Fem skäl eller att ta på fd försvars människor

Att omorganisera eller statliga institutioner innebär i de flesta fall som skärs i arbetslivet och det var vid försvarsministeriet fall. Sedan kollapsen av östblocket var en stor armé tydligen inte längre behövs och började tänka på ett nytt användningsområde av det som skulle förbli väpnade styrkor. Armén måste krympa till mellan vijfenvijftig- och sextio tusen människor. Resultatet: ett utflöde av tusentals soldater och civila. Trots vissa initiativ verkar få dessa människor, men dåligt för ett nytt jobb. Om du kommer från en organisation som försvar du inte är livskraftiga. Varför inte? Nedan följer en beskrivning av fem kärnkompetenser som kan ses som goda skäl att tro att de gör.

Hantverk

Arbete är fortfarande starka tvivel om hantverk av många före detta militär och därmed anställbarhet av dessa ex-militären i ett civilt företag. Observationen som passar direkt här är att inte alla ex-serviceman av samma burk kan vara rakat. Försvar är värd en mängd olika discipliner. Varje militär enhet är anordnad så att den kan stödja sig för en tid själv med alla grundläggande behov som kläder, mat och personlig omvårdnad. Innan dess personal är närvarande som kockar, chaufförer, utrustning och logistisk personal, egen HR personal och administrativ personal. En stav med en befälhavare och vice tar hand om ledningen och kommandot som står på spel. Alla dessa anställda har genomgått kurser motsvarigheter för civil utbildning kan ses, men som ofta ges i egen regi och följde sina egna försvarsinstitutioner. Speciellt den senare aspekten uppfattas som negativt och uppmanar inte alltid ut att sedan läsa CV.
Men det är olyckligt och försvars anställda är alla proffs. Den utbildning de har fått bära jämförelse med civil utbildning med säkerhet. Det är dock viktigt att komma ihåg att försvarsanställda ofta måste arbeta under svåra förhållanden. De föra register i ett litet tält i svagt ljus, material och logistiska order att göra i ett litet fordon, koka i mer än hundra personer med fältkök, underhåll på fordon i det fria med ett minimum av verktyg och så vidare.

Skapande

försvars människor ofta har skyllde brist på kreativitet, eftersom de länge har arbetat i en till synes stel organisation. Men det finns ingen annan organisation som tillbringar så mycket tid och uppmärksamhet åt ledarskapsutveckling och därför har även tillsatt en särskild organisation. I grund och botten behöver soldaterna inte särskilt noteras eftersom ledarskap kan ses i den ordning i vilken soldat hör hemma i organisationen. Den enklaste Tanken är att ju fler streck eller stjärnor, ju mer han har att säga. Det är, emellertid, en relevant felaktiga tron. Det borde vara mer av personen i den uniform och gå ute inte alltid få vägledning under de mest idealiska förhållanden. Innan som kräver kreativitet och en mentalitet som det ska alltid vara en lösning.
Dessutom måste annan personal kunna falla tillbaka under vissa omständigheter kreativitet. Tänk på en servicetekniker som utövar eller överföring utan de nödvändiga verktygen ändå att reparera ett fordon för att se. Inne i en militär komponent många ömsesidiga beroendeförhållanden förekommer som stimulerar kreativiteten.

Uthållighet

Varje soldat kan lugnt säga att det kan fortsätta. Som redan stoppat i under grundutbildning och som bara kommer att bli bättre när soldaten placeras på en funktion. De som inte följer kan överens faller under grundutbildningen hela korgen och lämna i de flesta fall på eget bevåg. Eftersom soldater har ingen garanti för att de verkar alltid under idealiska förhållanden, är uthållighet i själva verket ett krav. Det betyder att varje jobb gjort och om möjligt även inom föreskriven tid och analogt med målet. Ange organ kollegor överge och det är oförlåtligt.
Mycket olyckligt att uthållighet är ibland förväxlas med fanatism och bossiness. Det har absolut ingenting att göra med det. Poängen är att det är ett jobb att göra och att göra ändå.

Disciplin

Vanligtvis soldater mycket disciplinerad även om det finns undantag, men också att bevisa regeln. Disciplinerad arbete är inte stel, det fungerar med en snäv tidsplan, protokoll eller förfarande tight. På schemat, protokoll eller förfarande, kommer grundlig eftertanke och allt endast införas efter operationen eller dess verkan har testats i praktiken. Sällan avvikit från ett schema, protokoll eller procedur som kan leda till riskfyllda situationer. Det är inte för inte som vissa sjukhus har bildat en slags militär strategi i sina egna protokoll och förfaranden. På detta sätt, och vara elaka och osäkra situationer för läkare och patienter minskat kraftigt och förmågan att felsöka förbättrats avsevärt. Soldater är vana vid att scheman och rutiner, men det kan, tack vare sin kreativitet, om de befinns nödvändiga anpassningar.
Disciplin är inte en attityd av kommando-är-kommando. Det var kanske någonsin, men disciplin arbetar nu gäller normer och värderingar och dessa värden. Disciplin arbetar också enligt procedur och instruktioner i vetskap om att det är det bästa sättet som leder till minst antal fel.

Nr åtta till fem mentalitet

Soldater är ingen typisk åtta till fem personer trots att många av dem har ett skrivbord jobb. Soldater "se" ofta arbetar och se till att det görs och det kan ta längre tid förrän efter klockan fem som är inga problem. Vad de bär är osäkerheten när det gäller arbetstider och som leder till en institution som en dag kan alltid annorlunda utseende i form av tid och när det gäller tolkning. På grund av sin utbildning och erfarenhet gör det vidare ingen roll. För en civil arbetsgivare bara gynnar det.

Slutsats

Ex-militärer, men också förutvarande civila arbetstagare att försvara sig, har svårt att hitta ett nytt jobb. Många civila företag verkar ha en ganska snedvriden bild av försvars- och försvarsanställda och som leder till minskat intresse för att anta ett förre försvarsarbetare, än mindre läsa deras meritförteckningar. Synd, eftersom de skäl som anges ovan är bland de fem kärnkompetenser som praktiskt taget varje soldat ska följa för att uppfylla kraven i försvar. När dessa kunskaper kan ha ledarskap och organisationsutveckling medvetenhet kallas som kärnkompetens. Ledarskap är att motivera andra till riktad samarbete för att uppnå målen. Organisation Medvetenhet innebär att du alltid är medveten om vad eller vem du arbetar för och du behöver aldrig i vanrykte.
Linkedin kunde läsa att mer verksamhet till militära organisationer bör leta efter sin verksamhet och angreppssätt. I synnerhet kan disciplin och skicklighet med vilken att försvaret skulle hända med verksamheten vara en berikande. Om du är kommentarerna från ett antal chefer och andra chefer på Linkedin kan tro att de redan har några idéer som erhållits genom försvaret används i sitt dagliga arbete och med stor framgång. När en före detta försvarsarbetare knackar på din dörr, bör du läsa CV och inbjuder till en intervju. Du får allt det goda försvars på ett fat och varför skulle du gå in i skogen när virket är redan vid dörren?
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha