Få dina breda höfter av p-piller? Menstruation och hormoner

Ta p-piller är för kvinnor från tonåringar att övergången en daglig användning. Det garanterar att perioden är prydligt på regelbundna tider, där förutom chanserna för befruktning efter lagen är begränsad till ett minimum. Det sägs också att det har främjat sexuell frihet. Vad gör p-piller, vilka är de aktiva ingredienserna och varför det kan utöva negativ inverkan på siffran i vikt av kvinnan?

Breda höfter av p-piller

  • Vad används det?
  • Vad är hormoner i p-piller?
  • Kontroll av perioden
  • Breda höfter som följd av östrogen
  • Den minipiller som ett alternativ

Vad används det?

P-piller används för att hålla tiden under kontroll, där förutom eventuell graviditet minimeras. Det ger kvinnan friheten att ha samlag utan behov av skydd tillämpas, där endast en begränsad möjlighet att befruktning. Med andra ord, det ger möjlighet att njuta av intensiv mellan parterna i lagen utan kondom används. Självklart måste det antas i detta fall att båda parter är monogama och har inga problem. Den preventiva medlet används för att förhindra graviditet. Vad är det och vad gör det?

Vad är hormoner i p-piller?

Primärt innehåller pillret två viktiga hormoner vara östrogen och progesteron. Genom att få dessa ämnen i ett genomsnittligt normal koncentrationer med jämna mellanrum inom en vanlig period upprätthålls. Östrogen orsakar livmodern har en naturlig blodflöde. Dessutom gör progesteron till att ägglossningen förhindras så mycket som möjligt, i en oväntad äggcell befruktning finns det ingen implantation kan ske, och att spermier inte kan passera genom livmoderhalsen. Dessa egenskaper innebär att det finns praktiskt taget ingen graviditet kan uppträda.

Kontroll av perioden

Genom tre veckor att ta p-piller, är villkoret upprätthålls, så att kvinnan inte kan bli gravid. Det innebär att det kan vara normal samlag med intern utlösning under denna period. Är en vecka ledigt p-piller än menstruation kan komma igång, så förskott alltid känt inom vilken tidsram kommer perioden.

Breda höfter som följd av östrogen

Växande tonåring än 15 år, ofta från p-piller. Hormonerna se till att det finns regelbundenhet för kroppen uppstår att ersätta livmoderslemhinnan. Östrogen är ett ämne som är delvis ansvarig för vätskeretention och en ökning i vikt. Eftersom personen växer fortfarande kan ha den ytterligare effekten av accelererad viktökning. Tänk breda höfter och tjocka lår. Notera att en kan således extra känsliga för de ökade nivåerna av östrogen i kroppen. Du kan välja att välja den vanliga p-piller eller minipiller. Vad betyder det här?

Den minipiller som ett alternativ

Det kan hända att den ståndpunkt hormonet har för stort inflytande på kroppen, varvid storleken på höfterna ökar snabbt och därmed även vikten. Det kan också betyda att bröstet mer volym. Vissa av dessa aspekter kan hittas av kvinnan som mycket ofördelaktigt. Stoppa p-piller är inte ett alternativ, men kan kopplas till den minipiller. Den består endast av progesteron, så att befruktning, ägglossning och innestelkans reduceras. Det gör att kroppen mindre vatten och fett lagring. Det ger möjlighet att byta från piller om det finns alltför många negativa fysiska konsekvenserna av ansökan har orsakats av östrogen.
Har du frågor om din vikt i kombination med intag av preventivmedlet kan du informera läkaren. En förändring av lager stör du vara bättre med din vikt för att komma igång. Tar du den minipiller bör du överväga en begränsad ökning av risken för befruktning.
(0)
(0)
Tidigare artikel Alfalfa

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha