Fetma - Vikt Nuisance

Gitten Brodd December 30, 2015 Hälsa 45 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Bantning naturligt med vegetabilisk homeopati. Två fabriker som hjälper dig att förlora överskjutande kilo.

Olägenheter vikt ?? Övervikt

Vintern är över och sommaren närmar sig. För många människor, vintern men kvar något bakom. Vinter Kilo ?? S!
Jag pratar inte om fetma är bara några kilo ?? s det har kommit med bland annat vinter biljettpriset. Vem skulle inte vilja förlora, så vi kommer snart vara tillbaka i sommarklänning och bikini passform när vi åker på semester eller en dag på stranden.
I den vegetabiliska homeopati är två anläggningar som är kända som visar utmärkta tjänster i att förlora några kilo ?? s. Med en kurs på två månader, är det möjligt att förlora två till tre kilo ?? s per månad. Även om detta inte är spektakulära, men viktminskning är hållbar och inte följs av en catch-up svar att stoppa behandlingen. Naturligtvis är det nödvändigt att följa en lätt kost. Det bör stå klart att det inte kan vara linjer på en daglig fett bett. Det är också att rekommendera för att flytta en daglig basis under 60 minuter.
Kliniska observationer av följande visar
De båda medlen användes i 50 patienter i åldern mellan 25 och 62 år gammal, väger mellan 60 och 75 kg för tre månader och gav följande resultat:
  • 10 patienter: viktminskning på 12 kg
  • 20 patienter: viktminskning på 7 kg
  • 15 patienter: viktminskning på 4 kg
  • 5 patienter: ingen viktminskning

Mer information om rätt kost och kalori pjäs som tillåter dig att räkna ut hur många kalorier din kost innehåller kan hittas på näringscenter och kalori checker.

De växter som kan användas för detta ändamål:

Fucus vesiculosus: en alg som är mycket vanligt på Atlanten kuster. Fresh är den gröna och brunsvart när det torkar. Den innehåller små luftfyllda blåsor.
Gråfibbla: en tuff stark ört som bor i de torra och bergiga regioner i Europa. Den har en blekgul blomma och bladen är böjda och hårig.
Båda av dem kan framställas som en modertinktur. Modertinkturen erhålls genom maceration av färska växter i alkohol och i undantagsfall torkade växter. Att förbereda modertinkturer bör vissa villkor vara strikt. Efter skörd av växterna, dessa råmaterial genomgår en kontroll innan den bearbetas för framställning av modertinkturen. Det vegetabiliska råvaran malet och placerades därefter i en rostfri stalenvat gjort med en viss mängd alkohol av den erforderliga graden. Maceration varar i tre veckor, under ständig omrörning i totalt mörker med en konstant temperatur på 18 grader C. Efter klar-extrudering av råmaterialet, är alkohollösningen filtreras och förs till rätt grad. Mängden växt hos modern, som erhålles på detta sätt, är en / 10:e av vikten av den torkade växten. Nedan följer en kort beskrivning av de aktiva ingredienserna i växten.
Fucus vesiculosus: blåstången är en källa till spårelement såsom sulfater, kalcium, magnesium, järn och speciellt jod. I synnerhet jod, har en mild stimulerande effekt på sköldkörteln som ligger väl inom gränserna för de fysiologiska normaler.
Gråfibbla: hela färska växten innehåller många aktiva ingredienser: flavonoider, apigenol och luteolol.
Hon har en karbamid, urinsyra och zoutafdrijvende drift. Också även Antiseptic motsatta coli bakterier.
Tvåmånaders Kursen kan upprepas utan problem, om den önskade effekten har ännu inte nåtts. Botemedlet är som följer:
  • ?? På morgonen när man reser sig ett stort glas vatten med 75 droppar Fucus vesiculosus modertinkturen.
  • ?? På kvällen vid sänggåendet ett stort glas vatten med 75 droppar Gråfibbla modertinkturen.
Hur får jag dessa tinkturer?
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Steffen Östberg
  Like 5   Dislike 1

Kära Edith, tinkturer normalt finns på reformzaken.GroetTandor.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha