Far East Movement "Like a G6"

Adel Hallström Februari 26, 2016 Underhållning 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Den första singeln från albumet "Free Wired" av den amerikanska gruppen Far East Movement "har en världssuccé. Nedan hittar du information om gruppen Far East Movement, albumet Free Wired och Pontiac G6.

Far East Movement

Denna amerikanska gruppen är en hip-hop electro band från Los Angeles och har fyra fyra medlemmar av asiatiska amerikansk härkomst. Dessa medlemmar är: Prohgress, J-Splif, DJ Virman och Kev Nish. Koncernen har sedan 2005 skrivit nio singlar och fem album, med de mest populära enda nummer ?? ?? Som en G6, som bombades till nr 1 på Billboard Hot 100 ?? ??. Den här låten de sjunger tillsammans med "The Cataracs" och "Dev". Gruppen är också känd för det faktum att de har åtagit sig att välgörenhet. De organiserar ofta nytta konserter och de tycker att det är viktigt att hjälpa samhället. Ett exempel på detta är det fall att de har organiserat för rehabilitering. Tillkom Progress, J-Splif och Kev Nish gruppen "Anonymous Emcee ?? s ??. Då också DJ Virman denna trio rundade ut gruppen förvandlades till "Far East Movement". Gruppen var också tidigare låten "Round Round" för filmen The Fast and the Furious - Tokyo Drift, men det är först senare med låten "Like a G6" att de har en verklig nr 1 hit grab.

Gratis Wired

Förutom ?? Som en G6 ?? Albumet innehåller även siffrorna ?? Flickor på dansgolvet ??, ?? Rocketeer ??, ?? Om jag var du ??, ?? Hon äger natten, så vad ???, ?? Don ?? t ser nu ??, ?? slåss för luft ??, ?? vit flagga ?? och ?? 2-gether ??. De mest populära singel detta album är ?? Like a G6 ??. Albumet har som huvudämnen allt med en "part" har att göra: drink, vackra kvinnor ... .FM arbetat för flera låtar av detta album tillsammans med andra stora artister som Keri Hilson, Snoop Dogg och Ryan Tedder. Låten "Like a G6" släpptes den 13 april 2010 och är en stor framgång på videosajter som Youtube och VEVO. Det var också genom Itunes en av de bäst säljande singlar. Utöver detta nummer anses också singlarna "Rocketeer" och "2gether" av många som den mest populära låtarna i detta album. Singeln "Rocketeer" redan fått en 7: e plats i bilboard Hot 100. Den här låten dök upp den 29 oktober 2010. För låten "2gether", gruppen fått hjälp av DJ Roger Sanchez. De största producenterna av detta album Jonathan Yip, Ray Romulus och Jeremy Reeves. Dessa tillverkare kallar sig de "Stereotyper". Denna R & B / pop / hip hop produktionsteam bildades 2003. Albumet designades av Cherrytree Records och verkade den 12 oktober, 2010.

Pontiac G6

Pontiac G6 var en sport Coupe som utvecklades 2003 av General Motors och var efterföljaren till Grand Am. General Motors, men erfarna ekonomiska svårigheter och mitten av 2009 lärde amerikanska "Inside fodrar att Pontiac G6 skulle dö till följd av omorganisation inom General Motors. Senare skulle bekräftas av räddningsplan som General Motors kom upp. GM skulle bara behöva fokusera på varumärkena Chevrolet, Cadillac, Buick och GMC. I USA Orion Township slutar därför under 2009 var de sista "G6s" produceras och skulle sätta produktionen av "G6" definitivt stopp. Statistiken över försäljningen i Amerika bil, dock bevisa att Pontiac G6 var fortfarande en mycket framgångsrik bilmärke, eftersom det tjänat en 3: e plats i rangordningen av bästsäljande bilar. Endast Chevrolet och Ford klarade sig bättre.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha