Fem skäl att köpa en ny bil

Att köpa en ny bil är en stor investering. Vidare är det en dålig investering, eftersom värdet på en bil faller snabbt. En ny bil erbjuder massor av komfort och bekvämlighet, men nackdelen är att de initiala kostnaderna är höga. Men de flesta människor inte kan göra utan bil. Att köpa en begagnad bil har den stora nackdelen att du tidigare inte visste hur mycket underhåll som du kommer att få till bilen. I den här artikeln hittar du fem anledningar till varför du bör gå och köpa en ny bil.

Lån måste sluta att köpa en ny bil

Efter en semester är att köpa en bil värsta anledning att ta lån. Faran är att du avslutar lånet fortfarande betala av, som du inte längre har bilen. Genom att ingå ett lån för en bil, hålla dig kör bakom fakta. Betalningar för att lösa dem av lånet, kan du bättre använda för att spara till nästa bil. Du ska köpa en ny bil, men en liknande kvalitet begagnad bil från ett par år gammal. Detta kan spara upp till hälften av inköpskostnaden, och att du kan betala utan att ingå ett lån. Om du måste låna? Se till att du åtminstone se till att låna det belopp så låg som möjligt.

Den årliga avskrivningar på en ny bil

De första åren av att äga en ny bil, gå till tusentals euro ?? s årliga avskrivningarna. Vid den tidpunkt då nya bilen kommer att plocka upp på generalagenten, har du redan förlorat en stor mängd, eftersom bilen är inte ny. Av denna anledning bör du köpa en bil som redan är tre till fem år. Bilen kommer att producera några större översyn ännu, och du kan dra nytta av den lägre initiala kostnaden för en sådan bil.

Inköpskostnaderna för en ny bil är höga

En ny bil går på eftersom du kan köpa bilen helt tillfredsställande, men det har ett pris. Du kommer att lockas till återförsäljaren med ?? från ?? pris, mar uppenbarligen du har ytterligare önskemål, så kostnaderna fortsätter att öka.

Ny bil måste vara försäkrade utökas

En nackdel med en ny bil är att du måste ta ut dyra försäkringar för bilen. En äldre bil kan du försäkra sig mot endast obligatorisk ansvarsförsäkring täckning, men en ny bil, måste du också försäkra sig mot skador som gör någon skada av ditt eget fel. För den så kallade WA / Casco täckning kommer att betala en mycket högre månatlig premie.

Oroa sig repor och bucklor

En ny bil du vill ha i perfekt skick. Du kan dock anta att de första repor finns inom ett par månader på din bil. En ny bil du vill behålla trevligt, men du bör vara medveten om att det är ett verktyg som du kan hålla i perfekt skick omöjligt. Om du köper en begagnad bil, kommer du att göra här mindre om.
(0)
(0)
Tidigare artikel Prag, Tjeckien
Nästa artikel Lyxlägenheter i Europa

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha