Fest kläder

Li Hammarberg December 31, 2015 Hälsa 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Semesterperioden kommer upp och du vill ha en hel del människor fortfarande bara lite något annat att köpa kläder. Eftersom det i alla prisklass göra något speciellt för att hitta kläder i allmänhet har en bra månad. Storlek Apparel åt sidan, du vad beslutet i november många människor från Sinterklaas att gå vidare med sitt sökande efter söta kläder, men varför inte tidigare?

Detaljhandeln är klar!

December månad kommer detaljhandeln i allmänhet nöjda eftersom förutom kläder, många människor också söker efter gåvor att ge till varandra. Vissa gillar det med en liten sak och de andra plockar upp stora, det är precis vad vanliga och prisvärd.
På kläder, men relativt få nedskärningar, liksom plånboken är inte lika välfyllda. Helgdagar december ger just den fest och folklig känsla och sedan slå alla. Även ?? det möjliga ?? glömma bekymmer och fira den kristna högtiden eller bara umgås med familj eller vänner.

Vilka är trenderna under semestern?

Under förutsättning att en hel del kan och bör naturligtvis finns det vissa trender som observerats för semester. Här är några listor som vi kommer att se ofta i butikerna,
 • Blingbling bör inte saknas, men stänkdelen är ton-i-ton eller med andra ord, samma färger eller nyanser som tyget. Detta ger plagget bara lite mer storhet.
 • Många smidig sidentyger eventuellt i kombination med rika ylletyg i varma färger.
 • Förutom att hitta den välbekanta mörk färg är blå / grön i en varm nyans för stort i klädställningar. Blusar, kjolar och klänningar.
 • Fler fest byxor för kvinnor eller långa kjolar.
 • Mycket feminina kläder i kombination med maskulina inslag såsom en vackert skräddarsydd feminin kjol, även kombinerade med en kort jacka, men åtminstone den matchande blus är utrustad med en fluga.
 • Blusar i ljusstyrka eller krämig vit med en stor rosett i samma tyg. Vanligtvis fast omedelbart sätta på blusen.
 • Siden, tyll och utsvängda kjolar med snäva bodices ovan i svart, kol, jul grönt eller varm lila.
 • Silver är på modet och raffinerat silver i pallar, men även i silver siden eller crepe tyger.
 • Smoking är alltid och inte bara för mannen, kvinnan är också i allt högre grad ses i detta exempel med en smoking och båge annan färg eller en annan färg kavajslag.
 • När det gäller smycken kedjor stora och slående och om du bär den på en relativt enkel set-up livstycket än detta halsband är mer att komma till sin rätt.
 • Tyvärr för dem som inte kan eller vill gå på hög ?? de flesta fest och patentläderskor är minst 8 cm hög klack. Något färre modeller har också en 5 eller 6 cm hög klack ?? och det finns de flesta kvinnor fortfarande rimligt på rätt spår.
 • Mannen är avslappnade chic med en mycket väl utrustat jacka och en enkel okomplicerade byxor, eventuellt i ett annat material. Att vänja ?? men det har något för mannen som vill se lite tufft ut.
 • Dräkten är att människan inte att föreställa sig, men med semester bara ingen jämförelse verklig diamant eller medelbrun. Svart, kol, djupt brun, djupa grupp eller midnattsblå.

Kreativitet allenarådande

När folk har mindre pengar att spendera, och denna grupp är fortfarande betydande, då blir man mer kreativa och det är ett gott tecken. Det vill säga, till exempel, människor kommer att kombinera gammalt och nytt. Gamla klänningar isär och kombinera kjolen med en ny spets. Och det är att säga att människor krypa tillbaka mer bakom symaskinen.
Men kläderna kan också vara mycket nykter och sedan fylla den med fin flashiga smycken eller galna skor. Makeup av de djupa färger som nonchalanta tillämpas och naglarna är väl omhändertagna men nykter.
I grund och botten, du sätter skåp och se vad du har. Kombinera en vacker kjol som har varit i din garderob är en ny skjorta eller jacka. En fin klänning på med en härlig ny båge eller dra din lilla svarta klänningen med en vacker iögonfallande sko och en stor distinkt armband.

Våga!

En hel del pengar att spendera inte garantera att du ser bra ut. Tja om du tar en personlig skräddare och stylist, men inte alla kan betala. Fråga, om du har sett lite kul, få feedback och lyssna på bra. På detta sätt att komma igång är att ha mod och gå för det och sedan tillbringa det belopp att bara släppa det. Detta gäller även för att mäta kläder, eftersom det alltid antagits att det är dyrt, per definition. Inget av detta, eftersom bortsett från rådgivning och skräddarsydda det finns damm i alla prisklasser och för ett mycket rimligt pris kan du också låter dig skapa en unik plagg. Med andra ord, ?? massor av valet. November är en utmärkt tid som du kan ha en lugn titt runt och kan göra vad som helst. Är du redo när de flesta människor trängs i kläder. Lycka till!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha