Faces teckning i anime stil: en flicka

Ingabrita Sohlman Februari 27, 2016 Underhållning 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Den japanska tecken världen har sin egen skönhetsideal efter. Du vet dem, de flickor med sina mycket större ögon och de mest ovanliga hårfärger. Är du charmas av ansiktena på dessa animeflickor och skulle också vilja kunna dra? Sedan läsa på!

Steg 1: ansiktskonturer

Det är vettigt att börja med att skissa konturerna av huvudet. På så sätt kan du bestämma hur stor huvudet bör vara och oavsett vinkel den betraktas. I det här exemplet, drar vi ett ansikte i tre fjärdedelar, eller diagonalt.
Den rundare ansikte, desto allvarligare blir skatten. Dessutom, avlånga ansikten vanligtvis reserverad för manliga karaktärer. När skissa huvud kontur kan därför initialt anta en cirkulär form. "Plastilina" och sedan platta några i pannan. Hakan är spetsiga; ofta ingen avrundning. Är på ryggen och sidan som det var en bit hals hackad. Detta lämnar bara en tunn pinne för att bära vikten av huvudet ... men tecknet tecken har inte påverkat tydligen. På så sätt har de en något mer elegant design.
I detta första utkast av huvudet kan du använda några riktlinjer, inklusive mittlinjen av huvudet och linjer som du vill placera ögon, näsa och mun. Detta kommer att ge dig en uppfattning om proportionerna och förhindrar du ritar senare skeva ansiktsdrag.

Steg 2: Ögonen


Ögonen är de mest uttrycksfulla delar av ansiktet. Till skillnad från mänskliga ögon, ögon anime flickor är högre än vad de är breda. Den nedre kanten av ögat ligger precis ovanför kindbenen. Gör ögon stora, men se till att det finns tillräckligt med utrymme kvar för pannan. Placera dem inte heller alltför nära varandra; ett avstånd mellan ögat bredd 1,5 är en rimlig riktlinje. Ofta hela ögonkonturen inte dras, men detta är fortfarande begränsad till en övre och nedre raden. Håll den nedersta raden mycket subtila, men betona den övre raden och ge dessa få fransar.
Iris svarar för en betydande del av ögat i; ofta mer än hälften. Ljuset är det minst en gång reflekterat, vad du visa med en stor vit fläck. Den riktning i vilken ögonen utseende bestäms av läget hos både iris och pupillen. Den senare dras som en svart cirkel. Skötsel enheten i visnings riktning, annars din karaktär ser skelögd.

Steg 3: näsa, mun och öron

Japanska konstnärer är inte förtjust i stora näsor. Vanligtvis näsan är också indicerat som subtilt som möjligt, till exempel genom att dra endast centrum från botten till munstycket, och näsryggen, skärp eller hål att vara frånvarande. Det nästan alltid en skarp trubbig nos. Vill du ge din karaktär en ung och älskvärd utseende, snarare än näsan strax under ögonen. En längre näsa ger ouwelijker, fastare ansikte.
Munnen är inte långt under näsan, och är i en neutral sinnestillstånd är mycket smal. Lips kommer du inte ser ofta dras bortsett från en blygsam med tanke på läppen.
När tornet är berörda, animestil skäligen fastnar på mänskliga exempel, även de dras relativt liten. Örat börjar vanligtvis vid gränsen mellan halsen och sidan av huvudet, och sträcker sig till mitten av höjden hos ögat. Vanligtvis öronen, dock gömd under håret.

Steg 4: Håret

Hår animeflickor kännetecknas av en hel del volym. Vanligtvis har en generös längd men korta frisyrer visas också regelbundet. Nästan alltid håret faller delvis i ansiktet i form av en ponny eller en lure eller mer.

Steg 5: Avsluta


Om en solbränd hud är den västerländska skönhetsidealet är i animevärlden blekhet fortfarande normen. Vård för färgning helst din karaktär för en ljus hy och hudton. För ögon och hårfärg, kan du göra det, men eftersom päls som du gillar lila ögon och rosa eller blå färgat hår, allt.
Om du har följt instruktionerna ovan har studerat väl, kan du nu dra en tjej ansikte det passar i anime stil. Kanske inte omedelbart lyckas, men ge det eller inte! Det är absolut inte en svår typ av ritning; med lite övning och exempel, är det snabbt att göra sina egna. Kom också ihåg att det givna exemplet här är långt ifrån heltäckande. Praktiskt taget varje japanska serier eller tecknade har sin egen speciella stil. För mer inspiration kan du besöka innehålla bilder av dessa kända animeserien och studier:
  • Ranma 1/2
  • De slayers
  • Kort Captor Sakura
  • Sailor Moon
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha