Favoriter Euro 2012

Under 2012, det EM i fotboll hölls i Ukraina och Polen. Vilka lag är favoriter för den europeiska titeln?

Spanien

Landslaget i Spanien under flera år den starkaste landslaget i världen. Spanien vann både EM 2008 och VM 2010. Bland de viktigaste spelarna i det spanska laget bland Barcelonas spelare Andres Iniesta och Xavi. Den spelstil och framgångar i den katalanska topcub har helt klart en stor betydelse för det spanska landslaget. Barcelona är match-upphöjdes till hög konst. Vissa människor tror även att den katalanska toppklubb under lagledaren Josep Guardiola spelade den bästa fotbollen som någonsin har sett i världen. Spelarna tar på Barcelonas stil svänger tillbaka till landslaget. Tränaren Spanien, Vicente del Bosque, också vill göra sig av med en hel del andra världsklass spelare, såsom en av de bästa målvakter i världen, Iker Casillas, och en av de bästa försvararna i världen, Sergio Ramos.
EK-palmares i Spanien
  • Champion: 1964, 2008

Nederländerna

Det holländska laget förlorade mot Spanien under 2010 från VM-finalen. Under den turneringen avslutades av många att spelstil Orange var mycket resultatorienterad och grov, och absolut inte attraktivt. Detta ändrades efter WK.Tijdens kvalmatcher för Euro 2012 spelade laget leds av Bert van Marwijk upprepade gånger mycket groovy. På grund av de imponerande resultat de bokade under dessa spel, även när Nederländerna tog första plats i världen av Fifa över Spanien. Team kvalificerade gloriously för EM 2012, men efter det examen tvingades, det var lite mindre med det holländska laget. Flera matcher gick förlorade. Ändå finns det gott hopp om att laget för Euro 2012 återupptäcker sin toppform igen. De stjärnspelare i Nederländerna Wesley Sneijder och Arjen "man av glas" Robben.
EK-palmares av Nederländerna
  • Vinnare: 1988
  • Tredje plats: 1976
  • Semifinalist: 1992, 2000, 2004

Tyskland

Grundaren av den stil som det tyska laget spelar nuförtiden, Jürgen Klinsmann. Från 2004 till 2006 var han huvudtränaren av Mannschaft. Klinssmann lämnade laget mycket mer attraktiv, mer äventyrliga och mer svängande spel, då de användes av det tyska laget. Efter EM 2006, Joachim Löw, tidigare assistent till Klinsmann, den nya tränaren. Sväng stil som började under ledning av Klinsmann, fortsatte han.
Den viktigaste spelaren i laget är tyska Mesut Özil. Vid sin klubb, Real Madrid, verkar han regelbundet stå i skuggan av de stora egon andra stjärnspelare. Han verkar klart bättre att känna sig hemmastadda i det tyska landslaget. I skjortan av landslaget, är han absolut stjärna och han leder laget i svängande sätt stora föreställningar.
EK-palmares i Tyskland
  • Champion: 1972, 1980, 1996
  • Andra: 1976
  • Semifinal: 1988
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha