Fastighetsköpet och bidrag egna pengar

Med bidrag från sina egna pengar, kan du sänka din månatliga amorteringar på två sätt. Du kan alltså betala en del av köpeskillingen i hemmet. Då inteckning du behöver lägre. Men du kan också integrera din equity i inteckning. Då kan du använda ditt eget kapital för att betala en extra premie på en livförsäkring som är kopplad till inteckning. Innan du sätter ditt eget kapital i inteckning i huset är det bra att undersöka hur mycket du vill ha dem åt sidan för andra utgifter. Stoppa alla dina egna pengar i hemmet köpa är oklokt. Kostnader som flyttkostnader och installations kan ses bättre lön skatt eget kapital. Det spelar också om dina egna pengar består av besparingar eller investeringsfonder eller det egna kapitalet i ditt tidigare hem.
Om du äger pengar består av besparingar eller investeringsfonder då du först ta reda på om du vill reservera medel för:
  • Flytt och inredning
  • Finansiell reserv för konsumtion
  • Byggnad Intresse

Flytt och inredning

Demontering och montering kostnader som du kan betala den med eget kapital. Om din ekonomi med dessa kostnader, är du där i själva verket inte har något räntekostnader. Vanligtvis du inte kan erhålla finansiering för dessa kostnader eftersom du lånar för mycket mot värdet på hemmet. Med de flesta långivare kan du låna upp till 125% av likvidationsvärdet.
Execution Värde: detta är värdet i tvångsförsäljning. En sådan transaktion resulterar i mindre än en normal auktion där du kan vänta på högsta bieder.Bij köp av ett befintligt hus, bör du räkna med cirka 8% av köpeskillingen för flyttkostnader och installation och inköp av ett nybyggt hus ca 10%. Du bör inte blanda ihop denna procentsats med "köparens kostnader". Procentandelen är högre vid ett nytt hus eftersom huset har ännu inte framlagts. I praktiken, de procentsatser skiljer sig åt eftersom de beror på dina egna preferenser.

Finansiell reserv för konsumtion

Tänk på eget kapital separat för konsumtion. Anslut föredrar en högre inteckning med bibehållen full ränteavdrag. Detta kan bero på att ditt lån för att finansiera köpet av huset. Så håll dina pengar i reserv för framtida konsumtion. Hur stor reserven ligger på din egen personliga beslut.

Byggnad Intresse

Byggaren av ett nytt hem ger vanligtvis intresse. Detta benämns ofta som ränta under byggtiden. Inte alla det intresse som du betalar byggaren. Intresset från samfinansierade respitränta och bolåneräntor under byggtiden inte är avdragsgill. Förhalning och räntekostnader under byggtiden är också kända som ränta under byggtiden tillsammans. Om du gör, är det vanligtvis skattemässigt fördelaktigt att tillräckliga medel för att betala ränta på kapital konstruktion. Oavsett om det är klokt att ta in resten av dina egna pengar för att hålla inteckning eller separat, kan beräkna dina lånekostnader konsult.

Egna pengar: om värdet i den aktuella ägar

Om ditt eget kapital består av övervärden från föregående huset kan det vara billigare att ta in dessa pengar mitt i huset. Detta är på grund av den extra låneprogram. Den extra lån innebär att det mervärde som frigörs när man säljer ditt eget hem, du sätta i en annan dyr hem. Gör inte detta då det är en begränsning av ränteavdrag som följd. De pengar du hålla undan, sätta dig på ett sparkonto.
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Fastighetsköpet och bidrag egna pengar exempel du sätter $ 20.000 i lån för att minska månatliga utgifter är stödmottagare detta köp Vänje huset bedragd 190 000 du väljer att sälja din bostad. äntligen har ditt hus såldes för 199.000 euro får du 20.000 att sätta i din inteckning tillbaka + 9000 eller inte. Oavsett om du automatiskt föra båda beloppen i ytterligare lån på ditt nya hem

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha