tillbaka bra och de kommer att äga en bit av ägg eller möjligen död fågel rensning. Och dessutom, hon kommer helt enkelt för andra ägg kvar zorgen.Hartelijke hälsningar, Coby

Hej Jos, förhoppningsvis igen någon av läsarna denna fågel! Med vänliga hälsningar, Coby

Hej Leny van der Straaten, kanske kan du titta på detta i en fågelbok? Med vänliga hälsningar, Coby

Hej Agnes Verjans, förmodligen menar du kungsfågel. Denna fågel är 8,5 till 9 cm lång, honan har en gul rand på huvudet och en manlig oranje.Vriendelijke hälsning, Coby

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också