Fackföreningar: gäng vård lagar per år

Fackföreningarna FNV och CNV önskar att House of lagstiftningsförslagen om långtidsvård för äldre och funktionshindrade skjuter upp med ett år. De förslag regeringen bör ses över i enlighet med fackföreningarna, och detta bör inte vara ett hafsverk. Fackföreningarna har redan skickat en gemensam skrivelse till talesmän i kammaren som handlar om hälso- och sjukvård.

Enligt FNV ordförande Ton Heerts regeringen vill planerna "i full fart genom den nedre och övre hus rockar" och måste "mer försiktig och bättre" eftersom förslagen få drastiska konsekvenser för hundratusentals äldre och funktionshindrade personer och tiotusentals anställda.

Kommunerna är inte redo för jobb

Enligt fackföreningarna, många kommuner är fortfarande inte redo att ta över de uppgifter som av regeringen, i enlighet med vårdavtalet förra veckan. Enligt CNV ordförande Maurice Limmen förändring eller försvinna "både hemvård, hemsjukvård, dagvård, handikappomsorgen, psykiatrisk vård och vårdhem" och är "inte alla återstående institutioner och kommuner i ett par månader är redo för framtiden."

Kontrollera noga

Brevet är undertecknat av FNV, CNV, FNV och CNV Public Affairs Abvakabo. Fackföreningarna inte bara att förslagen bör kontrolleras noggrant, men också bör innehålla besparingar på 40 procent på den inhemska vården av tabellen.

(0)
(0)

Kommentarer - 1

Jag alltid med min sjuka mor som jag drar är inte hemma så jag hoppas att vård av psykisk hälsa förblir annars jag hamnar där snart själv fortfarande bra tack men! Jag är inte galen. men mina föräldrar, jag har inte ett dussin jag har varit en vårdgivare vad man ska göra ännu mer Jag bor med min mamma så att jag vänder alltid jag men min pappa är en allvarlig lung patienten och har längre eftersom mina föräldrar bor separat hur am att om han behöver hjälp jag redan två personer förlorat eftersom de inte hjälp var verkligen behövs när denna vård var än de kanske hade bott bara ta hand om husen är inte alla lika bra som said'd och en familjemedlem till Låt mig vissna det var som en garderob anläggning och var tvungen att göra vad de säger och det enda personen ville ha var där ute som har dessa fem och ett halvt år hålls fullt ut och föll med deras fel sätt så här kär person är inte längre med oss genom att göra så till dem säger jag, alltid tänka innan du dumpa dina föräldrar på ett vårdhem? P.S som jag tänker på det !!!!! Hälsningar

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha