Fåglar: den Mallard

Gräsand, officiellt platyrhynchos är Anas densamma som den tama ankan som kan hittas i dammar. Gräsand fortsätta under hela året i Nederländerna och kan hittas överallt där det finns vatten: sjöar, dammar, kanaler, floder, bäckar, flodmynningar och även i bräckt vatten våtmarker. Efter parning, honorna ta pojken i sin egen stora.

Den drake

Drake är en dålig far. Efter parning, retirerar han till en säker plats och sedan går dubbelt ruggning. Först han förlorar sina fjädrar. Han kan inte flyga och därför mycket sårbara. Sedan han förlorar sina fjädrar och få nya, blekbruna fjädrar. Detta kallas hans förmörkelse fjäderdräkt. Han är med den bruna fjäder mindre synliga och därför mindre sårbart så lång tid att odla nya fjädrar.
Gräsand är därför svårare att hitta i juli och augusti: Drakes, honor och ungar är alla bruna. Det finns fortfarande något att se en liten skillnad mellan honor och unga och även drake: Drake har en gulare näbb och brunare bröstet.

Uppvaktningen

Uppvaktningen börjar i höst. Under hösten och vintern utnyttja de drakes har väsentligen med att borsta sina fjädrar och de därmed vred över bakåt, så att honorna kan bli imponerad av deras färger. De kör flera drakes tillsammans för att skapa en kvinnlig rygg och därigenom omväxlande stönade och vissla.

Lay

Honan söker läggning webbplatsen. Företrädesvis vid vattnet med nässlor, ormbunkar och högt gräs. Boet är en grund grop, som täcks av henne med gräs, växter och blad. Hon avslutar sitt bo medan hon lägger genom att plocka fjädrar från bröstet.
Efter parning, medan hon lägger förblir drake nära att hålla andra drakes bort så att de inte igen med en annan kan matcha. Om äggen läggs, Drake reträtter och får den kvinnliga figuren det själv.
Honorna lägger vanligtvis ett bo varje år, någon gång mellan mars och juli. Läggning tar flera dagar att genomföra, eftersom Honan lägger ett ägg per dag. De kommer bara att föda när hon lagt alla ägg, det finns en hel del 10 till 12. Eftersom hon bara kommer att kläcka alla ägg har lagts, alla unga inom en period på 24 timmar från ägget.

Kycklingar

Äggen kläcks efter 28 dagar från ägget. När deras ner är torr och därför luft mellan nedåt kan komma, kan de göra allt: simning, löpning och letar efter mat. Duck Chicks har många naturliga fiender: måsar, häger, råttor, gädda, katter, kattugglor och ibland starka strömmar och dåligt väder.
Mamman Anka var exceptionellt mod: att hitta larm kycklingar täckning och gör mamman om hon är en attraktiv byte eftersom de skulle ha en bruten vinge.

Mat

Ankor leta efter mat i grunt vatten, helst över natten. De äter grodor, vattenväxter, sniglar, musslor, insekter, maskar, majs, ekollon och bär. En anka är också utmärkta vattenväxter och smådjur från leran fisk, eftersom han har hört fenor runt näbben. Två rader längst ner och en på toppen. Han tar en munfull vatten, komprimerar vattnet att höra stavarna ut och matrester kvar i näbben bakom.

Population

I Nederländerna, 200.000 till 400.000 häckande par. De lever omkring 15 till 25 år. Ingen aning. Ingenting om naturen fungerar.
(0)
(0)

Kommentarer - 10

På jobbet finns det alltid en vild kvinnlig anka inuti eftersom hon en gång gjorde. Detta bör inte i.v.m. de produkter vi gör. Ankan har ingen bo. Någon har en äng med vatten och fler djur och vill göra ankan där. Hur kan vi fånga den bästa Anka och överföra den till ängen utan dem någonsin kommer tillbaka?

Det var med mig i trädgården för att kläcka en anka på åtta ägg! Varje dag gick jag tillsammans i ett ögonblick. Efter några dagar, anka kvar med åtta ägg. Inga ägg eller att bekänna våren. Vad händer här? Vart tog den vägen? Svara, Vänliga hälsningar, Fimmy

Kan ett bo med mamma Anka och ägg exempel flyttas eftersom boet är byggt på en farlig plats. Eller vi kan flytta mor med kycklingar?

Jag ser i kyrkan fortfarande damm ankungar. Mother Duck orsakar dåligt för dem gå över det så mycket sorgligt. Första dag finns åtta på den andra dagen tre och nästa dag ingen mer. Jag skulle vilja göra något, men jag tycker inte om vilken reaktion.

Lärorikt pjäs måste wetenik en fråga, sedan i går har jag en anka med åtta ägg i mitt jag trädgården har att göra något speciellt för min mamma anka, springa eller göra regn bevis? Hon är inte helt under dennenboompje.graag en reaktions hälsningar nel Wullems

Vi har en kull av vilda änder på dammen finns sex brudar, men det finns fortfarande tre ägg. Mamman Anka med ungar i domstol mellan buskarna. Vad ska vi göra med dessa ägg? eller de förlorade?

I vår trädgård i planter har lagt en vit anka hittills varit sex ägg. på natten hon är alltid där, men under dagen hon finns ingenstans i sikte. Den planter är mycket nära fönstret, så jag är rädd att hon har gjort nära boet och därför alltid lämna. Vad kan jag göra nu? Jag skulle tycka att det är mycket irriterande eftersom om äggen inte kläcks och politiker för att flytta till en tystare plats jag vet inte om det är en bra idé?

Jag vet not.I skulle avskräcka henne genom att lära henne att det finns inget att hämta. Sedan går hon självklart på längre sikt till en bättre plats.

Jag har ingen aning, men jag skulle inte göra det själv.

Det bästa du kan göra är att lämna henne ifred.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också