Fastr ?? En gratis online-spel baserat på ?? s foto från Flickr

Det kan finnas en otrolig mängd av online-spel på Internet och många spel är gratis. Oavsett om du verkligen inte gillar den typen av spel eller bara det. Man kan kalla sig att stanna och i en annan är beroendeframkallande. Den här artikeln handlar om Fastr, en mycket populär gratis online-spel sedan 2006 finns på webben och skapas av Scott Reynen. Fastr bygger på outsägligt fotot ?? s som är på fotodelning webbplatsen Flickr. När det gäller läget liknar Gissa-the-google.

Vad är Fastr?

Fastr är en gratis online-spel. Ett spel som du kommer att spela gratis på internet, medan du måste gissa tag vad ?? ?? förekommer i de 10 ?? s bild som du visas. Naturligtvis, alla bilder har ?? s mer eller mindre olika taggar, men serien av tio visat att du har en tagg som de har gemensamt och det är poängen i Fastr. Fastr använder miljarder Flickr foto ?? s. När alla tio bilder ?? s lastas, under varje bild visar en länk. Om du klickar på länken, kommer du direkt till sidan av Flickr-konto där bilderna är original. Inte alla naturligtvis, men många tycker Fastr ett beroendeframkallande spel.
Scott Reynen skaparen av Fastr
Maker Fastr den amerikanska Scott Reynen, född 12 Februari 1980. I det dagliga livet, är Scott nu webbutvecklare på Aten Design Group, ett interaktivt designföretag i Denver, Colorado.
Scott studerade vid Illinois Wesleyan University där han tog en kandidatexamen ?? s examen i internationella studier i 2002, tyngdpunkten i Asian Studies, datavetenskap och minderåriga i japanska. I januari 2006 lanserade han online-spelet Fastr. På kort tid, blev spelet väldigt populära; redan 2006 avlägsnades lätt siffror mer än 100 spelare samtidigt Fastr.
När det gäller Fastr läget liknar online-spel ?? Gissa-the-Google ??. Grant Robinson gjorde detta roliga flash spel som använder bilderna i Google Images söktjänst och lanserade spelet i 2005 på Internet. Med det här spelet får du 16 små bilder visas och du måste gissa på 20 sekunder vilka sökord i Googles sökmotor kommer du att få alla dessa bilder visar. Så du måste gissa den gemensamma sökord. Som Fastr detta spel också kan vara beroendeframkallande.

Så spelar Fastr?

Om du vill spela Fastr måste du först ?? Spelarnamn ?? väljer. Om du inte då kan du bara använda ?? Fastr Mini spel ?? spela. När du väljer ditt spelarnamn, kan du välja att spela som gäst eller medlem där du måste ange ett lösenord. Det är mer praktiskt om du fortfarande vill vara medlem för att registrera ditt namn. För det första är ditt namn unik, eftersom endast oregistrerade namn kan registreras och för det andra, kan du hämta ditt lösenord via din brevlåda. Dessutom har du möjlighet som registrerad medlem för att hänga en länk till din spelets namn, vilket gör vädret är bara något personligt.
Fastr ?? hela spelet
Skärmbild av Fastr ?? hela spelet
Oavsett om du redan har ett spelarnamn sedan helt enkelt logga in eller skapa ett vidare. Nästa du välja vilken typ av spel du vill spela, det vill säga om du väljer ett språk, eller om du är i en grupp. Och sedan starta spelet. Fotot ?? s en efter en laddad och tricket är att gissa taggen så fort som möjligt. Du behöver inte vänta tills alla tio råd med bilden ?? s lastas; Du kan, till exempel efter tre laddad bild ?? s chansning. Du skriver snabbt taggad i och om du gissade rätt, är taggen blå. Inte bara fel tryck ENTER ?? ?? och du kan omedelbart skicka en nya typer ord. Det viktiga är vilken spelare först gissade rätt taggen. Ju snabbare du gissa rätt tag, desto fler poäng får du. Även om du har gissat rätt tag, fyller du på foto går ?? är vanligt. Först när alla är laddade och även länkarna nedan har dykt upp, slutar spelet och börjar en ny.
Exempel Top 10 Betyg
Exempel Toppresultat
En spelomgång varar i genomsnitt fem minuter och alltid innehåller nio matcher sedan en bild satt exakt 35 sekunder lastning tid. Detta kan inte påverkas, även om du uppdaterar sidan. För varje spel kan du få en maximal poäng av 10. Den maximala poängen ?? hög ?? per omgång är 90 poäng. Chansen att du får det är endast avsedd för mig för synska med bionic skrivhastighet.
Efter en runda kan du använda Top 10 Betyg hämta spel som du spelar. Se exemplet ovan vänster, om du frågar Top Scores med alla typer av spel, se exempel ovan till höger.
Fastr Mini spel
Skärmdump av Fastr Mini spel
När Fastr Mini du bara få en bild som presenteras som du måste gissa taggen. Om du inte kan gissa taggen eller är du trött efter flera försök, kan du klicka på den blå länken ?? Ge upp ??? utskrift och visar det rätta svaret.
Fastr Mini är speciellt på ingångssidan av Fastr sätta att ge besökarna ett intryck av spelet och att övertala dem att spela det riktiga spelet. Fastr Mini är också ett smart sätt att annonsera ?? ?? för att kompensera för online-spelet Fastr. Eftersom du har möjlighet att Fastr Mini snabbt och enkelt att bygga in i din egen webbplats via länken ?? Lägg fastr mini till din webbplats ??. Med ett klick på en knapp, har du en bit av JavaScript som du kan klistra in dem i din webbsida. Varje gång sidan laddas igen av en besökare till din webbplats är en ny bild laddas och du kan spela Mini Fastr besökare. Kul för dina besökare, men naturligtvis mycket roligare för Fastr själv. Efter dina besökare har ingått ett tag och har därför Fastr 1x Mini spelade kommande meddelande och länk ?? Prova hela spelet ??. Effekten kan gissa. Du kan dock bortse från det här meddelandet genom att bara använda knappen Uppdatera och sedan spelet börjar igen.

Spel variationer inom Fastr

Språk
Fastr du kan spela i fyra olika språk. Du kan välja mellan: engelska, tyska, franska och spanska.
Grupper
Du kan också välja att spela i en grupp. Om du väljer att spela i en grupp, såsom gruppen ?? ?? katter, sedan bara bilder ?? s laddad som har att göra med ämnet katter. Har du ett Flickr-konto, kan du lägga till en ny grupp för att spela in. Att spela i en grupp kan bara vara på engelska.
Bjud in vänner
Med ?? Bjud in dina vänner ?? Du kan bjuda in vänner via e-post Fastr att leka med dig. Den person du bjuder in får en så kallad ?? Fastr inbjudan ?? fått meddelandet av vem han eller hon är inbjuden och en direktlänk till Fastr spelet.

Sidonotis

Om engelska inte är ditt modersmål, du är enligt min mening i underläge. Kan du dålig skriva eller bara skriva långsamt, alltför. Tillgänglig för du har ett stort ordförråd på engelska ord, men du spelar fel, kan du inte rankas högt.
Slutsats: Kommer du få en super höga poäng kan du skriva och skriva snabbt felfri engelska.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha