Facebook bakgrunder: Hur hallicken din Facebook-profil?

Facebook är mycket populär i Nederländerna och även om du inte vill, först av allt, du är verkligen inte underifrån. Då kanske du bättre att göra det rätt första. Hur ändrar du dina Facebook färger och bakgrund? How do you anpassa en Facebook-profil till din personliga smak med tapeter, musik, filmer och andra prylar speciellt för Facebook? Läs om de bästa tipsen för att hallicken din profilsida!

Hur ändrar jag bakgrund på min Facebook-sida?

Facebook inte gillar, när du försöker matcha färgerna på profilsidan, eftersom de gillar sidorna ser enhetlig och tydlig. Det enda sättet att göra det är framför dina ögon genom att justera inställningarna på din webbläsare. Men du kan ladda ner gratis bakgrundsbilder, skinn eller bakgrunder till din Facebook-sida och ställa in den som bakgrundsbild för din personliga profilsida. Men även här igen: Bara du kan se det, och dina vänner och andra besökare till din Facebook-sida inte.

Var kan jag hitta trevliga bakgrunder eller tapet på min profilsida?

Genom att söka via Google eller någon annan sökmotor kan du hitta enkla bakgrunder, skinn och tapeter, som du kan ladda ner alla i allmänhet gratis och installera. Till exempel, sök efter termer som "pimp din Facebook-profil", "Facebook bakgrund förändring" eller "Facebook skins". Med en särskild ansökan eller plug-in för din webbläsare kan du enkelt installera en ny bakgrund för din Facebook-profil. Dessa program kan du bara gratis nedladdning på Internet.

Hur lägger jag till musik eller YouTube-videor på min Facebook profil?

Om du vill lägga till en YouTube-video på din Facebook-sida, först kopiera webbadressen till sidan med höger musknapp. Du kan också "dela" på "dela" -knappen eller användning. Gå till din Facebook-sida och klicka på länken för att lägga den kopierade webbadressen. Nu kan du ange varför du vill dela den här filmen med dina vänner. Nu presstation ta emot meddelandet och en länk till videon. För att lägga till musik, annat än i en YouTube-video, du verkligen behöver ladda ner en särskild Facebook app för musik på Internet.

Var kan jag hitta roliga prylar att pimpa Facebook till min belåtenhet?

I Facebook själv redan många coola prylar som till exempel, lever med dina vänner att utbyta information, när du är på en händelse eller bilder på alla dina medlemmar eller vänner att släppa förbi på din sida. Men i sidofältet, du kan också lägga till externa prylar och även när du skapar en ny post kan du lägga till en gadget här lätt. Sidofältet också prylar arbetet är inte alltid naturligt för besökarna och de är mindre synliga på din profilsida. Genom Google finns det faktiskt lätt att hitta prylar för att hallicken din Facebook-sida.

Hur man lägger till gadgets till min Facebook-sida?

Du kan bara lägga prylar är på din personliga Facebook-profil. Välj HTML / Javascript koden från gadgeten klistra. Den "som" gadgets gör det lättare för dina vänner att använda prylar. Windows och även gratis Google prylar helt enkelt lägga till profilsidan. Facebook övrigt förmodligen hellre ha dig Facebook gadget lägger till din webbplats eller blogg för att vinna fler själar där. Bara gå ute på Internet för roliga prylar till din Facebook-sida, det finns en hel del att hitta!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha