Fel val av sort som orsak

Under århundraden hundar föds upp för fysiska ändamål, de ger också ett antal förändringar i beteende. Vissa raser som valts ut för beteendeförändringar som är användbara för jaktfåglar som pekar, luta dig tillbaka och rävar skällande eller retrieven av skott spel. I andra raser beteendet var associerad med uppgifter som vallning, medan andra valdes på försvar.

Utvecklingen av arbetande hundar: genetik hund

I västvärlden håller på att förändras, är betydelsen av dessa funktioner och deras prestationer på arbetsplatsen, och beteendemönster i samband med socialt beteende blir allt viktigare. Nu tillgivenhet, tollerantie och socialt mot människor och barn är mycket viktigare. Dessa egenskaper, dock skiljer sig mycket från vad som brukade kan förväntas av dem och det är möjligt att det finns konflikter mellan dessa två val. Till exempel, hundar som valdes ut för att försvara sitt territorium nu som förväntades de skällde om de har hittat något mer benägenhet att artikulera runt sina ägare än andra raser.

] Val av skönhet

Idag är hundar huvudsakligen föds upp för skönhet och mindre på karaktär, men det finns fortfarande de genetiska aspekterna av hund som fortfarande spela. Så är jakten på en jakthund i sina gener. Idag väljer ett av människan så oftare på skönhet, men de dock inte redogöra för generna hos hunden. De antar att hunden kommer att stoppa detta beteende att det redan är uppfödd, som kan uppstå vid ett senare ålder av hundens problem som beagle plötsligt jagar en kanin aanrent.

Den uttråkad hund arbetslösa

Hundar biter från en mängd olika bakgrunder. Ofta är det vår observation att bita några stora, arga hundar, men det är inte sant. Så är vallhundar och terriers alltid i topp listan över hundar ofta biter. De flesta av dessa hundraser har utvecklats för ett jobb. För att utföra arbete var de föds selektivt för bra instinkter. Detta förklarar varför fårhundar tenderar att knäppa på hälarna av människor.
Så vi vet också historien om bulldoggar och mastiffer, vars Rotweiller och Pitbull ingår. De var uppvuxna att jaga stora djur och även bita tjurar och bromsa slaktaren. Detta gör utvecklat hundar med stor styrka, mod och stark vilja.

Hund slagsmål

Men människan har utnyttjat tidigare och kommer att använda dessa hundar för hundkamp. Detta gör dessa hundar har fått ett dåligt rykte och ses som aggressiv. Vårt utbud för aggressivitet hund slagsmål de tror passar inte så bra med sina kamrater, men de gör allt för människan. Detta kommer också att göra det möjligt för ädla arbets hundar av denna ras ett dåligt namn. Under ordentlig vägledning, men kan detta vara bra hundar och ibland även bra familjehundar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha