Fartkamera mekaniker: ett yrke

Fartkamera mekaniker är en separat yrke. Men med tanke på att hastighetskameror är ett populärt mål för vandaler, måste vara någon att reparera dem. Och det är precis där hastighetskameran mekaniker är bra på. Vad gör en fartkamera tekniker exakt? Och hur blir man montör fartkamera?

Hur ser en vanlig arbetsdag för hastighetskamera mekaniker se ut?

Mellan tistlar och de bleka påskliljor i en median av Limburg är en stege mot en grå stolpe. En hastighetskamera mekaniker har stigit i och kika bakom dörren till orange-blå randiga rutan. Mindre än en minut han står upp, om den har drabbats. ?? Go ?? riva honom, ringer en arbetstagare genom fönstret på en fortkörning van. Den hastighetskamera tekniker svarar knappt där. ?? Jag hör det inte längre ??, säger hastighetskamera teknikern lakoniskt. Fartkamera mekanik nämligen hela dagen med kommentarer från förbipasserande. Det finns även fall där en fartkamera tekniker var bombarderade av tomater.
En hastighetskamera mekaniker kör genom landet, från fartkamera till fartkamera. De utför reparationer och gör årliga inspektioner måste genomgå fartkameror. Dessutom, bestämma fartkameror mekanik där hastighetskameror ska listas. De mäter sedan bredden av vägen. Och de ser eller kameran i vänster eller höger axel framöver.

Fyrverkerier river skåp

En hastighetskamera placeras på någon trafikerad väg i Limburg. Kameran i detta fall linsen riktas vid ett trafikljus. Ofta finns det också vid dessa hastighetskameror i vägen upptäckt. Som registrerar då om en bil kör för fort eller kör genom rött. Om så är fallet, då kameran tar en bild i garderoben. I båda fallen får föraren en biljett i bussen. Eller så det borde gå.
Regelbundet nämligen också skada rapporter registrerades på hastighetskameror. Den hastighetskamera tekniker kommer att få ett meddelande. Då hastighetskamera teknikern går ut för att reparera blixten. Men det är inte alltid så snabbt och enkelt. Minst en gång i veckan kommer göras medvetna om fartkameror nämligen oanvändbara. Folk kastar sten på den, stickande garderoben i brand eller skjuta honom med en traktor. Och runt årsskiftet finns det en hel del skador av fyrverkerier.
Men fartkamera mekanik är naturligtvis bara människor, och naturligtvis också förstå varför detta händer ibland. Å andra sidan, hastighetskameror är uppenbarligen inte för ingenting. De flesta hastighetskameror är på så kallade svarta fläckar ?? ?? farliga områden där många olyckor. Stor chans att här en gång någon dödas. En hastighetskamera måste se till att människor kör mindre hårda och bättre uppmärksamma trafiken på dessa typer av objekt.

Slangar åtgärd hastighet

Som byggde den första tillförlitliga system för att mäta fordonshastigheter ?? s? Det var Maurice Gatsonides. Den holländska rallyförare, som vann Monte Carlo-rallyt 1953, är uppfinnaren av Gatsometer. Anordningen användes av två gummislangar över vägen, som var kopplade till ett stoppur. År 1958 grundade han företaget Gatsometer, under tiden ?? världens största hastighetskamera leverantör.

Hur får jag fartkamera mekaniker?

För att reparera en trasig hastighetskamera är inte någon teknisk kunskap som krävs. De flesta fartkamera tekniker har avslutat en elektrisk utbildning. Vidare i verkstad Gatsometer lärt sig hur hastighetskameror fungerar och hur de kan repareras. Om du behärskar detta kan du börja köra externa tjänster, och kommer att reparera felaktiga hastighetskameror.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha