Feeding fåglar: fågelholkar crafting med barn

Asdis Lundholm Februari 27, 2016 Hus & Trädgård 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
"Fågelmatare skapar avfall och naturmaterial; billig, grönt och mycket roligt att göra! Som en hantverksverksamhet för pojkar och flickor i alla åldrar. Även småbarn kan redan nu börja med en kotte, fett och frön. En eftermiddag med crafting också ger dubbel glädje, eftersom barnen kan njuta av hela vintern med den mysiga, livliga väsen av fåglar i trädgården.
 • Toalett rulle eller kotte med fågelfrö
 • Fågelfrö innehavare av tenn och stick
 • Färgade krans av fettkulor i plastlock
 • Fettkulor från naturmaterial

Toalett rulle eller kotte med fågelfrö


En mycket enkel "birdfeeder", lämplig för att hantera småbarn och förskolebarn.
Behövs: toalettrullar eller kottar, jordnötssmör utan salt potten, stek med fågelfrön, spatel eller plast kniv, ett snöre att hänga konerna
Pine Cone
 • Kottar sökning i parken
 • Lägg dem över natten i uppvärmning och de öppnas automatiskt
 • Nu kan du enkelt snöre runt noder till fettkula snart att hänga
 • Barnen, öppningarna helt full smetar jordnötssmör.
 • Fick sedan han i behållaren med frön
 • Tryck bestämt och klämma in mellan fröna, så de stannar på plats
 • Binda repet till en trädgren och redo fett globule
 • "Birdies ... äta!"

Toalettpappers
 • Barnen smörja utsidan av toalett roll fylld med jordnötssmör
 • Använd dina fingrar är det ännu bättre än med en spatel och det är trevligt mess
 • Om det lyckas, de rulla smort toalett roll av behållaren med frön
 • Sakta rulla och nu och tryck sedan ned så att fröna har fäst ordentligt
 • Zit`ie helt full? Klart!
 • Du kan spela rollen nu att glida i slutet av en tunn trädgren

Fågelfrö innehavare av tenn och stick

Detta hantverk projekt är lämplig för äldre barn. Det kommer att finnas verktyg för att passera och kanske det är ibland behöver lite hjälp, men ... så har du en fast föda behållare som kan fyllas på hela vintern.
Behövs: tom burk, rätt slitna pinne, hammare och spik, skruv och skruvdragare, handborr, rep, nål, starkt lim, eventuellt mossa eller andra dekorationer och fågelfrö
Sallad med spik hammare och ett hål i mitten av botten av burken. Om du gör spiken snurrar du kan få hålet så stor att det finns en skruv passa igenom. Gör sedan ett par små hål för att förhindra regnvatten senare kvar i behållaren.
 Användning av en hand en krage hål i mitten av staven
Nu kan du skruva burken att hålla
 Vrid kragen handen försiktigt genom toppen av pinnen och dra en sträng med en nål genom att matskålen att hänga
Basen hos inmatningsbordet är redo. Ganska fast och lätt att fylla på. Regnvatten fortsätter inte visas det genom hålen, så weerbestendig.Je kan dekorera burkar med olika naturmaterial. Kontrollera att du använder fuktresistent lim is.Wil du arbetar utan lim du kan mossa att linda tenn och repet tätt runt spinning innan du fixa knapparna Du kan också tänka på pinnar, löv, trasor jute, etc.

Färgade krans av fettkulor i plastlock

Om du redan gör hål i locken, kan yngre barn också hantverk dessa birdfeeder, men det kräver lite försiktig med ljuset och alla hantverk leveranser runt!
Behövs: färgade plastlock, ljus, syl eller en liten skruvmejsel, rep, tjock nål, fet fågel utsäde, panorera och värmeljus för att värma matolja och en sked
Skär ett block av fett i bitar över en kastrull Placera pannan över en värmeljus och låt det lugnt smälter, det tar ganska lång tid, så under tiden kan du försköna locken.
För att göra hål i plasten bör hålla spetsen på skruvmejseln även i lågan från ett ljus, sedan sticka rakt igenom.
Bara vrid skruvmejseln till en trevlig runda hål gör det gör alltid två hål mittemot varandra.
Trä ett snöre genom den och göra en stor knut under den första luckan. Sätt lock uppsatt på en bit hushållspapper och dra strängen stram igenom där.
Under tiden du rör ibland med matolja.
Om fettet är flytande, du skapar fågelfrön igenom. Använd ungefär lika mycket utsäde som matolja för fasthet
Nu kan du med en sked fylla locken med mengsel.Laat kylning tills fettet har stelnat, är pendeln redo att hänga. Häng locken högt på en tunn gren, utom räckhåll för katter Det fina med detta är att du kan slänga den om och om igen för att fylla på. Billigare och grönare än färdiga fett bollar så.

Fettkulor från naturmaterial

Sticks, apelsiner, kottar, lyktor ... vad du inte kan använda den för att göra fett bollar av. En rolig utmaning för barnen att ens komma med fler alternativ, går någonting så länge det är "natur". När de är färdiga, kan barnen undersöka birdfeeder föredras av fåglarna; som är den första tom? Var kommer de första ledighet? Fördelen med detta är att de birdfeeders efter användning kan helt enkelt på komposten! Hur man gör fettblandningen som beskrivits ovan.
Swing kvistar
Ta reda på några grenar med många sidogrenar. Skär en stapel av tunna kvistar vid ungefär samma längd. Sätt två bitar av hampa rep tillsammans och sätta en massa kvistar på toppen. Sked några matskedar av fettblandningen på kvistar och knyta dem över innan fettet stelnat, med strängarna tillsammans. Den fettpärla är nu gömd bland grenarna. Knyt ändarna av två bitar av rep lite från varandra på en gren, så att busken grenar horisontal, hänger som en gunga i trädet. Nu vänta på mesar upptäcka dolda mat och få gunga!
Mini-fettkulor i lyktor
Under hösten, många människor lyktor på vasen. De kan lätt skäras och torr. Skär den del där stammen är ute, runt bär, så att du har en öppning för att sedan göra i fettet. Dra med en nål genom ett rep, snett uppåt, och gör en knut under vilket han lever på. Med en liten sked, kan du skapa fettblandningen i. Lyktorna kan du sitta precis runt, fåglarna kan plocka ut fettet genom öppningen.
Orange fettpärla
Om du är en orange halveras och du sked innehållet försiktigt ut för att äta, hålla dina två orange koppar över. Med en nål du dra en bit av hampa rep på kanten, stora knut på den och en annan tvärs över gatan. Då kan du fylla behållaren med fettblandningen. Ser gladlynt som vacklande apelsin fettkulor i trädet.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha